Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vola hanen KV1 var tæret igennem indefra - skjult produktionsfejl. Den er købt i 2018 og tæret nu og utæt. Ingen hjælp at hente fra Vola....... Jeg kan se at andre er blevet hjulpet med samme fejl,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I had Vola brassware installed throughout my apartment having called in their Vola International Store in London to see the quality of their products first hand. I was met by Carmen Eastman there, who... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tap handle lever had come off and was not fixing with what seemed like lots of gunk. Several plumber advised the tap handle would need replacing. But Richard (Baker), one of Vola’s technical advisors... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bouw en productie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Quality taps and mixers designed by Arne Jacobsen

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

3,8

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To gennemtærede armaturer - erstattet uden diskussion

Jeg har været i kontakt med Vola kundeservice på grund af to indefra gennemtærede armaturer. Kim fra deres kundeservice/salg afdeling har været yderst behjælpelig, og der er nu to nye reservedele på vej. De er nemlig ikke sådan lige at skaffe andetsteds. Super service - og selv uden jeg kunne finde kvitteringen!

29 juni 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vola er det dårligste armatur jeg har…

Vola er det dårligste armatur jeg har har haft. Vandhanen gik i stykker under garanti, som blev dækket, bundproppen virker ikke mere efter knap 4 år. Vola vil ikke dække udover de 2år,
Jeg har tidligere haft hansgrohe de dækkede nye insatser i vandhanen i mere end 10 år. De ligger lidt under Vola i prisleje.

17 juni 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fortrød med det samme at jeg havde købt…

Fortrød med det samme at jeg havde købt VOLA da jeg læste de andre anmeldelser herinde
60% siger dårlig:(
Det kommer sku bag på mig
Utroligt dyrt armatur, men fair nok tænkte jeg, dk design og holder evigt... troede jeg
Jeg gider ikke remse problemet op, det er det samme som de andre
Don’t do it!

27 mei 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Very disappointed with customer service…

Very disappointed with customer service when you purchase the supposed rolls Royce of taps at £1400 you don’t expect to be putting it in the bin because it can’t be repaired customer service said just buy another. I won’t use or recommend their products they are overrated and if you watch their publicity video delusional.

4 februari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Flot men meget ringe kvalitet!

Flot - men meget ringe kvalitet!
Har 2x KV1 køkkenvandhaner begge monteret i 2012 - på begge to er tuden gået i stykker efter 3-4 år, så den hopper af når vandet tændes. Nu er det sket for anden gang på det ene - så regn med at et køkken amatur kan holde i 3-4 år. Repeation koster 2-3.000,- pr gang. Så det er en meget dyr vandhane at købe og dernæst endnu dyrere at vedligehold!
Vola virker helt ligeglade og svarer end ikke på henvendelser.

3 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Do not order from this company ,someone…

Do not order from this company ,someone bought a phone case and used my bank card to pay for it ,it was only £3 but my card details must have been stored on there site ,I wrote to them ,I told them someone from another Country had ordered it so I dont know why they did not email me and ask if I knew about it ,they ask for details ,I sent them copies of the order with the name and address of the person ,I did not get a reply ,I emailed them a few times with no luck of my money back or an apology, I will stay clear of these from now on ,

5 november 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

KV1 køkkenvandhane holdbarhed

Burde stiften til at holde en KV1 bagtud ikke holde længere end 6½ år. Jeg mener jo, så absolut ! Ikke mindst i forhold til prisen på en KV1: kr. 5.500,00.

24 oktober 2020

Meget fin service

Meget fin service. En 10 år gammel KV1 hane utæt. Skrev omkring problemet direkte til Vola og fik hurtigt svar. Fik herefter sendt de nødvendige pakninger uden beregning, 1-2 dage efter. Endda lagt ekstra med pga usikkerhed omkring hvilken årgang hanen var fra. Kompetent og hurtig service.

22 oktober 2020

Vigende kvalitet

Har i tidligere hus haft Vola pudset chrom håndvaske vandhaner igennem 10 år uden problemer. Her i en ny bolig mister de nye identiske vandhaner deres Chrom overflade er rengjort som tidligere. Svar fra Vola: at der ikke må anvendes rengøringsmidler på vandhanerne!
Vola har tydeligvis reduceret eller svækket overfladebehandlingen på vandhanerne for profit maximering.

