Yelloh Village Reviews

30.708

4,7

Wij hadden een zeer fijne eerste ervaring bij Village Les Mouettes. We verbleven in een premium cottage, die klein maar zeer comfortabel en verzorgd was (onze eerste ervaring op een camping). De... Toon meer

Wij gaan al jaren op vakantie in yelloh village parken, dit is het beste van het beste. De reservatie verliep zoals altijd zeer vlot. Op enkele minuten was alles in orde en vooral het feit dat je je a... Toon meer

Het kiezen van de camping is vlot verlopen. De vele revieuws hebben een hoge positieve score, wat vertrouwen wekt. Een zeer ruim aanbod aan mogelijkheden die op de camping aanwezig zijn. Wij hadden vo... Toon meer

We gingen uit van een campingplan om een bepaalde bungalow te reserveren. Nu het plan klopte niet met de realiteit. Dit is zeer jammer. Na telefonisch contact met de camping bleek dat de fout niet bij... Toon meer

1. Recreatie- en vakantiekampen

Over Yelloh Village

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Location de camping avec Yelloh! Village

Pour des vacances en famille 100% nature, profitez de prestations complètes : hébergements de qualité, emplacements de camping paysagers, services, piscines et animations ouverts toute la saison.

Uitstekend

31K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(30.708)

3.236 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

tevreden dat

tevreden dat, ondanks late annulatie, ons tegoed toch werd getransfereerd naar een nieuwe vakantie.

7 juni 2018

Zeer vriendelijk bij reservatie

Zeer vriendelijk bij reservatie. We hadden in de reservatie onze voorkeur voor nummer van cottage meegegeven. Deze was echter niet meer beschikbaar en ze hebben ons geholpen bij het zoeken naar een goed alternatief.

11 februari 2018

Tot op heden na een zevental boekingen …

Tot op heden na een zevental boekingen bij Yelloh zijn wij zeer tevreden over uw service in iedere vestiging waar wij hebben verbleven.Daarom hebben wij voor onze vakantie in 2018 opnieuw geopteerd voor een verblijf deze keer in de Ardèche.

26 november 2017
Logo Yelloh Village

Antwoord van Yelloh Village

Goedemiddag,

Wij hebben uw recensie in goede orde ontvangen en danken u hiervoor.

Als trouwe klant, kunt u van 2 gratis nachten genieten voor deze vacantie en we verheugen ons erop.

Wij wensen u een zeer prettige vakantie bij Yelloh! Village La Plaine

Met vriendeljke groet,

Stephanie

Super !

snelle communicatie, gemaakte afspraken worden nagekomen

14 juli 2017

Fijne campings, goede service.

Wij hebben eerder al vakanties geboekt bij Yellow Village en waren heel tevreden.
Vorig jaar konden wij in de zomer niet op vakantie gaan. Dit jaar wilden we absoluut weer een vakantie inplannen in Frankrijk en dachten daarbij terug aan de goede tijd die we oa bij Yellow Village hadden. Vandaar dat we opnieuw bij jullie gingen kijken naar de mogelijkheden. Ook het feit dat de aankomst- en vertrekdata vrij te kiezen zijn en niet steeds vaste dagen zijn, komt ons goed uit.
We kijken alvast uit naar onze zomervakantie.

24 januari 2017

ingewikkelde procedure

Het zoeken naar de "effectieve "plaats waar we konden boeken was omslachtig.
eens we er waren ging het zeer vlot en duidelijk.

19 januari 2017

Goede werking

Ik heb de taal veranderd naar Nederlands, stond ingesteld op Frans, waardoor ik niet alles versta,

11 juli 2016

Eenvoudig boeken

Veel informatie, duidelijke foto's en makkelijk te boeken.
Duidelijke prijzen en onmiddellijk ontvangstbevestiging.

9 februari 2016

aan te raden

alles zeer goed verlopen bij reservatie , alleen spijtig dat de communicatie in het frans verloopt , daar ik nederlandstalig ben en het frans niet goed matig ben , op de website is alles wel goed uitgelegd in het nederlands , bedankt

9 juni 2015

La plupart des campings sélectionés est bonne, le service en cas de difficultés est non-existant.

Il est facile de faire une réservation chez Yelloh Village. Tandis qu'il est extrêment difficile, plutôt impossible de porter plainte en cas de difficultés. La seule option est d'envoyer une lettre recommandée. Personellement, je ne désire pas d'avoir des dégâts, donc je ne veux pas dépenser les frais de lettre recommandée. Il me reste aucune possibilité de porter plainte contre le camping, car tous les e-mails envoyés sont non-remis.
Bref, en cas de difficultés avec le camping, on n'a qu'un moyen pour porter plainte : envoyer une lettre recommandée. La conclusion : Yelloh Village n'aidera pas pendant vos vacances.
Veuillez retrouver ci-dessous ma plainte que j'ai essayé d'envoyer plusieurs fois. Le texte est en néerlandais (ma langue maternelle) :

Betreft : klacht camping Parc de Montsabert

Beste
Mijn bedoeling is niet zozeer schadevergoeding te krijgen, wel te vermijden dat andere mensen dezelfde problemen krijgen als wij gehad hebben in de zomer van 2014.
Onze tent stond op kampeerplaats nr. 2 dadelijk naast een watervoorzieningspunt aan de rand van het bos van Parc de Montsabert. In onze tent zaten kakkerlakken. De eerste dagen hadden we niet door dat dit kakkerlakken waren (ik had er nog nooit gezien van dichtbij), maar na enkele dagen waren het er zoveel dat we ze eens opgezocht hebben en dus tot de constatatie kwamen dat we opgescheept zaten met enge beesten. Na rapportering aan de bazin van de camping kregen we lacherig te horen "mais c'est la nature madame!" en een lijmplaatje om de kakkerlakken mee te vangen. Dit hielp niet. We voelden ons nog allesbehalve op ons gemak in onze tent en zijn eerder vertrokken. Bij het vertrek zijn we uren bezig geweest met al onze valiezen materiaal... en zelfs de tent te ontdoen van kakkerlakken, zodat we ze zeker niet mee naar huis zouden nemen.Helaas, bij thuiskomst bleken we toch enkele zaken over het hoofd gezien te hebben zoals bijv. de motor van onze minifrigo... en alhoewel we thuis ook weer alles minutieus hebben nagekeken bleken er na een week ook enkele kakkerlakken in huis te zitten.We hebben dadelijk een ongediertebestrijdingsfirma laten komen en dit grapje heeft ons in totaal 180 € gekost. Ik ben blij dat we verlost zijn van deze beesten en wil dit nooit meer meemaken.
Aangezien we geen beoordelingsformulier gekregen hebben wil ik toch nog een minpuntje van camping de Montsabert doorgeven. Bediening : de baas voorzag duidelijk te weinig personeel, zodat we soms tot langer dan een uur moesten wachten vooraleer ons eerste drankje op tafel stond. Eén van
de laatste dagen kwam hij zijn personeel zelfs weghalen om een dansje te doen, terwijl meerdere tafels al een uur aan 't wachten waren op de eerste bediening.
Wat betreft de kakkerlakken, waarschijnlijk hadden we pech, maar niettemin zou een camping in dergelijk geval toch efficiënter mogen optreden, ze zijn zelfs niet komen kijken) en niet het probleem weglachen.Hopelijk nemen jullie dit verhaal serieus en wordt dit ook effectief doorgegeven aan de
camping met gevolgen voor quotatie.

1 februari 2015