Bedrijf heeft geantwoord
Jag har använt Wints tjänster i ungefär 1,5 år. Dom hjälpte mig starta mitt företag och har tagit hand om mig sedan dess. Allting i deras tjänster är otroligt smidigt, snabba svar, smidiga syste... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Wint trollar bort det som är krångligast med att driva företag - nämligen ekonomihanteringen. Så att du kan fokusera på roligare saker.
Drakegatan 10, 41250, Göteborg, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
När jag bytte till Wint tog den ekonomiska delen av att driva mitt företag plötsligt betydligt mera tid. Av den enkla anledningen att det numera är jag som gör jobbet medan Wint inte bidrar med något som skapar värde. Jag har också haft upprepade problem med felaktiga besked som följd av bristande kompetens hos Wints personal. Det är bara några få på Wint som har koll på bokföring, lönefrågor m.m. Övriga som "svarar" kan väldigt lite. Och det går i praktiken inte heller att få personlig kontakt med de få som kan något på Wint. Nej, skippa Wint och skaffa en kompetent och skicklig redovisningfirma istället.
PS Det som Wint skriver i sitt svar nedan ändrar inget i sak utan bekräftar att de är ögontjänare som bara bryr sig om de får offentlig kritik. DS

Jag är väldigt nöjd.
Bra service, trevlig personal, löser allt smidigt och snabbt. Jag kan starkt rekommendera Wint!

Antwoord van Wint
Som förstagångsföretagare valde jag Wint för att de verkligen tar ett helhetsgrepp om all "tråkig administration" - AB-start, löpande bokföring, utlägg, momsinbetalningar, bokslut, utdelningar och deklaration... De är dessutom hjälpsamma och trevliga när man har frågor. Nu har jag en ganska enkel verksamhet som ensamkonsult, men jag är ändå otroligt tacksam för att Wint tar hand om alla formaliteter så att det blir rätt och riktigt. En imponerande tjänst som jag rekommenderar varmt!

Antwoord van Wint
Har varit kund i några år nu. Allt har funkat supersmidigt och jag har fått rätt hjälp när jag behövde det. Känns riktigt bra att bara kunna fokusera på min kärnverksamhet och slippa tänka på det administrativa med ekonomin.

Antwoord van Wint
Uppskattar hjälpen av Hanna, pedagogisk och bra
Tar på ett smidigt sätt hand om det mesta med ekonomin så att jag kan koncentrera mig på mina kärnuppgifter. Har använt i över fyra år och fått bra hjälp med frågor och annat som dykt upp under denna tid.

Antwoord van Wint
Snabb hantering och bra kommunikation
Smidig och enkel tjänst, och i regel snabb och kunnig hjälp om det skulle behövas. Kan varmt rekommendera Wint.

Antwoord van Wint
allt funkar klockrent och alltid snabba svar

Antwoord van Wint
Bra service och trevlig känsla till rimligt pris.
Fungerar mycket bra. Sällan problem och då lösningsorienterat.
Supernöjd med Wint. Otrolig kundsupport! Rekomenderas.

Antwoord van Wint
Jag är mycket nöjd med Wint. Det är enkelt, tydligt och effektivt att arbeta i – precis som det ska vara. Supporten är dessutom alltid tillgänglig och lösningsorienterad, vilket gör stor skillnad i vardagen.

Antwoord van Wint
Wint passar mig perfekt; jag slipper allt som jag inte är bra på och kan till 100% fokusera på det jag är bra på. Jag brukar förklara Wint som ”appigt”, det funkar liksom som man är van vid att använda appar i telefon eller dator. Rent och fint gränssnitt som inte förvirrar, snabb respons på support (som sällan behövs pga allt supertydligt) och ett väldigt bra pris. Det bara fungerar!

Antwoord van Wint
Allting i deras tjänster är otroligt smidigt, snabba svar, smidiga system för allting och det bästa av allt är att du inte behöver tänka så mycket, dom löser det mesta!
Kan inte vara mer nöjd med Wint.

Antwoord van Wint
Trevlig personal och väldigt enkel onboarding med bra stöd via chatten och möjlighet till att kontakta dom direkt över telefon om så behövs. Super nöjd hittils.
För dig som sprutar av idéer, är kreativ och har tankar och åsikter om hur man kan lösa människors problem. Starta ett företag och försök leva på dina ideér? Förmodligen är du inte strukturerad, så att starta eget vore förödande. Administrationen dödar kreativiteten och den ständigt molande oron i magen om hur du skall fejka bokslutet och verksamhetsberättelsen ett år till gör sig ständigt påmind, nattetid. Eller så skaffar du Wint. Struktur och tydlighet! Bara deras grafiska profil får ju en på gott humör!

Antwoord van Wint
Lees meer over geverifieerde reviews.