4,6

Uitstekend

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Ooit een keer wat wijnen besteld die…

Ooit een keer wat wijnen besteld die netjes zijn afgeleverd.
Maar nu word ik bijna dagelijks overspoeld met aanbiedingen.
Heb mij geprobeerd af te melden maar dat lukt niet. Ook ze klantenservice reageert niet.
Zeer irritant.
Hoe kan ik dit stoppen???

17 maart 2026

Goede wijn maar SPAMMERS

Goede wijn en mooie prijzen. Maar ze blijven je meerdere malen per dag SPAMMEN. Ook als je je via de mail of via de klantenservice afmeld voor alle mail!!
Telefonisch zetten ze je gewoon in de wacht en zijn ze niet te bereiken.

16 maart 2026

Goede en betaalbare wijnen

Goede en betaalbare wijnen. Zeker de aanbiedingen zijn de moeite waard en heel veel wijnen in het assortiment zijn bekroond. Het bedrijf zit in Duitsland dus de levering duurt wat langer, maar als je dat weet is het natuurlijk geen enkel probleem.

3 juni 2022

Teleurstelling bestelde op proef en voor het eerst…

Ik bestelde op proef en voor het eerst bij Wine in Black op een aanbieding Chateau Pommies Agassac. Nu ben ik daar ooit op bezoek geweest en was enthousiast over de gepresenteerde wijn. Tot mijn grote teleurstelling moet ik de nu bestelde 2015 Pommies Agassac ontraden om te kopen. De wijn toont zich vermoeid en sleets en heeft geen toekomst meer!

14 november 2021

Mooi assortiment, lange levertijden!

Ik kwam hier binnen via Wine-in-Black.NL. Het werd me niet direct duidelijk dat dit bedrijf in Duitsland zit. Dat zag ik pas nadat ik besteld had.
Zondag besteld, pas vandaag (woensdag) een Track en Trace gekregen.
Wanneer ik wist dat het zo lang zou duren had niet hier besteld, want ik ben er volgende week niet. Dat wordt waarschijnlijk gedoe om mijn flessen te krijgen, plus heb ik er niets meer aan, want ik had ze besteld om mee te nemen op vakantie. Gelukkig heb ik nu nog wel tijd om wijn bij een Nederlandse winkel te bestellen.
Wel mooi assortiment, vooral het aanbod van Super Tuscans is uniek. Prijzen zijn ook goed!

6 oktober 2021

Absolute aanrader

Bestel al sinds enkele jaren geregeld/vaak wijnen bij WIB. Dat gaat vrijwel altijd probleemloos, prima wijnen met een goede prijsstelling. Recent ging voor de 1e keer iets mis, lag aan POSTNL en niet aan WIB. Dit werd prima door de klantenservice van WIB opgelost, chapeau!!

4 mei 2021

Geen service

Geen service. Levering verkeerd bezorgd, hoewel dit niet de fout van ‘wine in Black’ is, hebben ze nooit om mijn e-mails gereageerd of geholpen het pakket te traceren.

30 december 2020
Toon reviews in alle talen. (367 reviews)