Het was voor ons een prettige ervaring omdat we niet meteen werden geconfronteerd met een opdringerige verkoper. Er werd ons netjes koffie aangeboden met de boodschap dat als we vragen hadden we een s... Toon meer

Beneluxweg 3, 4904 SJ Oosterhout, Noord-Brabant, NL
Richard heeft ons heel goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels. Je wordt gastvrij ontvangen en er word de tijd genomen om langs verschillende opties en mogelijkheden te lopen. Er zijn hee... Toon meer
Gisteren hebben wij meubels gekocht bij Woonsquare in Oosterhout. We zijn supergoed geholpen door Sjaak! Hij deelde zijn ervaring en kennis met ons, zonder opdringerig te zijn. Dat waardeer ik enorm!... Toon meer
We werden supergoed geholpen En echt meegedacht wat qua meubels bij elkaar kon. We gaan dit zeker delen met vrienden en familie! Mond op mond reclame altijd goed!!!!
Beneluxweg 3, 4904 SJ, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mooie bank gekocht voor caravan bij Richard. Blij mee
Ton

Antwoord van Woonsquare - Oosterhout
Werd goed ontvangen door de verkoper Richard. Hij dacht goed met mij mee wat betreft mijn situatie met de verbouwing en mijn budget.
Hij en zijn collega kwamen eerlijk over en er werd geen druk gezet. Daarnaast werd er een extra service geboden door te zorgen dat ik het bed in de buurt kan ophalen.
Hele prettige ervaring en ik kom zeker terug.

Heel goed geholpen door NATASCHA
Erg vriendelijk en behulpzaam

Antwoord van Woonsquare - Oosterhout
Netjes en snel geholpen door Mirza dankjewel

Antwoord van Woonsquare - Oosterhout
We zijn heel goed,vriendelijk en deskundig geholpen door Natascha bij de aankoop van onze nieuwe bank. Al onze banken komen van deze vestiging waar we altijd tevreden vandaan komen.
Deze bank kreeg zelfs nog extra garantie! Wij zijn tevreden

Antwoord van Woonsquare - Oosterhout
Grote winkel met veel keuzes. Het personeel is enthousiast en bij snelle keuze krijg je een extra korting. Deze zin schreef ik na aankoop, wat een verkoop techniek. Pas 5 maanden na aankoop werd de bank geleverd. Met levering van de bank in september begon de ellende, hoofdsteun niet goed en nog geen 2 maanden later motor kapot. Weinig personeel om de reparaties te doen dus nu na 8 maanden is hij eindelijk gemaakt. Geen aanrader, trap niet in de mooie verkooppraatjes. In de 8 maanden totaal geen klantvriendelijke oplossing bieden, maar bij een slechte review ineens doen alsof ze met een oplossing willen komen. Gemiste kans Woonsquare

Antwoord van Woonsquare - Oosterhout
Rebecca een super lieve dame die met heel haar hart de tijd mijn dochtertje geholpen heeft met al haar wensen en een mooi betaalbare prijs voor een startende. Danki Rebecca.

Antwoord van Woonsquare - Oosterhout
Voor de 2e keer in Oosterhout en we zijn keurig geholpen door Richard, heeft veel kennis en legt alles goed uit! Bedankt voor de koffie tot de volgende keer!

Antwoord van Woonsquare - Oosterhout
Goed en uitstekend met kennis geholpen door Rebecca.

Antwoord van Woonsquare - Oosterhout
Erg persoonlijke begeleiding en advies vanuit het Hart. Rebecca is een vakvrouw met kennis en goede wil. Top ervaring!

Antwoord van Woonsquare - Oosterhout
Vandaag een prachtige nieuwe bank gekocht en goed geholpen door adviseur Sjaak. Top geregeld, alles goed uitgelegd, meegedacht en besproken. Prima prijsvoorstel, erg tevreden.

Antwoord van Woonsquare - Oosterhout
Goede begeleiding van mirza gehad, goed meegedacht wat het beste past bij ons en ons budget. Heel blij mee!

Prima geholpen door Natascha
Snel gekozen en meteen op kunnen halen in Rijen

Goed geholpen door Natascha
Denkt goed mee en geeft diverse opties waardoor de keuze makkelijker wordt

Antwoord van Woonsquare - Oosterhout
Super goed geholpen. Heel goed advies gekregen en een goede onderhandeling. Derde bank in de familie die we daar in een half jaar kopen. Dus een aanrader !

Antwoord van Woonsquare - Oosterhout
Richard geeft juist advies en weet waar die het over heeft

Antwoord van Woonsquare - Oosterhout
Rebecca was erg behulzaam en vriendelijk & erg geduldig. De koffie was met liefde gemaakt. Zij maakte deze ervaring erg gezellig.