Vw Ringkoebing Reviews 2

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gamle dæk solgt som nye

Vi føler os snydt, vi købte bilen med 4 nye vinter dæk oktober sidste år.
Da de skulle på igen i år, opdagede jeg at et af dækkene var 3 år ældre end de andre 3 dæk og væsentligt mere slidt.

Jeg fik svaret, at det ikke var nogen slid på dækkene da de blev solgt, og hvis de er under 5 år ved salgsdato, må de gerne sælges som nye..

Vi fik en anelse rabat på to nye bagdæk, de mente ikke de stod til ansvar for salget, da den sælger da solgte os bilen, ikke længere arbejder på stedet.

Efter ganske kort kørsel 20-30 km, begyndte det at hamre og banke voldsomt fra et baghjul.
Det vidste sig at de havde glemt at fastspænde et af de nye baghjul, de havde også glemt at tjekke dæktrykket, det var på 1.2 bar på de to nye bagdæk..

De beklagede min oplevelse, men mente man altid selv skal efterspænde hjul, så endnu engang fralægger de sig alt ansvar.

Den gode service stopper når man har købt bilen, kommer man med problemer, bliver man mødt med en arrogance jeg aldrig har kendt magen.

Jeg kan ikke anbefale VW i Ringkøbing.

30 oktober 2025
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Advarsel

Advarsel – køb ALDRIG her uden at se bilen først!

Jeg handler selv med biler og burde have vidst bedre – men jeg valgte at stole på sælgerens ord. Det var en stor fejl.

Jeg købte en bil til 700.000 kr. hos Volkswagen Ringkøbing, baseret på telefonisk dialog og billeder. Jeg fik et afslag på 15.000 kr., hvilket var fair, og vi aftalte, at jeg fremover selv ville stå for evt. fejl – men det ændrer ikke på én vigtig ting:

Når man køber en bil i den prisklasse, forventer man, at den er professionelt klargjort og i stand som lovet – især når den beskrives som "meget velholdt".

Virkeligheden var desværre en helt anden.

Bilen var fyldt med kosmetiske fejl, ridser, skader på plastdele og fælge, rester af polermiddel brændt fast i overfladerne – og så beskidt, at jeg måtte køre den direkte til professionel klargøring, hvor de sagde, det var noget af det værste, de havde set.

Selv den ene fejl, jeg på forhånd fik oplyst, var udbedret, viste sig ikke at være det. Jeg måtte selv køre bilen tilbage og undvære den i en uge – og betale alle omkostninger.

Under hele forløbet blev jeg mødt med løfter, undskyldninger og udsættelser. De sagde, at en ny fælg var bestilt. Den kom aldrig. De sagde, der var ventetid på deres lakværksted. Der skete intet. Til sidst fik jeg en mail om, at de anså sagen som afsluttet og ikke ville besvare flere mails eller opkald.

De påtager sig kun ansvar for det, som dækkes af fabriksgarantien – intet andet. Resten overlades til kunden. Uanset hvad der er aftalt, og uanset hvordan bilen er beskrevet.

Jeg har nu været nødt til at overveje juridisk opfølgning og vil dele min oplevelse offentligt, så andre ikke havner i samme situation.

Tænk jer grundigt om, før I handler her. Betal aldrig før du har set bilen – og forvent intet ansvar, service eller ordentlighed efterfølgende.

Mvh.
Jimmi Bech

9 juli 2025
Review zonder uitnodiging

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.