Limitless Virtual Reality Reviews 556

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi har været hos Limitless flere gange og har det sjovt hver gang. Dog var der problemer med lyden denne gang, så derfor et lille minus herfra. Vi kunne fx høre lyden fra andre spillere, der ikke var... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var sindsygt griner vi var 3 gutter og min kammerats søn vi kommer helt sikkert tilbage tak for en god oplevelse 💪💪

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig sjovt. Vi havde 25 min's spil og skal helt klart have mere tid næste gang. Fine lokaler, god ro på en søndag og rigtig god service fra personalet. Dog jammede den ene controller under spillet... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Første gang vi prøvede VR og det skuffede ikke. Vi spillede først Propagation: Top Squad, som er et zombie-shooterspil, der var ret fedt. Fede detaljer og man fik adrealinen helt op. Eneste (lill... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Amusementscentrum
  2. Café

Geschreven door het bedrijf

Limitless Virtual Reality er Danmarks – og Nordens – førende virtual reality-café. Hos os får du en unik og utrolig indlevende VR-oplevelse ud over det sædvanlige. Så tag vennerne eller veninderne med under armen, til en uforglemmelig oplevelse! Vi byder på de fedeste VR-oplevelser i København

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 62% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi havde en rigtig god oplevelse og…

Vi havde en rigtig god oplevelse og følte os godt vejledt hele vejen igennem. Vi prøvede spillet Atlantis, som varmt kan anbefales – det kræver både samarbejde og strategisk tænkning, hvilket gør det både udfordrende og underholdende.

Det eneste, der kunne have været bedre, var lyden i spillet. Selvom vi skruede helt op for volumen i headsettet, var lyden stadig for lav, og samtidig kunne man tydeligt høre sit eget ekko i partnerens headset. Måske kunne høretelefoner med noise cancelling være en idé til at forbedre lydoplevelsen :-)

6 juli 2025

Min oplevelse var god

Det var en god oplevelse med mit barnebarn som der prøvede to zombie spil lige være 11 år for at være spille det men ellers rigtig sjovt og rigtig god service

7 juli 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Limitless Virtual Reality er et…

Limitless Virtual Reality er et fantastisk sted for sjove og spændende oplevelser. Personalet er venligt og hjælpsomt, og spillene er underholdende for både små og store grupper. Vi nød en time med forskellige spil, som både gav pulsen op og latteren frem. Baren er også et dejligt plus. Kan klart anbefales!

23 mei 2025

Sjovt og nemt

Det hele var super nemt. Lige fra booking til at komme i gang. God hjælp med at vælge spil. Venligt personale.

20 juni 2025

Super god oplevelse

God oplevelse! Vi prøvede først the Blue, som var wauw. Så spillede vi skydespil og det var bare SÅ sjovt. Også selvom vi er over 60 år, så er det skønt at lege sammen.
Personalet var meget hjælpsomme i udvælgelse og før/efter hvert spil.
Kan varmt anbefale denne oplevelse.

14 juni 2025

God oplevelse

God oplevelse.
Vi var med vores 2 børn på 13 og 14 og de syntes det var sjovt. Det gjorde vi 2 voksne bestemt også.
Det var sjovt at spille sammen alle 4.

7 juni 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

God oplevelse, men stedet kunne ikke have alle stationer igang samtidig.

Vi var en familie på 4, som havde booket 4 stationer i en time, og VR Limitless havde 8 stationer, hvoraf de 4 allerede var i brug. Da vi gik igang "laggede" spillene så meget, at de slet ikke kunne spilles, og det gjaldt for alle 8 stationer.

Til gengæld var de super søde i forhold til kompensation, og da de andre 4 spillere var færdige og vi kun var 3 igang, havde vi en super god oplevelse.

8 juni 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Middel oplevelse

Han der fortalte os hvad der skulle ske, var meget roligt og behagelig. Men da vi gik i gang oplevede vi at spillet hakket og måtte også genstarte da en spiller ikke kunne komme ind i spillet - vil mene man kan forvente mere af et sted der tilbyde den slags. Forstod på ham der var der at det var noget med forbindelsen.

Toilettet var ikke lækkert, trænger til en meget bedre/grundig rengøring.

Men vi havde det ok sjovt. Kunne være fint med et større udvalg af spil til en gruppe på 5 og derover.

7 juni 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

The experience was very fun

The experience was very fun, especially the zombie game. The staff’s attention was adequate, with good communication when I had questions, clear explanations, and helpful guidance. I’m not giving 5 stars because the goggles were a bit too big for me, which made the game a little less comfortable. Other than that, highly recommended!

24 mei 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode spil og venligt personale

Gode spil og venligt personale. De kunne forbedre sig ved at tørre maskerne bedre af, spillet var nogle steder lidt uklart, troede bare det var sådan at det var, men fandt ud af det var fordi skærmen i masken var fedtet. Så lidt ærgerligt at have set sløret igennem hele spillet. Men alt i alt en god oplevelse.

11 mei 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.