Vreselijke site. Mijn pakje is nooit aangekomen. Wanneer ik iemand probeer te bereiken via meezinger of de live-chat, krijg ik geen antwoord. Telefonisch kost het dan weer veel om iemand te bereik... Toon meer

In de mail die ik van jullie kreeg als bevestiging van mijn bestelling staat duidelijk: Once your package ships we will send an email with a link for you to track your order. Het staat al een wee... Toon meer

Hoi, Ik heb een bestelling geplaatst een maand geleden en vorige week. Heb van beide geen bevestiging mail gekregen en heb ook geen account aangemaakt toen ik het ging kopen. Ik kan dus niet... Toon meer

Ik weet nog niet hoe (on)tevreden ik ben. Ik heb 20-10-‘17 een bestelling gedaan. Deze is ook direct van mijn rekening geschreven €153,- Maar alsnog heb ik niets ontvangen, maar ook geen enkele... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Yoins aims to create comfortable, high quality, fashionable clothing, and make it available for everybody at an affordable price. We think that the key to our success is a happy and satisfied customer. This is the reason why we focus on providing the best customer service. So for any questions, welcome to contact us directly via the live chat (https://goo.gl/FomW47) at 7:30 am to 10:00 pm from Monday to Friday, message us(https://goo.gl/s84jN1) or Call us by 00852-21364966. Any difficulty in contacting our customer service, please send us your order number and request via complain@yoins.com. We will review the whole case and quickly resolve your problem. We are here to help you.

2,4

Slecht

3K reviews

Vreselijke site

Vreselijke site.

Mijn pakje is nooit aangekomen. Wanneer ik iemand probeer te bereiken via meezinger of de live-chat, krijg ik geen antwoord. Telefonisch kost het dan weer veel om iemand te bereiken. Bestel NOOIT via deze site.

23 juli 2021

Beste Arne,

Bedankt voor het kiezen van Yoins en onze excuses voor het eventuele ongemak.

Vanwege onvoldoende informatie en om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Het spijt ons u te moeten mededelen dat we u hier niet beter kunnen helpen. Wilt u contact met ons opnemen via vipservice@yoins.com.

Yoins-team

14/4 bestelling betaald Nu 5/6 nog niet…

14/4 bestelling betaald Nu 5/6 nog niet s ontvangen. Ook geen bestellings kenmerk 5061006638 mail..!!!!!! Betaald via Adyen. Grrrr

5 juni 2020

Dear robert huitenga,

We are sorry about the delay.

In this case, could you please contact us and provide your order number to us? You can find the order number in your Yoins account-”view orders”. So that we can check for you. You can try the bellowing way to contact with us:

B.Send us the message to Facebook(https://goo.gl/s84jN1)or Instagram;
C.Contact us directly via live-chat (https://www.yoins.com/Yoins-Contact-Us-a-33.html), please pay attention to the working time to avoid any unnecessary misunderstanding.
D.Call us by 00852-21364966 at 7:30 am to 10:00 pm GMT + 08:00 from Monday to Friday.

Hope to hear from you.

June

Ik wil mijn geld terug

Slecht kwaliteit
Sorry om dat maar te zeggen maar de kleding is van zeer slechte Chinese kwaliteit. Er hangt overall draad uit en de stof is ook zeer dun en synthetisch,
Ik wil de kleding terug sturen,ik heb contact opgenomen via elektronisch bericht ,en tot nu heb ik geen antwoord gekregen😡
Super slechte webshop😠

3 juni 2020

Beste Rhiz,

Hartelijk dank voor het melden van uw klacht en onze excuses voor het ongemak.

We hebben een retourbeleid van 30 dagen. Bekijk ons ​​retourbeleid hier: https://www.yoins.com/Yoins-Return-Conditions-a-111.html
Om hygiënische redenen kunnen we geen restitutie bieden voor accessoires, sieraden, oorbellen, lingerie, bodysuits, ondergoed, nachtkleding, badkleding, strandkleding, sportbeha, tenzij de items zichtbare gebreken zijn.

Voor het kwaliteitsprobleem stellen we het op prijs als u ons enkele foto's kunt sturen van de externe verpakking, SKU-nummers en het probleemgedeelte van ontvangen artikelen.Nadat alle informatie is bevestigd, kunt u ons gerust de juiste oplossingen bieden. (We kunnen dit regelen terugbetaling, opnieuw verzenden of retourneren met gratis verzending voor de probleemartikelen met voldoende bewijs dat ons zal helpen het probleem te bevestigen.)

Zou je het erg vinden om contact met ons op te nemen en ons het bestelnummer / het e-mailadres / je volledige naam / trackingnummer te geven via de volgende manieren:

B.Stuur ons het bericht naar Facebook (https://goo.gl/s84jN1) of Instagram;
C. Neem rechtstreeks contact met ons op via live-chat (https://www.yoins.com/Yoins-Contact-Us-a-33.html), let op de werktijd om onnodig misverstanden te voorkomen.
D. Bel ons op 00852-21364966 om 7.30 uur tot 22.00 uur GMT + 08.00 uur van maandag tot vrijdag.

We hopen dat we goed met elkaar kunnen communiceren en u kunnen helpen het probleem op te lossen in een aanzienlijke oplossing.

Ik hoop weer van je te horen.

