Banner for Woonsquare - Amersfoort

Woonsquare - Amersfoort Reviews

Amsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL

Hartelijke ontvangst, geven je de ruimte om op je gemak rond te kijken. Komen met goede adviezen en een eerlijk verhaal. Daarbij luisteren ze goed naar de wensen van de klant. De gedrevenheid komt voo... Toon meer

Heel vriendelijk geholpen en goeie informatie gekregen. Dit was mijn eerste keer bij deze winkel, maar heb gelijk een bank gekocht superblij mee😊 Ik ben in de filiaal in Amersfoort geweest en niet... Toon meer

De verkoper heeft ons prima geholpen. Niet opdringerig en niet het duurste willen verkopen, maar gewoon goed advies en mee denkend. Volgende keer komen we hier weer

We werden keurig geholpen door de verkoopadviseur. Zij dacht ook met ons mee over onze mogelijkheden. En tenslotte kon ze ons, na overleg, een mooie setprijs aanbieden. Daarom hebben wij uiteindelijk... Toon meer

1. Meubelwinkel
  2. Woonwinkel
  3. Woonkamermeubilairwinkel
  4. Zitbankenwinkel

• Amsterdamseweg 39B, 3812 RP, Amersfoort, Utrecht, Nederland

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

2.706 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goeie ervaring

Goeie ervaring. Vriendelijke en hulpvaardige verkoper. Blij met de bank

19 maart 2026

Antwoord van Woonsquare - Amersfoort

Beste Vivienne, bedankt voor uw review

Goed geholpen

Goed geholpen. Mooie prijs. Alles goed geregeld.

17 maart 2026

Antwoord van Woonsquare - Amersfoort

Dag Marieke, bedankt voor uw review

Onlangs een Bed gekocht bij Woonsquare

Onlangs een Bed gekocht bij Woonsquare
Hele vriendelijke winkel
Dhr James heeft me goed geholpen met een goede bed te kiezen.

Antwoord van Woonsquare - Amersfoort

Dank u voor uw goede review!

Uitstekende kwaliteit en service

Tijdens mijn verhuizing ben ik voor mijn nieuwe meubels naar Woonsquare in Amersfoort gegaan. De winkel heeft meubels van uitstekende kwaliteit en de service is top. Ik werd meteen geholpen door een vriendelijke medewerker met een glimlach, wat meteen een prettig en vertrouwd gevoel gaf.

Dank voor de fijne hulp en service! Ik kom hier zeker terug als ik in de toekomst weer iets nodig heb. Absoluut een aanrader!

16 maart 2026

Antwoord van Woonsquare - Amersfoort

Beste Safa, dank u voor deze mooie review en wij hopen dat u veel plezier beleeft aan de nieuwe meubels! Graag tot een volgende keer.

Onlangs een bank gekocht in vesting in…

Onlangs een bank gekocht in vesting in Amersfoort. Geholpen door dhr Camci, snapte precies wat wij als gezin nodig hebben. Erg blij met zowel
De bank als het advies als hij ons gaf.
Dank daarvoor

4 maart 2026

Antwoord van Woonsquare - Amersfoort

Beste Melanie, Meneer Camci denkt graag met de klanten mee, fijn dat u het ook zo goed heeft ervaren. Veel plezier alvast van jullie nieuwe bank!

Wij zijn erg tevreden over onze…

Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij Woonsquare. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. Ze nemen de tijd om je goed te adviseren en zorgen ervoor dat je je welkom voelt in de winkel. Dankzij hun goede service hebben wij met een fijn gevoel onze keuze kunnen maken. Zeker een aanrader!

12 maart 2026

Antwoord van Woonsquare - Amersfoort

Beste Camci...bedankt voor uw zéér positieve review. Wij hopen elke klant zo'n goed gevoel mee te geven na een leuke aankoop. Veel plezier van uw aankoop!

Super geholpen!

Drie jaar geleden al een bank gekocht. Ivm verhuizing nu een nieuwe aangeschaft. Weer vriendelijk geholpen en met behulp van verkoper de perfecte bank samen kunnen stellen. Bedankt!

Antwoord van Woonsquare - Amersfoort

Beste Carlijn, wat fijn dat jullie weer zijn geslaagd bij Woonsquare Amersfoort! Heel veel plezier ook weer van deze bank en graag tot de volgende keer!

Goede service, fijn meedenken en leuke prijs.

Dank u voor uw review

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring bij het kopen van onze nieuwe bank. Goed geholpen, erg behulpzaam en wat een gastvrijheid. In goed overleg valt hier veel te regelen samen

13 maart 2026

Antwoord van Woonsquare - Amersfoort

Dag Ashley, bedankt voor de review en alvast veel plezier van de nieuwe bank!

We zijn goed geholpen door James bij de…

We zijn goed geholpen door James bij de locatie in Amersfoort! Vriendelijke verkoper, snelle levering, goede prijs!

10 maart 2026

Antwoord van Woonsquare - Amersfoort

Beste Janco, dank u voor uw goede review!

We werden warm ontvangen met een kopje…

We werden warm ontvangen met een kopje thee. Daarna werd ons alles duidelijk uitgelegd over de bank, de mogelijkheden, verschillende stoffen, etc.
We zijn erg blij met onze nieuwe bank!

9 maart 2026

Antwoord van Woonsquare - Amersfoort

Hoi Myrthe, bedankt voor uw goede review en alvast veel zit- en ligplezier op de nieuwe bank

Fijne ervaring

Fijn geholpen door James, nemen de tijd voor je en legt alles duidelijk uit.
Leuk plekje voor kinderen om te spelen zodat we rustig konden kijken en een hele mooie bank gekocht.

9 maart 2026

Antwoord van Woonsquare - Amersfoort

Hoi Demi, bedankt voor het delen van uw ervaring. Kinderen zijn altijd welkom bij Woonsquare!

Hele vriendelijke mensen

Hele vriendelijke mensen , heel behulpzaam .
Goed geholpen , vaker hier geweest een top ervaring .
Ga zo door 👍

7 maart 2026

Antwoord van Woonsquare - Amersfoort

Dank u voor uw goede review en we zien u graag weer terug de volgende keer!

Super goede ervaring

Super goede ervaring! Heel aardig personeel!
Gelijk geslaagd.
We werden gelijk geholpen en ze keken echt mee naar onze visie die we voor ogen hadden.

7 maart 2026

Antwoord van Woonsquare - Amersfoort

Beste Dewi, dank u voor uw review, leuk dat jullie in één keer konden slagen!

Goed geholpen en er werd goed naar je…

Goed geholpen en er werd goed naar je vragen geluisterd zou het zeker aan raden

4 maart 2026

Antwoord van Woonsquare - Amersfoort

Hoi Jarno, bedankt voor uw review. Goed luisteren is belangrijker dan praten, gelukkig heeft u het zo ook ervaren! Veel plezier alvast van uw ankoop!