Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var egentlig ganske sur for at jeg ikke fikk i gang laderen på Sameiet. På kartet lå det feil sted og det var en sak som gjorde at alt måtte startes på nytt. En veldig hyggelig svensk dame red... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag är väldigt besviken på Wattif. Supporten är i princip obefintlig. Det tog nästan tre veckor innan jag fick något svar, trots att jag både ringt och skickat flera mejl under tiden. När man erb... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

STÅR DET MELLOM DENNE BEDRIFTEN ELLER DØD SÅ VELG DØD. Det kan ikke finnes en mer ubrukelig og lav kompetent bedrift enn denne.Tok nesten to måneder å i det hele tatt få kontakt med de. Kjøpte lader i... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Laadstation voor elektrische voertuigen
  2. Elektriciteitsbedrijf
  3. Energieleverancier
  4. Groene energie leverancier

Geschreven door het bedrijf

Wattif EV makes EV charging simple. We run charging sites, handle payments and provide customer support across many European countries, so both site owners and drivers enjoy a smooth charging experience. Our goal is to make EV charging as natural as parking – safe, straightforward and available when you need it. For site owners, we offer flexible solutions so you can provide charging without the hassle. For drivers, that means reliable charge points, easy payment and quick help whenever you need it.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 31% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

It works

It works! Yay <3

14 april 2026

Antwoord van Wattif EV

Thank you for your review — we’re so glad to hear that!💚

Kind regards

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hade problem med att få loss kabeln i…

Hade problem med att få loss kabeln i laddaren. Tjejen som hjälpte till var sååå trevlig och professionell. Heder

8 april 2026

Antwoord van Wattif EV

Tack för din fina recension. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig och att du upplevde servicen som trevlig och professionell.

Vänliga hälsningar

Missing receipt

I received a prompt response when I requested a missing receipt

24 maart 2026

Antwoord van Wattif EV

Thank you for your review. We’re glad we could quickly help you find the missing receipt. Please don’t hesitate to reach out if there’s anything else we can assist you with.

Kind regards,

Manglende lading i Sophusgarasjen

Jeg eier en garasjeplass i Sophusgarasjen
Etter at Wattif kjøpte opp anlegget har det ikke vært mulig å lade på min plass. Jeg har snakket med wattif kundeservice flere ganger uten at det har løst problemet. En gang fikk jeg beskjed om å holde linjen på mobilen, gå ned i garasjen og damen ville starte laderen fra sitt sted!! Forbindelsen ble brutt. En annen gang svarte kundebehandleren, med oppgitt stemme, «det er så mange ladere der» Etter tips fra nabo har jeg i dag forsøkt å starte den før jeg kjører inn, dette pga ingen mobildekning i garasjen. Da fikk jeg opp en liste over noen plasser, men min plass nr.3 var ikke blant dem.
Det eneste Wattif klarer er å belaste mitt kort hver måned, pris for abonnementet for et produkt de ikke leverer. På grunn av det ser det ut til at Wattif bør tilbakebetale beløp som er trukket fra mitt kort. Jeg forventer at wattif tar grep og sørger for at lading på min plass nr 3 lar seg gjøre.

7 maart 2026

Antwoord van Wattif EV

Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss, Torunn. Vi er lei oss for at du har hatt så store utfordringer med ladingen i Sophusgarasjen, og vi forstår veldig godt at dette må ha vært både frustrerende og skuffende.

Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker at du skal ha som kunde hos oss. Vi tar direkte kontakt med deg for å følge opp saken, og finne en god løsning sammen med deg.

Takk igjen for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

Hemsk app

„En hemsk app, precis som tjänsten.“

6 maart 2026

Hej,
Det var tråkigt att läsa. Vi vill gärna förstå vad som inte fungerat – hör av dig till vår support så hjälper vi dig vidare: support.se@wattifev.com.

Vänliga hälsningar

Hold dere unna

Værste laderen og samtidig 0 folk i kundesenteret til å hjelpe kunden. Forferdelig hold dere unna

1 maart 2026

Antwoord van Wattif EV

Det var leit å lese at du har hatt en dårlig opplevelse. Vi ønsker å forstå hva som har skjedd, men finner ingen sak på navnet som er brukt her. Ta gjerne direkte kontakt med oss på helpnor@wattifev.com, så ser vi nærmere på saken med en gang.

Wattif EV

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig dame jg snakket med og hun…

Hyggelig dame jg snakket med og hun fikset problemet

10 februari 2026

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk god hjelp til å få tre brukere…

Fikk god hjelp til å få tre brukere klar for lading. To som har byttet plass og en ny.
For Hellerudtoppen Borettslag

2 februari 2026

Antwoord van Wattif EV

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, og det er veldig godt å høre at tre brukere er nå klare for å kunne lade 💚

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fikk løst problemet

Fikk løst problemet, men fant ikke ut hvorfor det oppstod.

2 februari 2026

Antwoord van Wattif EV

Takk for tilbakemeldingen! Veldig bra at dere fikk løst problemet. Vi tar med oss at det var uklart hvorfor det oppstod, og bruker slike innspill til å forbedre rutiner og oppfølging💚

Takk

takk for all deres tålmodighet og hjelpsomhet. Jeg setter stor pris på dere TAKK

29 januari 2026

Antwoord van Wattif EV

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er veldig motiverende å høre. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var egentlig ganske sur, men hyggelig svenske reddet saken

En veldig hyggelig svensk dame reddet saken. Tålmodig og flink. Hadde det vært en brysk øst-europeer hadde det blitt krasj, men hun lagde god stemning og fikk ordnet opp. Klasse medarbeider!

