Ooit geïnteresseerd geweest maar afgehaakt. Nu continu telefoonterreur. Ondanks meerdere verzoeken wordt ik nog steeds regelmatig gebeld. Wat een stom bedrijf. Ik ga er werk van maken. Update: Ik heb... Toon meer
BOEVENTUIG een ander woord is er niet voor ! Deze liegende lieden geven foutieve misleidende en onjuiste informatie. In eerste instantie willen ze u doen geloven dat ze van het Energie b... Toon meer
West Bespaarcoach uit Leiden blijft de wet overtreden door mensen ongevraagd, ongewenst en zonder verkregen toestemming vóóraf mensen lastig vallen met telefoonterreur. Als je hen benadert zeggen z... Toon meer
Gebeld door Eric van Boven deed zich voor als medewerker vattenfall. Omdat wij binnenkort verhuizen wist hij dat vattenfall daar geen energie leverde ,maar een dochter bedrijf t.w Innova en dat er... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De West Bespaar Coach is uw onafhankelijke adviesbureau op gebied van energie!
Nederland
- www.westbespaarcoach.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zojuist gebeld door West Bespaar Coach
Zojuist gebeld door West Bespaar Coach. Heel erg opdringerig en blijven maar praten, praten en praten. En pushen om op de groene knop voor accepteren te drukken. In de tussentijd naar de reviews gekeken op internet en zag alle reviews. Snel maar de beslissing genomen om niet op de groene knop te drukken. Toen werd hij toch boos en zei dat ik asociaal was, omdat hij zoveel tijd erin had gestoken, terwijl hij mij letterlijk pushte en pushte om mijn naam door te geven en mijn gegevens door te geven. Pfffff wat een vervelend bedrijf. Weer mijn lesje geleerd en voortaan gelijk ophangen!!
Niet mee in zee gaan!!
Niet mee in zee gaan!!! Zeggen dat zij je opzegvergoeding terug vragen maar dat doen ze niet . Dat moet je allemaal zelf regelen en het duurt maanden voordat je je geld terug krijgt. Ze vertellen je leugens om een contract te verkopen . Oplichters!!!
Geef liever nog 0 sterren
Geef liever nog 0 sterren. Blijven bellen,heb al opgegeven antwoord te geven.
Bellen elke keer met een ander nummer,dus blokkeren heeft weinig zin. Mega irritant.
Oplichters
Je wordt ongevraagd gebeld met een verhaal wat supersnel en opdringerig gaat. De eerste keer dat ik een contract afsloot bleek dat ze een aanbod hadden gedaan waarin mijn verbruik veel te laag stond. Hierdoor leek het alsof mijn maandlasten hard omlaag gingen maar dan had ik dus einde van het jaar veel moeten bij betalen.
In een tweede gesprek duidelijk laten merken dat ik hier niet van gediend ben en opnieuw een contact opgesteld. Dit maal met het juiste verbruik en daarbij kreeg ik een gratis check aan mijn CV ketel. Nu blijkt dat de gratis check onderdeel is van een contract van 8.5 euro per maand. Dit waren ze even vergeten te vermelden bij West Bespaar Coach.
Dit zijn dus oplichters die je onder valse voorwendselen een contract aanbieden!
Niet mee in zee gaan!
ze werden een beetje opdringering en…
ze werden een beetje opdringering en daar heb ik een hekel aan
ze duwen het contract zowat door je strot als je maar tekent en heb vertel dat ik niet teken en de opzegtermijn van 2 weken niet nodig heb dat het al helemaal niet doorgaat en nog doen ze dan moeilijk en proberen ze ze om te praten maar dat is ze niet gelukt
Ongelofelijk opdringerig, brutaal en onbeschoft
Ongelofelijk opdringerig, brutaal en ronduit onbeschoft. Wel of geen besparing, zo'n deal sluit ik niet via deze club. Onbegrijpelijk dat merken hier hun 'goede' naam aan verbinden.
goed contract
goed contract , alles is zoals ze zelf zeggen "KOSTELOOS EN ZORGELOOS door hun geregeld.
Vervelende telemarketing die meerdere…
Vervelende telemarketing die meerdere keren op een dag bellen. Meerdere malen aangegeven dat ik niet met hun in zee ga en dat ik zelfs in het bel me niet register sta.
