Har beställt vid 2 tillfällen från whiteaway, dammsugare samt en tvättmaskin. Varför jag valde whiteaway var billigast på de produkter jag ville ha. De är ett pålitligt företag! Bra information om... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Först var jag väldigt tveksam till att beställa en diskmaskin som jag inte kunde titta på i nån butik. Men eftersom jag måste köpa en svart och hade varit runt och letat utan att hitta en som passade... Toon meer
Vi köpte en tvättmaskin( F4A1009NDK)och torktumlare (RHA1008NDK) för bra pris och kvalité. Dem fungerar väldigt bra och är dessutom väldig fin. Den är verkligen extraordinär i jämförelse mer andra mär... Toon meer
Köpte en dyr ung från AEG som hade mycket rabatt. När den kom hade den en fläkt som låt som dammsugare. Skrev till Whiteaway och fick spela in en film för att visa problem. Fick en ny ung inom en vec... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos whiteaway hittar du ett stort urval av kvalitetsvitvaror, dammsugare och andra hushållsapparater – och det hela till särdeles konkurrenskraftiga priser. För oss är det viktigt att du känner dig både nöjd och trygg med att handla hos oss. Därför vill vi skapa alla möjligheter för dig, att göra rätt köp i ditt eget tempo. Behöver du hjälp eller råd före, under eller efter ditt köp, sitter våra vitvaruexperter redo på både telefon, e-post och chatt.
Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Nespresso Sage Creatista Pro
Köpte en Nespresso Sage Creatista Pro. Snabb leverans till ett mycket bra pris.
Skötte reklamation utmärkt
Skötte reklamation utmärkt. (Dold transportskada)
Väldigt smidigt och gratis leverans och…
Väldigt smidigt och gratis leverans och mycket nöjd.
Snabb leverans!
Snabb leverans, otroliga priser.
Väldigt nöjd!
Tvättmaskin med "full installation"
Köpte ny tvättmaskin med full installation och bortforsling av gamla och ville försäkra mig om att maskinen levererades av två personer då jag bor två trappor upp och inte hade möjlighet att lyfta/hjälpa till.
Fick svaret av Whiteaway:
"Alla våra installationer hanteras av 2 personer med rätt utrustning för att kunna bära in grejerna. Ordern ligger med installation samt bortforsling så du behöver bara se till att du eller någon annan är hemma för att släppa in installatörerna och visa var maskinen ska ställas."
Bring levererade, med en person....
Nu gör de alltid det tydligen, och budet/installatören löste det 97% själv ändå - men kan man inte bara vara öppen med att "Nej det kommer En person med varan, men han har utrustning för att få.upp tvättmaskinen själv, bara med pyttelite hjälp av dig." ??
Bring får 5+ då de kom på minuten de sagt när sms väl kom "snart är det din tur" och maskinen installerades klockrent.
Mycket bra bemötande
Mycket bra bemötande! Fick fel model på inbyggnadsmicro! Lätt att returnera!
Rekommenderas
Bra webbsida och mycket bra bemötande vid kontakt med säljare. Bra service överlag.
Snabb leverans som kostade pengar
Snabb leverans när jag behövde det. Min gamla diskmaskin gick sönder och den nya kom snabbt. Dock ett litet minus. Det står att frakt är gratis men vill man ha frakt nära i tid så kostar det så klart pengar. Jag förstår det företagsekonomiska i att kunderna är villiga att betala för frakt men jag kände mig lite blåst. Antingen har man fri frakt och så ligger det med i priset eller så kostar frakt. Jag gillar inte den här hybriden där man kan få fri frakt om 10 dagar men vill du ha den i övermorgon så får du betala 400.
Snabb leverans och bra kundservice vid…
Snabb leverans och bra kundservice vid problem.
Snabb leverans och bra produkt.
Snabb leverans och bra produkt.
Bra pris och allt fungerade klockrent…
Bra pris och allt fungerade klockrent inklusive2026 leverans.
Akta er
Akta er! Riktigt skumma!
Tvätt maskinen är sönder från dag 1, efter nästa två månader vänta på deras tekniker så kom väldigt ung kille som saknar kunskap om allt, han visste inte heller att maskinen har luddfilter.. Han gjorde kaos sedan ljög han massa! Jag känner inte att jag lever i Sverige länger. Det är en ny typ av kriminalitet där de säljer defekta maskiner sedan skickar de någon som spelar bara att han är tekniker och skriver falsk rapport som gör att de inte tar tillbaka deras defekta maskiner. En affärsidé som bygger på att blåsa folk. Organiserat kriminalitet. Sådana skumma bolag måste försvinna.
Jag kan se i era svar att samna mönster inträffar igen! Systematisk sätt att lura och blåsa omgivning! Ni ljuger och säger att tekneker har varit flera gånger. Hur vågar ni ljuga på det sättet???!! Ni skickade en person en enda gång kl 18:30 som visste inte ens att tvätt maskin ha en luddfilter och han viste inte heller hur sätter man igång maskinen. Hade ni varit ett seriöst företag hade ni inte ljugit så mycket i ert svar!
Skumt

Antwoord van whiteaway
Utmärkt köpupplevelse
Leverans på avtalad tid och plats.Bra information om leveranstid.
Köpte en Magnifica kaffemaskin.
Köpte en Magnifica kaffemaskin.
Trots att jag bor själv och använder den hemskt lite så har jag redan skickat in den på reparation 2 gånger och den är bara 1,5 år gammal.
Tror dom säljer mestadels måndagsexemplar tyvärr

Antwoord van whiteaway
Supersnabb leverans
Supersnabb leverans, precis som utlovat i samband med order.
Enda möjliga klagomål är att leveransbilen uppenbarligen kom med sommardäck, och dels körde fast utanför vår tomt och dels höll på att frontalkrocka i en backe 300 meter från vårt hus. Detta är dock åkeriets ansvar, och inget som Whiteaway kan påverka.
Kommer definitivt handla hos Whiteaway igen.
Snabb leverans och snabb installation
Snabb leverans och snabb installation, med noggrann precision.
Och vört att nämna mycket trevligt bemötande. Tack vare detta avbeställde jag vitvaror jag köpt på Elg….. och gjorde en ny beställning hos whitewater.
Dit is Trustpilot