Leuk spelletje. Achterlijk veel agressieve reclame sinds ik op nieuwe telefoon het spel opnieuw moest installeren. Heel erg irritant. Betaalde versie kopen lukt om een of andere reden niet.
Algoritme, Algoritme, algoritme! Bij Wordfeud en Wurdian heb je hoofdzakelijk te maken met algoritmes die jouw spel beïnvloeden om je maar zo lang mogelijk bij zich te houden. (Reclames). Beste mense... Toon meer
Ik zal er weinig woorden aan vuil maken en het kort houden, Wordfeud heeft zijn eigen ondergang in werking gezet na de update! ..... Natuurlijk zijn er nog wel andere dingen die beter kunnen maar dez... Toon meer
Wordfeud Premium blijft een waardevolle app. Maar sinds de laatste update (juni 2025) heeft het op mijn tablet in landscape-stand een waardeloze layout. De helft wordt in beslag genomen door bovenba... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Sinds Wordfeud de bots heeft toegevoegd…
Sinds Wordfeud de bots heeft toegevoegd is het spelplezier volledig weg. Winnen van een bot is supereenvoudig en enorm saai. Ik had de betaalde versie en zo kon je ook statistieken zien. Tja een bot speelt 30 potjes per dag dus zijn de statistieken waardeloos.
Iemand nog een leuke tip voor een ander spel? Wordfeud gaat na jaren lang fijn gespeeld te hebben toch echt van mijn telefoon af.
Bijzonder ook dat de Servicedesk geen reacties geeft op vragen.
Zo jammer dat je als speler niet zelf kan kiezen of je tegen een bot wilt spelen of een willekeurig iemand.
Een reclame van een paar secondes is…seconde is niet erg, maar!
Een reclame van een paar secondes is prima, maar ik heb tegenwoordig om de 2 woorden leggen een filmpje die niet weg te krijgen is en vrij lang duurt. Ook buitenlandse filmpjes van minuten! Absurd....Ook een reclame van een agressieve NPO programma....zo jagen ze iedereen weg....jammer...dit is waardeloos!
Nederlandse woordenlijst erg slecht
De Nederlandse Wordfeud woordenlijst is tenenkrommend slecht.
Onbegrijpelijk dat mensen dit spelen
Als ik vrienden uit mijn lijst uitnodig…
Als ik vrienden uit mijn lijst uitnodig komen de uitnodigingen niet aan. Hierover al gemaild maar geen antwoord op mijn vraag gekregen. En ook niet opgelost. Balen dus.
Een heerlijk spel
Wat een heerlijk spel. Super makkelijk om je vrienden uit te nodigen en als vriend toe te voegen. Ik heb de betaalde versie dus gelukkig ook geen reclame. Het is en blijft mijn lievelingsspel!
Helemaal ruk geworden
Helemaal ruk geworden. Ik heb een betaalde versie. Alleen maar bots!! Super irritant. Sterker nog ...als ik m'n vaste vrienden uitnodig, en ik sta niet in hun vriendenlijstje, komt ie niet eens aan. Dan moet ik vragen, als ik het spel nog open heb staan, of ze mij willen uitnodigen. Waarom???? Ik haak af. Helaas. Wordfuck
Je speelt tegen bots
Je speelt tegen bots. Onmogelijk om een nieuw spel op te starten tegen vrienden of onbekenden. Waardeloze app.
Stop nou eens met advertenties waardoor…
Stop nou eens met advertenties waardoor ik steeds mijn telefoon opnieuw moet opstarten
Jezus!!!!!!
Heb steeds het gevoel gehad dat…
Heb steeds het gevoel gehad dat bepaalde spelers ieder potje de beste letters krijgen. Om dat te bevestigen heb ik 5 potjes lang bijgehouden het aantal geplaatste klinkers per speler. En inderdaad is dat zo en vaak met een behoorlijk verschil. Over die 5 potjes kreeg ik ca. 40% minder klinkers en heb ze dus alle 5 verloren, want met (veel) minder klinkers maak je minder goede woorden. Andersom komt ook voor, ik de beste letters. Dit kan geen toeval meer zijn, maar een fout in het spel. Ik heb trouwens de betaalde versie, dat levert dus geen voordeel op.
