Jeg var egentlig ganske sur for at jeg ikke fikk i gang laderen på Sameiet. På kartet lå det feil sted og det var en sak som gjorde at alt måtte startes på nytt. En veldig hyggelig svensk dame red... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är väldigt besviken på Wattif. Supporten är i princip obefintlig. Det tog nästan tre veckor innan jag fick något svar, trots att jag både ringt och skickat flera mejl under tiden. När man erb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
STÅR DET MELLOM DENNE BEDRIFTEN ELLER DØD SÅ VELG DØD. Det kan ikke finnes en mer ubrukelig og lav kompetent bedrift enn denne.Tok nesten to måneder å i det hele tatt få kontakt med de. Kjøpte lader i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Wattif EV makes EV charging simple. We run charging sites, handle payments and provide customer support across many European countries, so both site owners and drivers enjoy a smooth charging experience. Our goal is to make EV charging as natural as parking – safe, straightforward and available when you need it. For site owners, we offer flexible solutions so you can provide charging without the hassle. For drivers, that means reliable charge points, easy payment and quick help whenever you need it.
Bergen, Noorwegen
Heeft 31% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hade problem med att få loss kabeln i laddaren. Tjejen som hjälpte till var sååå trevlig och professionell. Heder

Antwoord van Wattif EV
I received a prompt response when I requested a missing receipt

Antwoord van Wattif EV
Jeg eier en garasjeplass i Sophusgarasjen
Etter at Wattif kjøpte opp anlegget har det ikke vært mulig å lade på min plass. Jeg har snakket med wattif kundeservice flere ganger uten at det har løst problemet. En gang fikk jeg beskjed om å holde linjen på mobilen, gå ned i garasjen og damen ville starte laderen fra sitt sted!! Forbindelsen ble brutt. En annen gang svarte kundebehandleren, med oppgitt stemme, «det er så mange ladere der» Etter tips fra nabo har jeg i dag forsøkt å starte den før jeg kjører inn, dette pga ingen mobildekning i garasjen. Da fikk jeg opp en liste over noen plasser, men min plass nr.3 var ikke blant dem.
Det eneste Wattif klarer er å belaste mitt kort hver måned, pris for abonnementet for et produkt de ikke leverer. På grunn av det ser det ut til at Wattif bør tilbakebetale beløp som er trukket fra mitt kort. Jeg forventer at wattif tar grep og sørger for at lading på min plass nr 3 lar seg gjøre.

Antwoord van Wattif EV
Værste laderen og samtidig 0 folk i kundesenteret til å hjelpe kunden. Forferdelig hold dere unna

Antwoord van Wattif EV
Hyggelig dame jg snakket med og hun fikset problemet

Antwoord van Wattif EV
Fikk god hjelp til å få tre brukere klar for lading. To som har byttet plass og en ny.
For Hellerudtoppen Borettslag

Antwoord van Wattif EV
Fikk løst problemet, men fant ikke ut hvorfor det oppstod.

Antwoord van Wattif EV
Jag fick bra och snabb hjälp med byte av e-post mailen som ändrats

Antwoord van Wattif EV
takk for all deres tålmodighet og hjelpsomhet. Jeg setter stor pris på dere TAKK

Antwoord van Wattif EV
En veldig hyggelig svensk dame reddet saken. Tålmodig og flink. Hadde det vært en brysk øst-europeer hadde det blitt krasj, men hun lagde god stemning og fikk ordnet opp. Klasse medarbeider!

Antwoord van Wattif EV
Bra, tillgänglig och snabb service. Bra med personlig kontakt också!

Antwoord van Wattif EV
24/7 Kundeservice eller? Kom ikke gjennom. Fikk ikke lada. Skulle gjerne gitt dere -4 stjerner for tilgjengelighet

Antwoord van Wattif EV
Sendte forespørsel på nett om support. Men fikk ikke svar der på et døgn. Savner tilbakemelding på epost med sammendrag av innfylt informasjon fra skjema på nett. Ringte support og fikk god hjelp med en gang. Kundebehandler brukte god tid på å hjelpe med bruker oppsett for admin innlogging / oppsett med mer.

Antwoord van Wattif EV
Rask og god hjelp på både telefon og epost

Antwoord van Wattif EV
Litt tungvin aktivering, men god tilgjengelighet på kundeservice.

Antwoord van Wattif EV
Bestilte en lader fra Wattif EV før jeg overtok boligen, med tydelig spesifisert tidsrom og monteringssted. Da jeg kom til overtakelse, var laderen allerede montert — og plassert feil. Forsøk på å få hjelp fra kundeservice ender bare i stillhet, og henvendelser blir ignorert.
Fakturaen kom dessuten fra en helt annen e-postadresse uten Wattif-domene, og bare det å få avklart om den faktisk var gyldig tok nesten tre uker. Påslaget på prisen er også svært høyt, spesielt når man allerede har betalt for selve laderen.
Min erfaring er rett og slett dårlig. Jeg ville styrt unna.

Antwoord van Wattif EV
Meget god opplevelse både på telefon og pr. mail. Fikk konstruktiv og hurtig hjelp med å få laderen opp å gå. Problemet jeg hadde, skapte jeg selv. Høflig og meget god service!!!😊

Antwoord van Wattif EV
När man erbjuder tjänster som kräver support och drift bör man också kunna svara inom rimlig tid. Hela upplevelsen har skapat frustration och onödigt krångel.
Jag förväntar mig mycket bättre service än så här – särskilt när man betalar för tjänsten.

Antwoord van Wattif EV
Lees meer over geverifieerde reviews.