Ik bestel via de website een thermostaat voor een koelkast. Het typenummer en de afbeeldingen op de website komen volledig overeen met het artikel dat ik nodig heb. Vervolgens ontvang ik een an... Toon meer

Ik bestelde helaas een verkeerd onderdeel. Na contact via mail, liet me mij weten dat ik het onderdeel kon terugsturen en gaven het adres mee. Enkele dagen later kreeg ik bericht dat de retour ontva... Toon meer

Verkopen namaak/replica producten onder "origineel". Ging in dit geval om bosch scharnieren waar je 50 eu voor 2 stuks voor betaald. Klantenservice reageert vervolgens niet op vragen/mail. Volge... Toon meer

Mijn bestelling onderdeel van combi magnetron Samsung, het glazen draaiplateau(origineel) keurig op tijd ontvangen. Heel goed verpakt, misschien iets te goed🤪 Voordat ik bij Witgoedparts terecht k... Toon meer

2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hier niet bestellen als je geen rechtsbijstandverzekering hebt.

Hier een onderdeel besteld voor mijn defecte magnetron. Eerste exemplaar dat ik binnenkreeg was duidelijk gebruikt, doosje zwaar gehavend en onderdeel was in pakpapier ingerold.

Daarover gebeld, zonder 'vragen of klagen' bieden ze aan een vervanger te sturen. Netjes, dacht ik nog.

Vervanger kwam binnen. Nu wel nieuw en netjes in antistatisch zakje. Helaas loste dat mijn storing niet op dus wilde het voor retour aanmelden.

Echter, retouren accepteren ze niet. Het is, of hygienisch van aard, waarvoor ik begrip zou hebben. Maar ook onderdelen die niet in contact komen met eten zijn uitgesloten omdat ze "technisch aangesloten zijn geweest en daarom uitgesloten van retourrecht" (Zoals valt te lezen in hun algemene voorwaarden)

Waarom daarover niet duidelijk en transparant zijn in het bestelproces? Maak er op z'n minst melding van op de product en/ of betaalpagina zodat je als klant weet waar je aan toe bent. En als retourneren niet mogelijk is, hoe kon de eerste dan overduidelijk gebruikt bij mij zijn aangekomen? En mag een webwinkel überhaupt zomaar iets uitsluiten van je retourrecht? Enfin, ik heb er de rechtsbijstand voor ingeschakeld.

Conclusie;
"Het enkele feit dat u het product heeft uitgepakt en heeft gemonteerd, levert geen uitzondering op uw ontbindingsrecht op. Helaas kost de behandeling van het dossier meer dan uw schadebedrag"

De rechtsbijstand heeft mij daarop netjes schadeloos gesteld maar daarmee ontspringt Witgoedparts.nl wel mooi de dans. Hoeveel mensen heeft Witgoedparts.nl op deze manier wel weten te benadelen?

Ondanks dat je in je recht staat heeft procederen voor een onderdeel van 'slechts' een paar honderd euro of minder gewoon geen zin. Dus ga er maar vanuit dat je zonder rechtsbijstandverzekering gewoon je geld kwijt bent want je retourrecht honoreren ze gewoon niet.

Daarnaast melding bij de ACM gedaan en tevens Witgoedparts.nl op de hoogte gesteld van deze review.

1 februari 2023

Verkopen namaak/replica producten als "origineel"

Klantenservice reageert vervolgens niet op vragen/mail.

Volgende keer gewoon bij de fabrikant zelf bestellen voor dat 10'tje verschil.

28 januari 2023

Geen info bij vertraagde levering

Ik bestelde op 11/12/22 een onderdeel van een vrieskast dat volgens hun website een verwachte levertijd had van 1 à 2 werkdagen. Op het einde van de 3de werkdag (14/12/22) vroeg ik of het nog niet verzonden was. De dag nadien kreeg ik antwoord dat het onderdeel "vandaag of morgen" bij hen zou arriveren. Op 29/12 informeerde ik nogmaals naar mijn bestelling en op 30/12 kreeg ik weer het antwoord dat het "morgen" bij hen zou aankomen. Pas op 3/1/23 kreeg ik bericht dat het naar mij verzonden was en het arriveerde kort erna.