Een leuk spelletje spelen wordt…
Een leuk spelletje spelen wordt onmogelijk omdat nu een constante 'verbindingsfout' niet opgelost kan worden. App verwijderen, cash leeghalen, meerdere keren,en nergens op de site is te vinden wat je dan moet.
Krijgen betalende spelers betere letters?
Het spelletje zelf is natuurlijk leuk, maar hier lees ik het weer. Er zijn gebruikers, die beurt na beurt, potje na potje een perfecte match van letters krijgen en jijzelf 5 n-nen, een c en g. Als je dan na 3 potjes waarin je 0 klinkers hebt gehad, de brandende vraag stelt of de ander toevallig betalend lid is, is het steevast: 'ja!' tip: vraag éérst of iemand betaalt. Dan weet je iig dat het wrs een lastiger potje dan normaal wordt.
Alsjeblieft Nederlandse woorden
Alsjeblieft Nederlandse woorden: Vlaamse hebben we niets aan!
Bremze
Bremze, een bloedzuigende vlieg, wordt als woord niet aanvaard terwijl het in alle Wordfeud suggesties terug komt, alsook in de Dikke Vandaele. Woord geweigerd?!? Zou me 101 punten opleveren; nogal frustrerend :(
Zou zo leuk kunnen zijn wanneer er niet…
Zou zo leuk kunnen zijn wanneer er niet zoveel Engelse woorden zouden worden goedgekeurd maar alleen leenwoorden.
De N weglaten of aanplakken en dan maar door laten gaan voor goed Nederlands woord is zo irritant.
Sins kort word ik alleen nog maar gekoppeld aan wat ik noem robot spelers.
🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Heel slecht spelletje
Heel slecht spelletje, werkt goed voor hen, die de Nederlandse taal niet meer kunnen of willen beheersen. En, veel Engelse en fantasie woorden worden gewoon goed gekeurd. En als je daar zo'n proleet op aanspreekt kun je ook nog een grote mond krijgen.
Ik kan sinds een maand of 2 niet meer…
Ik kan sinds een maand of 2 niet meer chatten met mijn tegenspelers, terwijl ik de betaalde versie heb. Ik heb een klacht ingediend maar daar wordt niet op gereageerd. Ik hoorde van een vriend dat hij sinds kort ook met dit euvel kampt. Daarom 1 ster. Chat functie verdwenen en niet reageren op klachten.
Matig
Helaas was mijn eerdere poging om een review te plaatsen een miskleun. Ik zal zeker nooit een betaalde versie nemen, juist ook omdat ik de organisatie niet geheel vertrouw (zie andere reviews). Ik neem de reklame maar voor lief. Wel slecht vind de willekeur van goed/-afgekeurde woorden. Wees alsjeblieft een beetje consequent in wat wel/niet mag in dit spel. Toch speel ik het spel al jaren.
Ik heb sinds 2013 de betaalde versie…
Ik heb sinds 2013 de betaalde versie van Wordfeud .
Ik heb deze app zowel op mijn iPhone als iPad .
Een paar weken geleden kreeg ik problemen met de werking van de app op mijn iPad en besloot de app opnieuw te herinstalleren . Op dat moment verloor ik daar mijn voordelen van de betaalde versie en kreeg terug continue reclame. Intussen bleef mijn betaalde versie werken op mijn iPhone . Sinds eergisteren kreeg ik ook op problemen op mijn iPhone en diende ook daar de app te verwijderen en hem te herinstalleren , met als gevolg : terug de niet betaalde versie .
Heb na de eerste storing een bericht gestuurd naar Wordfeud : geen reactie ! Nu baal ik echt maar vertik het om opnieuw de app te kopen .
Vreselijke service
Sinds jaren speel ik de betaalde versie van Wordfeud en dat verliep prima. Nu heb ik een nieuwe telefoon en kan ik die versie niet meer downloaden...steeds vragen ze om te betalen. Wordfeud gecontacteerd en het enige antwoord dat ik krijg is dat het zo moet of dat ik anders Google play moet contacteren. Ik betaalde wordfeud...niet Google !!! Reageer je daar terug op...krijg je gewoon geen antwoord meer. Vreselijke service.
Ook nu weer
Ook nu weer
Geen enkele klinker.
Al 3 rondes lang.
Echt een slecht spel.!!!!!