Bestilte varen og fik den leveret dagen efter. Der var en produktionsfejl og Louise reagerer hurtigt ved, at sende en ny vare samt returpose og -porto. Det er SÅDAN vi alle ønsker internethandel. Tak... Toon meer
Overskuelig hjemmeside med gode produktbeskrivelser. Min ordre blev desværre ene smule forsinket, men modtog en mail med en god forklaring. Det eneste jeg kunne ønske mig var fri fragt ved retur,... Toon meer
Har handlet adskillige gange hos Wondersport, og bortset fra en enkelt bh, hvor bøjlen pludselig borede sig igennem stoffet og arbejdede sig ud, har jeg altid været meget tilfreds - og vender derfor... Toon meer
Jeg har haft en god oplevelse med køb herfra. Hurtig levering og pakket pænt ind. Købte en sports-bh i min normale bh-størrelse, men kunne slet ikke passe den i omkredsen, så jeg vil sige at Max Spo... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Se det store udvalg af sports bh fra Purelime, Casall og Shock Absorber. Vi har testvinderen fra iForms store test af sports bh. Kun de bedste sports bh'er er gode nok. Se test af sports-bh fra iForm før du køber. Køb sports-bh, sømløst undertøj, shapewear, sportsundertøj og tilbehør til BH hos wondersport.dk.
Denemarken
- www.wondersport.dk
INGEN bøvl
Bestilte varen og fik den leveret dagen efter. Der var en produktionsfejl og Louise reagerer hurtigt ved, at sende en ny vare samt returpose og -porto. Det er SÅDAN vi alle ønsker internethandel. Tak Louise.
Link til wondersport er gemt. Vi kommer tilbage en anden gang.
Fine varer og venligt personale.
Ingen problemer med bestilling og levering, de spørgsmål jeg havde blev der svaret på, i en pæn og venlig tone og det var ikke svært at få kontakt til personalet.
Jeg købte nogle sportsbh'er som passede med beskrivelse og billederne, de sidder godt og jeg er tilfreds med dem. De skal blive brugt!
Lyn hurtig levering
Lyn hurtig levering. Og rigtig sød og hjælpsom kundeservice. Bestemt et sted jeg vil vende tilbage til. Stor anbefaling herfra
Helt perfekt handel og kundeservice
Helt perfekt handel og virkelig fantastisk kundeservice! Bedste anbefalinger herfra.
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Ringede og fik super god kundeservice og hjælp til at vælge sports bh'er, som skal give ekstrem god støtte til stor barm. Jeg valgte at benytte mig af "Tag prøverummet hjem" med 7 forskellige sports bh'er. Det fungerede så fint. Leveringen ankom den efterfølgende dag. Besluttede mig for at beholde de 2 og sendte de 5 retur via den returpose samt label der kom med pakken. Hurtigt og nemt.
Jeg har aldrig før handlet online med mulighed for at "Tag prøverummet hjem". Det giver en tryghed, at kunne bestille en masse hjem og prøve det af, uden at skulle lægge en betaling for det hele først.
Jeg kan varmt anbefale Wondersport til dine online køb!
Skønne varer og lynhurtig levering
Skønne varer og lynhurtig levering. Kunne ikke ønske mig mere :)
Jeg ringede
Jeg ringede, da jeg var meget i tvivl om model og str. Fantastisk vejledning og dejlig samtale, hvor jeg virkelig blev hørt. Jeg bruger 80k, så bh’en skal virkelig støtte godt.
I dag har jeg været ude at løbe for 1. gang i 15 år, og jeg fik ikke ondt i ryggen/nakken.
Kæmpe anbefalinger herfra, både til firmaet og bh’en.
Bedste kundeservice!
Alt kører gnidningsfrit, levering som lovet, super kundservice - bedste anbefalinger herfra!
Rigtig god størrelsesguide
Det er mit første køb af sportsBH, og jeg var lidt bekymret for at gøre det over nettet da jeg har en stor barm. Størrelsesguiden inkl en detaljeret forklaring var nem og jeg har fået den perfekte størrelse. Hurtig levering. God overskuelig webshop
Virkelig god service
Louise fra Wondersport ringede til mig 20. december, fordi det firma jeg havde valgt til levering ikke kunne garantere pakken inden jul. Hun ville høre, om hun måtte sende den på en anden måde.
Det er da en helt fantastisk service.
Super god og personlig kundeservice
Super god og personlig kundeservice. Det ikke så tit jeg har så mange spørgsmål til et produkt men det var der denne gang og alt bleve besvaret med god service. Meget tilfreds og handler der gerne igen.
Exceptionel god service
Exceptionel god service. Meget personlig og professionel. Et utrolig stort lager med alle størrelser og mange forskellige modeller. Jeg har aldrig før prøvet så mange forskellige sportsbhér i så forskellige størrelser. Vil klart handle der fremover og har allerede anbefalet mine venner at handle der.
5 stjerner herfra !
5 stjerner herfra !!
Virkelig god service og fantastisk mulighed med "tag prøverummet med hjem".
Endte med at købe 2 fantastiske sportsbh´er, som jeg ovenikøbet fik prisgaranti på.
Så kun rosende ord herfra.
Vil helt klart købe mine sportsbh´er hos wondersport i fremtiden.
En af de bedste online shopping…
En af de bedste online shopping oplevelser jeg har haft. Det har altid været svært at shoppe sports bh’er især når man har en større barm. “Tag prøverummet med hjem” er simpelthent et genialt koncept, og det er endelig lykkedes mig at finde en sports bh, som gør alt det den skal. Kan kun anbefalede denne butik, service var i højeste klasse.
Virkelig god service
Virkelig god service. Hurtig levering og med "tag prøverummet med hjem" mulighed at prøve flere forskellige modeller og størrelser.
Super service og hurtig levering.
Super service og hurtig levering.
Bestilte 3 varer og da det viser sig, at den ene er i restordre, tilbyder Louise fra Wondersport uopfordret at dellevere, så jeg ikke skal vente på det hele. Supergod service! Leveringstid var hurtigt trods det var i forbindelse med påske.
Den bedste sports bh
Den bedste sports bh - stor barm
Fulgte anbefalinger for størrelse, og fik på kort tid den perfekte sports bh med optimal støtte.
Helt ny frihed til bevægelse:)
Har igen købt et par sports-bh'er…
Har igen købt et par sports-bh'er ShockAbsorber Max Support - de sidder hvor de skal, støtter det de skal - og jeg kan både løbe og ride med dem på helt uden gener! Hurtig levering, super kundebetjening - Jeg vil anbefale Wondersport.dk til hver en tid :)
Jeg har haft en god oplevelse med køb…
Købte en sports-bh i min normale bh-størrelse, men kunne slet ikke passe den i omkredsen, så jeg vil sige at Max Sports Top - Shock Absorber er lille i størrelsen, selvom de skriver at den er alm i størrelsen. Jeg købte så en ny med en omkredsstørrelse større og ekstra forlængere, som nu gør at jeg har fundet min one and only sports-bh! Jeg kan endelig hoppe uden det gør ondt - den er så behagelig at have på. Det eneste der trækker ned er at jeg savner gratis retur, da især sporsbh'er ofte er noget man skal prøve et par stykker af, for at finde den helt rigtige.
Godt sted at handle
God, ordentlig, venlig og hurtig betjening.
Jeg havde bestilt forkert størrelse og fik hjælp til at ændre ordren -selvom det var midt i weekenden.
Lees meer over geverifieerde reviews.