Oplichters
Oplichters zijn het niet intrappen.
Nog brutaal aan de telefoon ook
Wat een waardeloze organisatie al zeker…
Wat een waardeloze organisatie al zeker 5 keer aangegeven dat ik niets met ze te maken wil hebben maar blijven maar bellen waardeloze oplichters
Heb mailtje van Tamara gehad
Heb mailtje van Tamara gehad. Bliksemsnelle reactie nav mijn mailtje dat ik geen gebruik maak van het aanbod. Tamara niet telefonisch gesproken dus maar ik krijg wel de indruk van een super goed georganiseerd "tussenbedrijf" voor Energie Direct. Ik vind het wel onaangenaam dat ik door moet gaan met google of facebook om dit bericht te plaatsen maar voor het goede doel ......kijken waar ik nu terecht kom.
Bij het overstappen naar andere…
Bij het overstappen naar andere leverancier bleek toch een extra boete te moeten betalen voor contractbreuk. Ik heb direct West Bespaar Coach gebeld. Zij hebben direct en keurig opgelost.. Super service!
Wat een verschrikkelijk vervelend…
Wat een verschrikkelijk vervelend bedrijf na meerdere malen aan te hebben gegeven dat ik geen interesse heb blijven ze me benaderen.
Bel me niet register haalt niks uit ik wil dat ze mijn nummer uit het systeem halen maar dat is blijkbaar te moeilijk voor ze!
Soms 3 keer in de week een ongevraagd telefoontje van ze oftewel super irritant
Bedrijf schendt data privacy
Dit belachelijke bedrijf komt aan mijn gegevens zonder enige duidelijke aanleiding. Ze weten dat ik klant bij Vandebron ben en hebben mijn telefoonnummer. Ik vraag hoe dat kan? Het antwoord:
(1) "U heeft een enquete ingevuld en dit verteld". Ik antwoord dat dit niet het geval is, ik heb nooit een enquete ingevuld over mijn energieleverancier.
(2) "Dan hebben wij uw gegevens via Vandebron". Ik antwoord dat dit mij nogal gek lijkt want zij bieden mij aan om te verlengen bij Vandebron of over te stappen naar een concurrent. Waarom zou Vandebron dat doen? En Vandebron mag toch helemaal niet mijn gegevens delen? Mevrouw zegt "dat het mag omdat ze een derde partij zijn".
(3) Vervolgens ga ik daar op in en wordt de mevrouw aan de lijn geirriteerd. Ze geeft geen duidelijk uitleg en zegt enkel "ik verbind u door met het Bel Me Niet Register". Ze hangt op en ik word doorverbonden.
Ze hebben mijn gegevens ergens vandaan…
Ze hebben mijn gegevens ergens vandaan gekocht en mij gebeld. Erg vervelend!!
Verschrikkelijk bedrijf
Wat een irritant bedrijf. Ze bellen om de paar weken met een nieuwe smoes hoe ze aan mijn telefoonnummer zijn gekomen. Sta in het bel-me-niet-register en heb meerdere malen gevraagd of ze mijn telefoonnummer willen wissen. Op de vraag hoe ze aan mijn nummer komen krijg ik nooit een antwoord. Ik zou me echt kapot schamen als je met dit bedrijf in zee gaat.
Erg teleurgesteld in het bedrijf
Ik ben vanaf april al bezig geweest met overstappen van essent naar energie direct. 3x belde ze dat er iets fout is gegaan en heb vanmorgen gezegt laat maar zitten ik ga het zelf wel regelen. Als ik in mei al was overgestapt en alles was goed gegaan had ik al 5 maanden 20 euro per maand bespaard. Helaas ik ga het nu zelf regelen en wens niet meer gebeld te worden.

Antwoord van West Bespaar Coach
West bespaar coach is een agressieve partij
West bespaar coach is een agressieve partij die zich niet aan de regels houdt. Op verzoek mij niet te bellen en te bevestigen dat er geen gegevens bij ze zijn praat de verkoopster door met verwijzing naar bel me niet register. Waar ik al in sta. Daarnaast geeft ze aan NAMENS de 29 energiebedrijven te bellen. Dit is niet waar. Geen zaken doen met dit bedrijf.
Erg goede uitleg en geduld had meneer…
Erg goede uitleg en geduld had meneer voorhorst fijn!!