3 grote rollen tape besteld die geadverteerd wordt als “op siliconen basis”. De illustraties en filmpjes erbij zijn ook duidelijk siliconen tape. Iets heel anders ontvangen. Een polymer tape met... Toon meer

Na bestelling zoals gebruikelijk link track en trace van DHL ontvangen. Echter nooit een pakketbezorger gezien en dus ook niets ontvangen. Na een mail aan Xtrack hebben zij ervoor gezorgd dat het pak... Toon meer

Goede producten met juiste houdbaarheidsdatum. Snelle levering en netjes verpakt. Ik had nog een vraagje over de toepassing van het product dat ik wilde gebruiken voor de reparatie van corrosie bij ee... Toon meer

Bestelde PU lijm maar deze bleek erg giftig te zijn en erg voor het milieu heb dan eerst met de belgische consumentenbond moeten inzetten voor ze dit wilden retourneren De terugbetaling laat al 7 weke... Toon meer

3,3

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zeer weinig behulpzaam

Vanwege fouten op de website werd mij de verkeerde maat geleverd van een aantal producten. Om vervolgens de goede maat te ontvangen moest ik die opnieuw bestellen en moest ik zelf opdraaien voor de retourkosten van de verkeerd geleverde producten. Medewerker aan de telefoon weigerde constructief mee te denken.

13 december 2021

Duurt erg lang

Duurt erg lang, voordat je het pakketje thuis krijgt!!.heb zo juist bericht gehad als ik geluk heb krijg ik het woensdag rond 15:00 uur.bijna 4 dagen vind ik heel erg lang!.meestal bij een andere bedrijf de volgende dag!!!.

23 maart 2021
Logo Xtrack

Antwoord van Xtrack

Beste Stefan, we hebben je bestelling op vrijdag middag laat ontvangen. DHL verzending had al plaatsgevonden. Het DHL label is gelijk aangemaakt en maandag is het pakket meegegaan met DHL. Hier zit alleen de zaterdag en zondag tussen. Maandag heb je een mail gestuurd waar nu eindelijk je pakket bleef. Zaterdag en zondag verzenden wij niet dus helaas eerder is niet mogelijk geweest. Wij verzenden met zorg naar alle klanten en zorgen ook ervoor dat iedereen tevreden is maar met een weekend ertussen kunnen wij niet meer doen dan dat we hebben gedaan.

Xtrack denkt niet mee

Bij Xtrack heb ik recentelijk drie producten besteld. Waarvan twee zijn geleverd. Van het derde product is het geld teruggestort. Wat ik liever had gewild is dat er contact is opgenomen voor een vervangend product. Nu moet het product nog een keer besteld worden waar dan weer extra verzendkosten bij komen.

Xtrack is moeilijk bereikbaar via de telefoon. Eer ik ze aan de lijn had, werd er geen oplossing geboden. Al-met-al heb ik er geen goede ervaring aan overgehouden.

6 augustus 2020