23 januari 2026

Antwoord van Wattif EV

Tusen takk for at du deler - og beklager at oppstarten ble tung med feil kartplassering. Veldig godt å høre at du fikk god hjelp av kollegaen vår – det skal vi sende videre internt 💚

Mycket bra upplevelse

Bra, tillgänglig och snabb service. Bra med personlig kontakt också!

6 januari 2026

Antwoord van Wattif EV

Stort tack för 5 stjärnor! Kul att höra att du upplevde oss som snabba och tillgängliga. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa till med något mer⚡

Vänliga hälsningar,

24/7 Kundeservice eller

24/7 Kundeservice eller? Kom ikke gjennom. Fikk ikke lada. Skulle gjerne gitt dere -4 stjerner for tilgjengelighet

21 december 2025

Hei, Kaja Alexandria

Vi beklager for at du ikke kom gjennom på telefonen og ble stående uten å få ladet. På tidspunktet du ringte var det uvanlig stor pågang, og vi ser nå på hvordan vi kan forbedre både kapasitet og ventetid på telefon.

Support forsøkte å ringe deg opp tidligere i dag, og vil følge opp saken direkte med deg for å sikre at ladingen fungerer som den skal neste gang💚

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Support for adminkonsoll

Sendte forespørsel på nett om support. Men fikk ikke svar der på et døgn. Savner tilbakemelding på epost med sammendrag av innfylt informasjon fra skjema på nett. Ringte support og fikk god hjelp med en gang. Kundebehandler brukte god tid på å hjelpe med bruker oppsett for admin innlogging / oppsett med mer.

11 december 2025

Antwoord van Wattif EV

Takk for konstruktiv tilbakemelding, Svein. Vi skal ta med oss dette videre i arbeidet med å forbedre våre tjenester. Det er dog hyggelig å høre at du fikk god hjelp når du ringte oss.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Tungvin aktivering, god kundeservice

Litt tungvin aktivering, men god tilgjengelighet på kundeservice.

9 december 2025

Antwoord van Wattif EV

Takk for tilbakemeldingen din, Sindre. Vi tar med oss innspillet om aktivering, og er glade for at du opplevde kundeservice som lett tilgjengelig 💚Vi ønsker hele tiden å forbedre oss og setter pris på om du vil dele mer konkret hva som opplevdes som tungvint på e-post til helpnor@wattifev.com.

Styr unna.

Bestilte en lader fra Wattif EV før jeg overtok boligen, med tydelig spesifisert tidsrom og monteringssted. Da jeg kom til overtakelse, var laderen allerede montert — og plassert feil. Forsøk på å få hjelp fra kundeservice ender bare i stillhet, og henvendelser blir ignorert.

Fakturaen kom dessuten fra en helt annen e-postadresse uten Wattif-domene, og bare det å få avklart om den faktisk var gyldig tok nesten tre uker. Påslaget på prisen er også svært høyt, spesielt når man allerede har betalt for selve laderen.

Min erfaring er rett og slett dårlig. Jeg ville styrt unna.

2 december 2025

Antwoord van Wattif EV

Først og fremst vil vi beklage for at du har hatt en dårlig totalopplevelse.

Laderen ble installert innenfor oppgitt leveringstid, men vi beklager så klart at den ble installert raskere enn du ønsket og ikke på stedet du hadde angitt i ordrekommentar. Dette skyldes beklageligvis en misforståelse fra installatør, og vi har fulgt opp våre rutiner for å unngå at dette skjer igjen.

Fakturaene våre sendes automatisk fra et eksternt regnskapssystem, og selv om de er addressert fra Wattif ser vi at dette kan virke forvirrende. Den totale avklaringen rundt om fakturaen var gyldig tok dessverre for lang tid. Det skyldtes både vår responstid og at det gikk noe tid mellom svarene i dialogen underveis. Det tar vi med oss som læring, slik at vi kan bli tydeligere og raskere neste gang.

Når det gjelder ladeprisen du opplever som høy, er det borettslaget/styret som fastsetter selve ladeprisen. Vi tar ingen del av denne omsetningen.

Vi synes det er veldig leit at du sitter igjen med inntrykket av å ville "styre unna". Vi ønsker gjerne å gjøre det vi kan for at du skal få en bedre opplevelse videre. Ta gjerne kontakt med oss på helpnor@wattifev.com, så kan vi oppklare saken nærmere og finne en løsning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god opplevelseGod hjelp! både på telefon og…

Meget god opplevelse både på telefon og pr. mail. Fikk konstruktiv og hurtig hjelp med å få laderen opp å gå. Problemet jeg hadde, skapte jeg selv. Høflig og meget god service!!!😊

27 november 2025

Antwoord van Wattif EV

Tusen takk for tilbakemeldingen din, Torbjørn. Så godt å høre at du fikk rask og konstruktiv hjelp – det er akkurat dette vi streber etter hver dag 😊
Hyggelig at du deler opplevelsen din her på Trustpilot!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag är väldigt besviken på Wattif

När man erbjuder tjänster som kräver support och drift bör man också kunna svara inom rimlig tid. Hela upplevelsen har skapat frustration och onödigt krångel.

Jag förväntar mig mycket bättre service än så här – särskilt när man betalar för tjänsten.

24 november 2025

Antwoord van Wattif EV

Tusen takk for at du deler opplevelsen din, selv om det er vondt å lese. Vi beklager virkelig at du har opplevd så lang svartid og manglende oppfølging – det er ikke slik vi ønsker at noen skal oppleve Wattif, og vi forstår godt at det skaper frustrasjon og ekstra styr.

Vi ønsker å finne ut hva som har skjedd i akkurat din sak og rette opp så godt vi kan, men vi klarer dessverre ikke å identifisere deg ut fra anmeldelsen her. Ta gjerne kontakt med oss på helpnor@wattifev.com og merk henvendelsen med «Trustpilot», så følger vi deg opp så raskt som mulig.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.