Har egentlig været gald for at handle ved jer i er hurtige til at sende og der har ikke været nogle problemer før nu!! Har modtage min sidste pakke en Aberlour 14 års den kom desværre uden en kasse s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte min favorit Laphroaig 10 År Cask Strength Batch 16 torsdag aften - modtog lørdag formiddag. LEVERINGSTID DER SPILLER MAKS - DET GÅR VIRKELIG STÆRKT. Forsvarligt pakket ind. * * * * *... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtigt flot og stort udvalg til helt fornuftige priser. Når så levering finder sted under 24 timer fra bestilling samt at emballagen nok ikke ville tage skade ved et uheldigt sammenstød med en ældre... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte et par flasker whisky søndag eftermiddag, mandag eftermiddag stod de i mit whisky skab. Har handlet med whiskyeksperten nogle gange, altid et hammer godt udvalg og meget stærk på prisen.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Har modtaget min første bestilling.
Jeg fandt endelig den likør jeg har ledt efter, også til en god pris!
Handel og levering var problemfrit

Antwoord van Whiskyeksperten
Jeg har tidligere haft købt whisky fra mange forskellige forhandlere, men Whiskyeksperten er efterhånden blevet min foretrukne forhandler. Jeg har købt fra dem ca. 7-10 gange før, og har aldrig oplevet noget dårligt.
De har et godt udvalg, gode priser, hurtig levering og sørger for ordentlig indpakning varerne.

Fremragende virksomhed!!!
For det første har de knaldgode priser og hurtig levering. Derudover leverer de en kanon kundeservice.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler her!

Antwoord van Whiskyeksperten
Det er første gang jeg har handlet hos Whiskyeksperten, dog ikke sidste gang. De har et rigtig fint udvalg til gode priser. Jeg modtog mine flasker bestilt fredag aften, mandag morgen. Hurtig levering. Jeg har handlet med en del skrøbelig ting efterhånden og aldrig har jeg oplevet noget pakket så forsvarligt ind som de flasker jeg modtog fra Whiskyeksperten, så jeg kan på alle måder anbefale, at handle hos dem.

Antwoord van Whiskyeksperten
Great service, decent prices and proper packaging! Will order again.

Antwoord van Whiskyeksperten
Mega god oplevelse. Hurtig levering og service i særklasse - vi handler med garanti her igen.

Antwoord van Whiskyeksperten
Flot og bredt udvalg af skotske single malt whiskyer til fornuftige priser. Bliv ved med det.
God og hurtig afsendelse og levering af varerne.

Antwoord van Whiskyeksperten
Flot udvalg, gode priser og super hurtig levering.

Antwoord van Whiskyeksperten
Jeg bestilte fredag eftermiddag. Allerede lørdag formiddag fik jeg af vide, at jeg kunne hente min ordre i pakkeshoppen. Indholdet var virkelig fantastisk godt pakket, og af de grunde har jeg anbefalet jer videre til venner. Tak for en god oplevelse! :)

Antwoord van Whiskyeksperten
Har bestilt 3 flasker whiskey. Hurtig levering, billigt og godt pakket ind. Skal helt sikkert bestille flere til min samlinger. Mange tak

Antwoord van Whiskyeksperten
Jeg bestilte en flaske en lørdag og kunne hente den mandag formiddag. Hurtig levering og sikker indpakning.

Antwoord van Whiskyeksperten
Super nem og overskuelig hjemmeside, god service.
Den var pakket perfekt, ingen problemer eller fejl.
Top stjerner herfra.

Antwoord van Whiskyeksperten
Fremragende eksempel på, hvordan e-handel skal fungere. Det kan ikke blive bedre.

Antwoord van Whiskyeksperten
Virkelige en super god kundeservice, da jeg ikke kunne få min ordre igennem bestillingen på hjemmesiden. Få minutter efter, at jeg havde sendt en mail til deres kundeservice, havde jeg Jonas i røret og var behjælpelig med min ordre.
Takket være hjælpen fik vi sendt vores ordre igennem, som var lidt af en haste opgave:-)
Det er bestemt ikke sidste gang vi handler her.

Antwoord van Whiskyeksperten
Fandt det jeg ledte efter til en lavere pris end de fleste andre steder og pakken blev endda leveret mindre end et døgn efter bestilling.
Jeg var lidt i tvivl om det med at få skrøbelige flasker fragtet, men indpakningen lod intet til tilfældighederne. Det virker voldsomt professionelt.

Antwoord van Whiskyeksperten
Super lækker oplevelse når man bestiller fine flasker i rør med plastikbund, så er flaskerne pakket ekstra godt ind, og røret fyldt med små puder så intet går i stykker.
Har ikke oplevet det før, men har tit oplevet at rørene er gået i stykker under fragt - alt er intakt her.
Superb oplevelse! 👌
Stort og meget spændende (ikke mindst Gin) udvalg til fine priser og virkelig hurtig levering og meget robust indpakning. Det er helt klart en butik jeg bliver ved at handle i.
Super udvalg, gode priser og en fænomenal service!
Ekstrem flot hjemmeside, kæmpe udvalg og lynhurtig levering. Så bliver det ikke bedre. Fem tommelfingre op fra mig!