Mooi horloge dat eerder werd bezorgd dan verwacht.

Dit is mijn eerste review ooit. Ik schrijf hem omdat ik zoveel negatieve reviews over WatchShop las en ik een bijzonder goede ervaring bij hen had. Ik heb op 9 december 2020 een stopwatch besteld en k... Toon meer

1. Horlogerie

At WatchShop, you can guarantee you will find more watch brands than anywhere else. From the biggest designer brands, to the best of luxury and some hidden gems, along with outstanding service and next day delivery, WatchShop is the hottest place to buy your next watch.

3,5

Gemiddeld

30K reviews

Heeft 19% van zijn negatieve reviews beantwoord

GEEN SERVICE!!!!

Een glas van een Ice Watch is er spontaan uit gevallen. Glas valt niet onder garantie, snap ik maar het lag niet aan het glas maar aan de constructie. Veel mailtjes over en weer maar men neemt geen enkele verantwoordelijkheid en geen enkele concrete actie cq vergoeding van een nieuw glas. bij elke mail krijg je een no reply antwoord dat, ivm de feestdagen de reactietijd van hun teams langer zijn dan normaal(juli :-) ) Een nieuw glas kost, incl toebehoren en inzetten 75,00, bijna de helft van de waarde van dit horloge. BEWATCH laat jou als klant dus voor alle kosten opdraaien en beroept zich heel makkelijk op de garantie vw.
Wat een waardeloos Shit bedrijf!! zelfs bij Aliexpress, Temu of het Kruidvat lossen ze dit beter op, stelletje amateurs die belgen!

15 juli 2025

Boos en teleurgesteld

Boos en teleurgesteld, 27-11 een horloge besteld. Niet aangekomen want wordt vastgehouden bij Nederlandse douane vanaf 1 december. Product komt ook niet vanaf UK maar vanuit Duitsland. 2 december mailtje gestuurd: uiteraard geen antwoord. Voor vanavond geen Sintcadeau voor mijn partner!!

5 december 2023

service can better

Watch arrived in good condition but the overall service was not good. I wanted to cancel the order before it was shipped. I gave all the info they needed on time to cancel the order but they still shipped it.... sending it back will cost me money.

3 oktober 2023

Hi

Thank you for the message

Please do send an email or do Live chat if you need further help

Kind Regards

Stuart
Customer Service Team

Oplichting

Oplichting ! Nooit kopen daar ! Er wordt niets verstuurd en de track en tracé code is ook fake !
Het lijkt werkelijk net echt, je wordt geleid naar dhl en post.nl maar als je werkelijk iemand van post.nl te spreken krijgt blijkt de traceercode totaal niet te bestaan. Zoals als eerder vermeld schrijft ‘Jade’, die waarschijnlijk niet eens bestaat, 1 mail dat je pakket onderweg is en je geduld moet hebben. Mensen trap er niet in !! Het telefoonnummer wat je kunt bellen is trouwens ook niet in gebruik.

9 mei 2023

Aandacht ? Watchshop

Ik heb een horloge besteld 5 januari. Het zou geleverd worden 13 januari zoals je wel denkt niet geleverd. Ik heb de 17 hier een mail voor gestuurd geen reactie. Ik kan jullie customer service niet bereiken en geen antwoord. Kunnen jullie hier iets aan doen zodat ik weet waar mijn horloge is

23 januari 2023

Hallo

Het spijt me te horen van deze vertraging. Ik begrijp dat het frustrerend is om uw product niet op tijd geleverd te krijgen, en ik wil u verzekeren dat we in de tussentijd een onderzoek zullen starten met DHL.

Neem dan contact op met onze klantenservice via Live Chat, e-mail of bel. Verwijs a.u.b. naar uw bestelnummer dat begint met WSGB00

Laat het ons weten als u zich nog zorgen maakt en wij helpen u graag verder

Met vriendelijke groeten
WatchShop

Oplichting?

Heel vreemd bedrijf. Wilde een horloge bestellen en mocht aangeven dat artikel elders goedkoper was. Binnen tien tellen bericht dat ik het €50,- goedkoper kreeg. Maar moest wel het volledige bedrag storten en zou dan ooit het verschil terugkrijgen. Dit klinkt heel onbetrouwbaar. Dit lijken mij oplichters.

24 oktober 2022

Hallo,

Het spijt me te horen over uw ervaring. Neem voor meer begrip contact op met ons klantenserviceteam, zodat we u verder kunnen helpen

Prijs verhogen tijdens shoppen

Hele slechte ervaring gehad. Ik was bezig met het beslissen welke horloge en toen na 10 minuten de knoop doorgehakt en in de tussentijd hebben ze de prijs verhoogd in mijn winkelwagentje.