10 oktober 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og fin behandling fra Vola

Vola hanen KV1/250 købt i 2013 var tæret igennem. Vola's konsulent i teknisk afdeling var hurtig og professionel. Ny hane blev sendt gennem Sanitetskælderen.
Hurtig og meget fin behandling af sagen fra Vola.

28 september 2020

JEG HADER VOLA

JEG HADER VOLA.

Så skete det igen. At vores dyre køkkenarmatur igen rustede op indefra. Det er egentlig ikke fordi jeg har lyst til at prale af at jeg har været dum nok til at købe en vandhane til 5500 kr. engang... men nu har vi igen måttet købe en ny bagtud til 866kr. Det er anden gang på 12 år. Det er nu igen bevist at:

DER ER KUN EN TING DER ER VÆRRE EN NOGET BILLIGT SKIDT. DET ER NOGET DYRT SKIDT!

Næste gang går jeg i Silvan og køber et standardarmatur til 449,-

Sidst det skete, reklamerede jeg til Vola, som var temmelig ligeglade. Så det gider jeg ikke spilde tid med igen.

11 september 2020

Fornem service

Havde et par sæbe dispensere der ikke fungerede. Ringede og forklarede problemet. 8 dage senere var der nye dyser tilsendt. Fornem servicve

6 augustus 2020

Fremragende service!

Jeg oplevede problemer med mit Vola armatur, det dryppede fra håndtaget og tog derfor kontakt til en autoriseret VVS’er. Efter flere besøg og ingen udbedring kontaktede jeg Vola, og fik en fantastisk service. Inden for få dage kom Mass fra Vola ud og udbedrede situationen og har ikke oplevet problemer med den siden.

Kommunikationen og servicen var helt i top, samt fik vi ydelsen kvit og frit. Jeg vil til hver en tid anbefale at kontakte Vola frem for en tilfældig VVS’er, hvis man oplever problemer.

Igen tak, og skud ud til Mass som ydede en fremragende service!

19 april 2020

Positive oplevelser med VOLA

Jeg har kun haft positive oplevelser med VOLA armaturer og tilbehør, Efter 30 år har jeg dog måttet udskifte en kartouche. Det er vel OK👍
Jeg har 2 KV1 armaturer hvor jeg har haft problemer med udløbstuden, allerede dagen efter kontakt med VOLA servicemedarbejder, modtog jeg i begge tilfælde, en ny udløbstud U.B.
Det er uovertruffet service fra VOLA’s side, jeg er ovenud tilfreds, og kan anbefale VOLA armaturer på det kraftigste. Det er bare verdens bedste.

27 februari 2020

Vi købte (desværre) Vola USSEL KVALITET

Vi købte (desværre) Vola armaturer til både køkken og badeværelse - og det har vi fortrudt!!!
På vandhanerne holder legeringen ikke, og den del der vandet kommer ud er helt slidt og kobber kigger igennem!
Vores dyre bruser hoved, knækkede lige over i plastikken (!)
Virkelig noget billigt skrammel, man betaler dyrt for!

Aldrig mere Vola!!

16 januari 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kvalitet og service, køb noget andet

Vi har været så uheldige at lade os lokke af Vola's design.
Desværre kan Vola slet ikke leve op til det image, som de formentlig gerne vil være kendt for, dyre varer og høj kvalitet.
Det første har de ikke problemer med, men kvalitet og service er lig nul stjerner.
Vi har oplevet at vores bruserive (2251) i rustfri stål er begyndt at ruste i samlingerne efter lang kamp byttede Vola.
Nu igen en ganske almiidelig vandhane tud (112) rustfri stål, begyndte at ruste, ny sej kamp, Vola går endelig med til at bytte tuden, som er så vanskelig at skifte, at vi må betale Star-VVS Esbjerg 3,5 time for at skifte den, incl deres forbrug af tid i kampen med Vola.
En VVS regning som Vola ikke ville dække.
Dertil kommer at vi oplever Vola's termostater er meget dårlige til at holde samme vandtemperatur. Billigere f.eks Damixa gør det meget bedre.
Vi har lært det, vi vælger ikke Vola til vores næste projekter.

10 augustus 2019

Lekkert design,dårlig kvalitet!!

Lekkert design, dyrt og utrolig dårlig kvalitet!! Har kjøpt en innebygget dusj til 30000,- som etter 6 år må repareres! I min husholdning er det bare meg. Ikke en stor familie og stort press på dusjen. Dette er for dårlig!!!

15 maart 2019