Wij hadden een zeer fijne eerste ervaring bij Village Les Mouettes. We verbleven in een premium cottage, die klein maar zeer comfortabel en verzorgd was (onze eerste ervaring op een camping). De... Toon meer
Wij gaan al jaren op vakantie in yelloh village parken, dit is het beste van het beste. De reservatie verliep zoals altijd zeer vlot. Op enkele minuten was alles in orde en vooral het feit dat je je a... Toon meer
Het kiezen van de camping is vlot verlopen. De vele revieuws hebben een hoge positieve score, wat vertrouwen wekt. Een zeer ruim aanbod aan mogelijkheden die op de camping aanwezig zijn. Wij hadden vo... Toon meer
We gingen uit van een campingplan om een bepaalde bungalow te reserveren. Nu het plan klopte niet met de realiteit. Dit is zeer jammer. Na telefonisch contact met de camping bleek dat de fout niet bij... Toon meer
Over Yelloh Village
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Location de camping avec Yelloh! Village
Pour des vacances en famille 100% nature, profitez de prestations complètes : hébergements de qualité, emplacements de camping paysagers, services, piscines et animations ouverts toute la saison.
- L'esprit Yelloh! Village
- L'esprit Yelloh! Village
- Notre engagement qualité
- Les avis de nos clients
Frankrijk
- 04 66 739 739
- www.yellohvillage.fr
Vraagt klanten om een review
Snel bevestiging voor boeking.
mooie en gemakkelijke site voldoend info
een quotering voor de kwaliteit van het internet zou een goede bijkomstigheid zijn .op een camping met kinderen is dat zeker van belang , zeker omdat er geen tv is ,wat ik best begrijp .ik boek voor de derde maal en dat heeft mij al twee maal gestoord dat de wifi slecht tot zeer slecht was en dat dat ook nog moest betaald worden .tien jaar geleden ok maar wij zijn ondertussen 2023 .
Makkelijk boeken en voldoende uitleg
Makkelijk boeken en voldoende uitleg , fijne site.
Familie,vite et correct
Vlotte en klantvriendelijke service
Vlotte en klantvriendelijke service, snel antwoord. We kijken er naar uit!
Zeer goed
Zeer gemakkelijk om te boeken en behulpzaam aan de telefoon om voorkeursboeking vast te leggen.
dit ging redelijk gemakkelijk
Voldoet maar er is nog ruimte voor verbetering
Het online boeken is praktisch maar er is nog ruimte voor verbetering. Niet alles is onmiddellijk helemaal duidelijk.
Anderhalve week geleden werd mij…
Anderhalve week geleden werd mij gevraagd een review te geven over ons verblijf en de camping. Mijn review was kritisch en heb geen terugkoppeling meer mogen ontvangen. Ook was gevraagd ze mijn review openhing site mochten plaatsen ook dat is niet gebeurd. Nu snap ik waarom men zoveel positieve punten scoort uit een review, dit komt omdat kritische reviews niet worden getoond en dus ook niet meetellen, dit zegt al genoeg en maakt voor ons wel een hoop duidelijk en zal ook zeker niet mijn vorige review aanpassen. Wat ons feitelijk het meeste tegen de borst stuit is dat men op de site adverteert met een Nederland sprekend animatie team, die was er niet alleen maar Frans talig! Ook werd er geadverteerd met ellendig happy hour tussen 17:00 en 18:00, nou ook die was er niet, dit terwijl wij in het hoogseizoen op vakantie waren, en de happy hour er ook alleen maar met het hoogseizoen is, dit aangeven en gezien het gebrekkige Engels lachte men dit maar een beetje weg en was er kortom geen happy hour? Ofwel 2 weken lang teveel betaald, het ergste is nog dat wij via de app op de dag dat we thuis komen de melding krijgen elke dag happy hour 👎. Alles bij elkaar genomen voor ons niet voor herhaling vatbaar en zeker niet meer boeken via of bij een Yellow Village aangesloten camping.
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website. Gemakkelijk te gebruiken. Heel duidelijk wat wel en niet aanwezig is of kan. Info over de regio, het verblijf,...heel informatief.
Zeer vlot en overzichtelijke site!
Wij boekten ieder jaar met yelloh..Nu…
Wij boekten ieder jaar met yelloh..Nu nooit meer. Door Corona is de reis niet kunnen doorgaan..We kregen ons geld terug .. 50 euro telefoon later, 35 mails en brieven.. nooit antwoord ..Yelloh wijst naar de camping, de camping naar yelloh!! Google staat vol berichten over Sant Miquel..maar ze ondernemen niets..heel teleurgesteld
Slechte site geen terug koppeling als…
Slechte site geen terug koppeling als dit nu al is tijdens de boeking dan heb ik geen goed gevoel over het chalet
pay-coniq…en Nederlands
Had juist graag ook met pay-coniq kunnen betalen.
En deze mail in het Nederlands gekregen.
Vlot en erg duidelijk
reservatie vlot en gemakkelijk