Van een online verkoper verwacht ik
1. Dat de vermelde levertijd op de website realistisch is en...
2. Dat wanneer er dan toch vertraging optreedt ik daarvan door hen op de hoogte wordt gehouden, zonder dat ik daar zelf om hoef te vragen.
3. Dat wanneer ze me per mail antwoorden dat het "morgen" bij hen binnen komt, dat geen loze belofte zou zijn...

11 december 2022

Alvast mijn ervaring

Alvast mijn ervaring, week geleden wat onderdelen besteld voor mijn koffieapparaat, waarom hier besteld en niet bij siemens zelf omdat deze niet op voorraad waren. Bij deze mensen wel alles op voorraad. Dus niet. Gebeld hoe het zat ? ja wordt vandaag nog gestuurd. Ben nog steeds aan het wachten. Kijk uit mensen voor je het weet ben je je geld kwijt zonder spullen.

28 december 2022

Bestelling ging vlot totdat ik het…

Bestelling ging vlot totdat ik het artikel ontvang en was helemaal anders dan die op de website. Die past ook niet in mij apparaat. Dus heb ik het laten terugsturen naar witgoed parts OP MIJN EIGEN KOST. Witgoed parts betalen alleen kost van artikel terug en wil niet verzendingskosten ook terug betaling wat ik schandalig vind. Op hun website staat zelfs dat ze zal alle kosten terug betalen als de artikel verkeerd is. Maar dat is helemaal niet zo! Ik ben niet verbaasd om andere slecht reviews te lezen. Zal nooit nog iets van witgoed parts bestellen. Blijf ver weg van die dieven!

7 april 2022

Na een maand nog steeds lastiggevallen

Een maand gelden heb ik een onderdeel besteld bij witgoedparts.nl.
Zij werken met de bezorgdienst DPD.
Deze heeft niet eens aangebeld bij ons, reed direct weg. We zagen het allemaal vanuit de woonkamer gebeuren.
Daarna het pakketje opgehaald bij hun Servicepunt.
Nu een maand later, na meerdere telefoontjes naar DPD en ook Witgoedparts krijg ik nog steeds emails en sms'jes dat mijn pakketje er ligt.
De eerste keer toen ik Witgoedparts erover belde zeiden ze dat ze er niks aan konden doen en dat de emails niet via hun komen.
Vandaag weer! En er staat toch echt hun naam op.
Ik vind het nu genoeg om al een maand lastiggevallen te worden door DPD en Witgoedparts. Is dit een nieuwe manier van pesten of zo?

10 december 2021

LET OP!! Slechte service, denken niet mee

Je zou verwachten dat ze meedenken als het niet helemaal goed gaat met bestellen maar nee hoor!

Omdat de site onduidelijk is, er staat alleen dat het voor een Bosch is, bestel ik een verkeerd onderdeel wat niet past. (net te kort moest zelfde mes zijn maar dan iets langer)
Onderdeel kost 13,46 verzendkosten zijn al hoog, 5,95 maar ok.
Nu moet ik op eigen kosten het artikel retourneren en neen nieuwe bestellen

Totaal 17,85 aan pakketkosten
Onderdeel 13,46

Geen enkele vorm van coulance of meedenken

19 oktober 2021

Plaat gesneuveld van Bosch koelkast (oudje)

Opnieuw een plaat gesneuveld van mijn Bosch koelkast en direct online op de website gezocht naar deze plaat en direct besteld. Binnen 3 dagen hebben wij de nieuwe plaat via DPD netjes en goed verpakt ontvangen. Chapeau Witgoedparts voor de snelle verwerking!

31 juli 2021

Afvoerpomp Miele

Zondagmiddag een afvoerpomp voor de Miele vaatwasser besteld. Dinsdag middag geleverd door DPD. Keurig op tijd. Goed verpakt. Pomp past en werkt. Precies zoals de duidelijke site beschreef.

24 maart 2021
Reviews in alle talen tonen. (54 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken