Yogavivo Reviews 506

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

YOGAVIVO er en stærk platform med virkelig mange tilbud i snart sagt alle genrer inden for yoga og meditation. Styrke, stræk, flow, restitution… Efter en rum tid på sitet har jeg kun oplevet engag... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mange gode og forskellige yoga-sessioner. Mulighed for at prøve af hvad der passer til mig og mit humør.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft YogaVivo siden dec. 2025 og bruger den næsten dagligt, fordi det bare fungerer. Der er en masse forskelligt at vælge imellem og virkelig dygtige undervisere. ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top karakter igen igen til Yogavivo! Mit login problem blev hurtigt og effektivt løst af kundeserviceteamet. Jeg har abonneret on og off i flere år, og er også altid imponeret over udvalget og kvali... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheidsclub
  2. Yoga-retraite

Info over Yogavivo

Geschreven door het bedrijf

Yogavivo gør yoga til en flydende, nem og tilgængelig del af hverdagen.

⋅ Træn derhjemme præcis når det passer dig

⋅ Mere end 100 forløb for hele kroppen eller specifikke områder

⋅ Over 2000 videoer med yoga og træning med Danmarks bedste yogalærere

⋅ Kom i bedre form & styrk din sundhed

Med Yogavivo streamer du yoga med de bedste undervisere i landet hjemme i din stue. Så skal du ikke ud ad døren når du endelig er kommet hjem!

Med et medlemsskab får du adgang til et hav af online yogavideoer med dansk instruktion, så du nemt kan dyrke yoga hvor og når som helst. Du får også adgang til vores ‘Fit & Move’ afdeling som er et online fitness- og træningscenter samt Yogavivos madunivers, med opskrifter fra førende kokke og ernæringsterapeuter.

Yogavivo har mange let tilgængelige forløb med korte programmer til din hverdag. Store ambitioner spænder ofte ben for vedholdenheden. Og så udebliver motivationen og resultaterne. Derfor giver kortere yogavideoer 2-3 gange om ugen dig meget mere, end du får ud af yoga i timevis en enkelt gang hver 4. uge. Ligeledes finder du særligt tilrettelagte forløb på Yogavivo der guider dig i mål med præcis det du ønsker – hvad enten det er mindre stress, mere smidighed, øget styrke, færre ryggener eller andet.

Grundtanken bag Yogavivo er at det skal være let tilgængeligt, overskueligt og der hvor du er.

God fornøjelse!

1 ster

Fungerer for mig

21 april 2026

Hej Lene 😊

Mange tak for din fine anmeldelse. 🙏

Det glæder os utroligt meget at høre, at vores yoga-sessioner fungerer godt for dig. Det er netop vores mål at skabe et univers, hvor der er plads til både krop og sind – uanset hvad dagsformen og humøret dikterer. Det er skønt at vide, at du finder glæde i den store variation.

Vi ser frem til at rulle måtten ud sammen med dig igen snart og ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse. 🌸

En gave i min hverdag

Efter en rum tid på sitet har jeg kun oplevet engagerede og dygtige instruktører.
Der hersker en ro og fordybelse, som for mig er væsentlig i netop yoga, og som kan savnes på engelsksprogede sites.
Fornemt at tilbyde hele to måneders gratis prøveperiode til nye brugere. Kaster dem flittigt efter mennesker i min omgangskreds, der trænger til et skud selvomsorg.
Søgefunktionen på temaer kan med fordel styrkes ved at vise stills fra videoerne frem for blot titler.

15 april 2026

Hej Anne

Tak for din fine og meget gennemarbejdede anmeldelse — og for de fire stjerner. 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at Yogavivo er blevet en gave i din hverdag, og at du oplever både ro, fordybelse og høj kvalitet hos vores instruktører. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe.

Vi sætter også stor pris på din konstruktive feedback om søgefunktionen. Det er en rigtig god pointe, og vi arbejder løbende på at gøre det endnu lettere at finde det helt rigtige indhold. Input som dit hjælper os med at prioritere forbedringer. 🌸

Og hvor er det skønt, at du deler den lidt længere prøveperiode med mennesker omkring dig, der kunne bruge lidt ekstra selvomsorg. Det varmer. 🫶

Tak fordi du praktiserer med os og fortsat rigtig god fornøjelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget at vælge imellem og nemt at finde det, der passer til eget behov

Mange gode og meget forskellige yogalærere og instruktører. Gode forslag til forløb

15 april 2026

Hej Trine 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. ✨

Det betyder meget for os at høre, at du oplever både variation, kvalitet og nem navigation på platformen.

Vi arbejder målrettet på at tilbyde et bredt udvalg af yogalærere, stilarter og forløb, så alle kan finde præcis det, de har brug for i deres praksis. Hvor er det dejligt, at du mærker værdien af det.

Tak fordi du er en del af Yogavivo. Vi håber, du fortsat har rigtig god fornøjelse. 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

YogaVivo er kvalitet i utallige varianter

9 april 2026

Hej Laila ❤️

Tusind tak for din anmeldelse og for roserne.

Det er skønt at høre, at du er glad for Yogavivo, både ift. udvalget og at du føler, at det fungerer - det er jo lige præcis det, vi gerne vil. 🥳

Vi håber, du fortsat har rigtig god fornøjelse og en rigtig dejlig dag. 🙏

Det er faglig godt

Det er faglig godt
Varieret
Inspirerende
Og overskueligt

25 maart 2026

Hej Maria 😊

Tusind tak for din anmeldelse og for roserne.

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever platformen som både fagligt stærk, varieret og inspirerende – og ikke mindst overskuelig. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe.

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse. 🙏

Fantastisk yoga og meditation

Yogavivo er en rigtig god platform med skøn yoga. Jeg bruger yogavivo flere gange om ugen til både yoga og meditation.

11 maart 2026

Hej Mikala 😊

Tusind tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner.

Det er simpelthen intet mindre end skønt at høre, at du har glæde af Yogavivo og får det brugt flere gange i løbet af ugen.

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse og en dejlig dag. 🙏

Yogavivo kundeservice

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God og overskuelig platform med rigtig…

God og overskuelig platform med rigtig mange videoer

7 maart 2026

Hej Rikke 😊

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det godt at høre, at du har glæde af Yogavivo - både ift. kvaliteten, udvalget af videoer og at det føles overskueligt.

Er der noget, vi kan gøre for at få den sidste stjerne med - eller er der andet, vi kan hjælpe med - må du endelig ikke tøve med at række ud til os på mail@yogavivo.dk.

Vi håber, du fortsat har rigtig god fornøjelse og en dejlig dag. 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top karakter igen igen til Yogavivo

Jeg har abonneret on og off i flere år, og er også altid imponeret over udvalget og kvaliteten af træningsvideoer, og niveauet af alle instruktører. Jeg anbefaler Yogavivo varmt - og så er det ovenikøbet ikke engang dyrt! 👏

27 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Mette 😊

Tusind, tusind tak for dine virkelig fine ord og for endnu en 5-stjernet anmeldelse! 🙏

Det betyder enormt meget for os at høre, at du både har haft en god oplevelse med vores kundeservice – og at du gennem flere år (on og off) stadig oplever høj kvalitet og værdi i dit medlemskab. Vi gør os umage hver eneste dag for at have et bredt udvalg af videoer og dygtige, nærværende instruktører, så det varmer virkelig, at du lægger mærke til det.

Tak fordi du anbefaler Yogavivo og fordi du er en del af fællesskabet. Vi ser frem til flere gode yogastunder med dig og ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse med dit medlemskab og din praksis. 💛

Stort og varieret udvalg

Stort og varieret udvalg. Gode instruktører. Videoer af forskellig længde, så det med ikke at have tid kan ikke bruges som undskyldning😁

28 januari 2026

Hej Gudny 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse.

Det glæder os virkelig, at du oplever et stort og varieret udvalg og er glad for vores instruktører.

Vi elsker, at du fremhæver videoernes forskellige længder – præcis derfor laver vi dem, så yoga kan passe ind i selv de travleste dage. Ingen undskyldninger, som du så fint skriver. 🧘

Tak fordi du er med og deler din oplevelse. Det giver os masser af energi til at fortsætte arbejdet. Vi håber, du fortsat har rigtig god fornøjelse. 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelige dygtige instruktører og lækre…

Virkelige dygtige instruktører og lækre lokaler.
Meget inspirerende og motiverende app.
Der er så meget at vælge imellem og jeg har lyst til at prøve det hele.

14 februari 2026

Hej Merete 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du både er glad for vores instruktører, lokalerne vi optager i og appen.

Vi arbejder målrettet på at skabe et inspirerende univers med masser af valgmuligheder, så det gør os ekstra glade, at du har lyst til at udforske det hele.

Tak fordi du er en del af vores yogafællesskab - og fortsat rigtig god fornøjelse med din praksis. 🙏

Professionelle undervisere.

Professionelle undervisere.
Flot og funktionel hjemmeside.

11 februari 2026

Hej 😊

Mange tak for din anmeldelse. 🙏

Det varmer at høre, at du har glæde af Yogavivo - herunder både vores fantastiske undervisere og hjemmesiden, som vi er glade for at høre, at du føler er både flot og funktionel.

Vi håber, du fortsat har rigtig god fornøjelse! 🧘

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort udvalg af gode videoer

Jeg er meget begejstret for videoerne, som kommer med så stor variation at der er noget til enhver smag på ethvert tidspunkt.
Instruktørerne virker dygtige og er gode til at formidle og instruere.

11 februari 2026

Hej Anne 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Det betyder virkelig meget for os.

Vi er glade for at høre, at du nyder det brede udvalg af videoer, og at variationen giver dig mulighed for at finde præcis det, du har brug for i øjeblikket. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe.

Det glæder os også, at du føler dig godt guidet af vores undervisere. De lægger stor kærlighed og faglighed i deres undervisning, så din feedback rammer lige i hjertet. ❤️

Tak fordi du praktiserer sammen med os – vi glæder os til at følge dig videre på din yogarejse. 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mange gode forløb og videoer af…

Mange gode forløb og videoer af forskellig længde.
Så man kan altid finde en video på den tid man har til rådighed,

6 februari 2026

Hej Anne-Lise 😊

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. ⭐️

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever vores forløb og videoer som både gode og fleksible.

Netop muligheden for at finde yoga, der passer ind i hverdagen – uanset hvor meget tid man har – er noget, vi lægger stor vægt på.

Tak fordi du deler din oplevelse, og fortsat rigtig god fornøjelse med din praksis. 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ufattelig mange gode instruktører og…

Ufattelig mange gode instruktører og videoer, til alle niveauer og stilarter.

28 januari 2026

Hej Lene 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Det varmer at høre, at du har glæde af Yogavivo, både ift. udvalget af videoer, stilarter, niveauer og ikke mindst vores undervisere.

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse med din praksis. 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er en transformerende oplevelses

Det er en transformerende oplevelses at kunne dyrke yoga hver dag, når det lige passer ind. Bruge den tid jeg ønsker, vælge den praksis der bedst passer til min krop. Udvalget er så stort at man aldrig kommer til at føle sig begrænset på nogen måde. Der er yoga videoer til alt, fx kan er der videoer man kan lave med ens børn eller partner. Kort sagt det er helt perfekt mulighed for at opnå ro og styrke gennem yoga- når du vil.

25 januari 2026

Hej 😊

Hvor bliver vi bare glade for at læse din anmeldelse – tusind tak for de 5 stjerner. ✨

Det betyder virkelig meget for os at høre, at fleksibiliteten og det brede udvalg gør det muligt for dig at dyrke yoga på en måde, der passer til netop din krop, dit liv og din hverdag. Præcis den frihed og tilgængelighed, du beskriver, er kernen i det, vi ønsker at skabe. 💛

Hvor er det også skønt, at du nævner yoga med børn og partner – yoga kan nemlig sagtens være noget, man deler.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og tak fordi du er en del af vores yogafællesskab.
Vi ønsker dig fortsat masser af ro, styrke og gode stunder. 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at navigere i og fantastiske yoga session 💚

Et super professionelt setup - nemt at navigere i og dejlige yoga session 💚

23 januari 2026

Hej Mona 💚

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. ✨

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever Yogavivo som nem at navigere i, og at vores yoga-sessioner giver dig en god oplevelse. Vi lægger stor kærlighed i både indhold og brugeroplevelse, så din feedback betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, du fortsat har rigtig god fornøjelse. 🙏

Super glad for yogavivo

Jeg er rigtig glad for yogavivo, som jeg har betalt til og brugt i mange år.
Altid noget man kan deltage i, altid nogle spændende øvelser og gode forklaringer.

16 januari 2026

Hej Kirsten 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse og for de 4 stjerner. 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at Yogavivo har været en fast og værdifuld del af din praksis gennem mange år. Vi er glade for, at du oplever både variation, spændende øvelser og gode forklaringer – det er præcis det, vi stræber efter.

Tak fordi du er med os. 🧘

Meget professionelt

Brugervenlig app, høj faglighed blandt underviserne, niveauer til alle. Min krop elsker Yogavivo, og jeg bliver bare i godt humør.

14 januari 2026

Hej Mai 😊

Tusind tak for de 5 stjerner og de skønne ord. 🙏

Vi er så glade for at høre, at både appen, underviserne og niveauerne fungerer for dig - og især at din krop og dit humør elsker Yogavivo.

Tak fordi du er en del af fællesskabet - og fortsat rigtig god fornøjelse. 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt til en travl hverdag ❤️

Der er seriøse og dygtige undervisere 💪
Desuden et bredt udvalg af sessioner med forskellige fokusområder og sessioner i passende længde, som kan passes ind i en travl hverdag ❤️

7 januari 2026

Hej Henriette

Tusind tak for din dejlige 5-stjernede anmeldelse. ❤️

Hvor er det skønt at høre, at platformen passer godt ind i en travl hverdag – netop dét er noget, vi har lagt stor vægt på. 🙌
Og tak for de pæne ord om vores undervisere. 💪
Det betyder meget for os at vide, at kvaliteten og variationen i sessionerne kan mærkes.

Vi er virkelig glade for at have dig med og ønsker dig fortsat god træning og ro i hverdagen. 🧘‍♀️✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elsker deres øvelser fem stjerner fra mig

Den kort tid jeg har været på
Har jeg lavet øvelser til Nakke og skulder, allerede nu kan mærke forskellen og min holdning begynder at ændrer sig og det bedste jeg har opdaget muskler jeg ikke vidste jeg havde så tak

7 januari 2026

Hej Heidi

Tusind tak for din skønne 5-stjernede anmeldelse. 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at du allerede kan mærke forskel i nakke, skuldre og din holdning – og endda har opdaget nye muskler undervejs. 💪🧘‍♀️
Det er præcis den effekt, vi håber at kunne give, selv på kort tid.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er så glade for at have dig med på platformen og glæder os til at støtte dig videre på din yogarejse. ✨

Team Yogavivo

Lees meer over geverifieerde reviews.