4 april 2022

Slechte levering en klantenservice

Armband besteld, eerst al veel langer onderweg dan aangegeven. Artikel verder wel netjes en goed maar na 3 maanden defect dus contact gezocht via mail maar geen reactie. Dus zit met een dure kapotte armband!! Slechte levering en klantenservice!!

1 maart 2022

Horloge retour

Horloge gekocht en viel helaas niet in smaak bij mijn vrouw. Horloge geretourneerd en binnen 1 dag geld terug op de rekening. Toppie!!!!

13 januari 2022

Voor mijn verjaardag een mk horloge…

Voor mijn verjaardag een mk horloge gekregen van mijn partner.
Maar nu proberen we hem retour te sturen. Maar dhl retour bewijs doet het niet. Al 3 x gemaild, geen reactie…..
Beetje jammer
En ook voor mijn partner die ze best deed. Rare situatie

12 januari 2022

Snelle levering!

11 November in de avond een horloge besteld en 13 November heb ik hem binnengekregen. Top service. Was erg zenuwachtig aangezien ik een aantal slechte reviews zag, maar ben blij dat ik toch heb besteld!

13 november 2021

Totaal geen succes.

Niet goed gezien en blijkt dus een verkoop vanuit Engeland te zijn.
De 16de besteld, een T&T nummer van Deutsche Post waar je dan weer linkje naar linkje uitkomt bij DHL en dan word doorverwezen naar DHLparcel.nl. En 3 dagen later zou alles bij de DHL Douane moeten liggen en daar ligt het 2 weken later nog. Watchshop helpdesk reageert nergens op en DHL verwijst naar de Watchshop.com. geen aanrader dus om hier iets te kopen. tot op heden dus nog niks geleverd gehad.

Update 8-9: al weken geen reactie op mailtjes aan de klant support. Wel moet pakketje nu ineens door douane heen zijn en op weg naar ons. Het duurt even maar dan hebben we hopelijk ook wat.

Watch shop dank voor de reactie, maar die mails zijn al vaker wekelijks naar u verstuurd zonder respons (en wel een aflever bevestiging)

1 september 2021

Hallo

Het spijt me te horen over dit probleem

Wij helpen u graag verder met dit vraagstuk.

Als u ons een e-mail kunt sturen op helpdesk@watchshop.com, kunnen we de verblijfplaats van uw pakket onderzoeken en verdere hulp bieden.

Met vriendelijke groeten
Jade

Horloge is niet bezorgd

Horloge is niet bezorgd, klantenservice bijdehand en zegt dat je zelf maar contact op moet nemen met de postmaatschappij. Deze hebben echter geen contactgegevens voor consumenten en zit in Duitsland.

20 augustus 2021

Bestelde horloge niet ontvangen en bedrijf onbereikbaar…

Onlangs een horloge besteld voor mijn zoon. Deze zou volgens de website, binnen een paar dagen geleverd kunnen worden. We hadden de reviews gelezen en adhv deze reviews het horloge besteld. Maar na 2 weken wachten nog steeds geen horloge. De trackingcode wordt niet herkend bij DHL. Daarom een mail gestuurd naar Watchshop, maar geen reactie ontvangen. Op de 2e mail weer geen reactie. Gebeld met een 0800 nummer die op de site staat, maar deze is buiten werking. Het zou mooi zijn, wanneer het bedrijf eens reageert op de mails en op deze review. Ik raad iedereen af om bij dit bedrijf iets te bestellen. Voor een paar tientjes meer, ben je er wel zeker van dat je het product krijgt.

16 augustus 2021

Goede ervaring

Vorige week 3 horloges besteld, vandaag al netjes ontvangen. Bij de bestelling werd er onterecht transportkosten aangerekend. Na een mailtje werd dat al meteen rechtgezet (en kregen we dat bedrag terug op onze rekening gestort).
De trackingscode werkte in het begin niet. Toen maakte ik me wat zorgen en zocht hun betrouwbaarheid op... Daar las ik verontrustende berichten. Maar na enkele dagen werkte die link ineens wel en het werd dus perfect op de voorspelde dag afgeleverd, degelijk verpakt en alle drie horloges zijn onberispelijk. Wij zijn dus tevreden klanten.

25 juni 2021

Erg vriendelijke en goede service

Erg vriendelijke en goede service! Telefonisch aangegeven dat ik het horloge elders goedkoper gevonden had en er werd mij direct een korting aangeboden. Horloge zelf is de volgende dag keurig verpakt geleverd.

20 mei 2021

Uitstekend

Na een paar slechte reviews gelezen te hebben was ik bang dat het mij ook zou overkomen.. maar niks van waar. Kreeg m’n horloge na twee dagen al in huis, in een mooi verpakking met nog een afsteller erbij! Ben er blij mee!

22 april 2021