June

Al 26 dagen wachtend op levering

Dacht 1st vertraging langer dan normaal wegens Corona, maar nu al 26 dagen verstreken en nog niets ontvangen.
Ook geen feedback m.b.t. vertraging of andere reden.
Zag pas na orderbevestiging dat het van China moet komen.
Zal de 1ste en laatste keer zijn dat ik daar bestel vrees ik: geld kwijt en niks ontvangen.
Ga alsnog proberen een klacht via PayPal in te dienen, als dat nog gaat ten minste want ondertussen al bijna 4 weken verstreken.

19 mei 2020

Beste Nancy F.

Onze excuses voor de vertraging.

Kunt u in dit geval contact met ons opnemen en ons uw bestelnummer doorgeven? U vindt het bestelnummer in uw Yoins-account - "bestellingen bekijken". Zodat we het voor u kunnen controleren. U kunt de volgende manier proberen om contact met ons op te nemen:

B.Stuur ons het bericht naar Facebook (https://goo.gl/s84jN1) of Instagram;
D. Bel ons op 00852-21364966 om 7:30 uur tot 22:00 uur GMT + 08:00 uur van maandag tot vrijdag.

Daarnaast kunt u ook de status van uw bestelling controleren aan de hand van het pad "Mijn account - Bestelling-Bestellingsstatus bekijken".

5-6 weken geleden kleding besteld

5-6 weken geleden kleding besteld. Tot nu toe nog niks binnen gehad. Ook geen bevestigingsmail gehad. Wel is het bedrag van mijn rekening afgeschreven. Weggegooid geld dus. Erg jammer.

12 mei 2020

Beste Nicole

Onze excuses voor de vertraging.

Joshy

Geld weg maar geen kleren

Net besteld op jullie site, voor best aardig wat geld. Staat er als ik heb betaald dat de betaling is geweigerd terwijl het wel van mijn bank af is! Afschuwelijk.

6 mei 2020

Beste Dagmar

Bedankt voor het winkelen bij Yoins.

Wij kunnen de betaling verzorgen via Paypal betaling, Creditcards en iDEAL. Om uw transactieveiligheid te garanderen en uw aftersales-rechten te beschermen, kan uw MasterCard misschien niet worden geaccepteerd, dus raden we u aan een bestelling bij Paypal te plaatsen.

Maakt u zich geen zorgen als u de belangrijke informatie aan ons heeft verstrekt, die alleen zal worden gebruikt om de identiteitsinformatie te verifiëren en niet zal worden gedeeld of verkocht.

Als u hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via e-mail (cservice@yoins.com), een bericht naar Facebook of Instagram. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via live-chat
(https://www.yoins.com/Yoins-Contact-Us-a-33.html) of bel ons op 00852-21364966 om 7.30 uur tot 22.00 uur GMT + 08.00 uur van maandag tot vrijdag. Als u contact met ons opneemt via livechat of telefonisch, let dan op de werktijd om onnodig misverstanden te voorkomen.

Joshy

Geld afgeschreven maar geen bestelling

2 jurkjes besteld en betaald. Vervolgens kreeg ik te zien dat de betaling niet voltooid is. Wel is het bedrag afgeschreven. Ook geen e-mail gekregen dat mijn pakketje bevestigd is. Geprobeerd te bellen maar niemand neemt op. Ook een e-mail gestuurd en geen reactie op gekregen. En nu? Mijn geld?

10 december 2019

Antwoord van www.yoins.com

Dit bericht kan worden vertaald met vertaaltools

Dear Kimberley,

Thank you for notifying us of your complaint and we are sorry to hear the misunderstanding caused. We always reply to our customer's emails within 24 hours. Sometimes our email may go to your spam, please kindly check the spam as well to find our reply.

As you paid by credit card, the payment needs to be reviewed by our risk control department, and this process normally takes 2 business days. Therefore the payment might show reviewed when you consulting about the order. We check that the order has been placed successfully and the parcel has already been sent out.

In addition, you can also check the status of your order according to the path, ”My account-View Order-Order status”. For more details about tracking order please enter: https://www.yoins.com/Yoins-Order-Tracking-a-22.html

Anything else we can do for you, please feel free to contact us. Below are our contact points, you will get a reply within 24 hours:

B.Send us the message to Facebook(https://goo.gl/s84jN1)or Instagram;

Looking forward to serving you again.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, super service

25 november 2019

Dear Horsmans,

Thank you for your recent five-star feedback about our services.

Your satisfaction is hugely important to us, and keeps us motivated to try harder for our customers!

Have a nice day.

Kind regards.

Ik wacht al 4-5 weken op mijn pakket

Ik wacht al 4-5 weken op mijn pakket. Zomer kleding is niet meer nodig!

17 augustus 2019

Dear Mike,

Thank you for shopping on Yoins and we are sorry to hear the shipment delayed.

Because the shipping delays could be affected by the bad weather condition, customs issue, strikes, transports, public holidays and many other inevitable issues. But please rest assured that we will try our best to help you sort it out.

If you do not receive your order within the specified time, we will provide you with acceptable solutions.

Would you mind contacting with us and providing us the order number/the email address/your full name/tracking number through the bellowing ways:

B.Send us the message to Facebook(https://goo.gl/s84jN1)or Instagram;

We hope we can make good communication with each other and help you solve the problem in a considerable solution.

Hope to hear from you again.

Best regard,

Wanner komt.mijn bestelling

Wanner komt.mijn bestelling
9 julie heb ik bestelt
Gr

22 juli 2019

Dear Safet,

Thank you for your comments and support on YOINS. We are most happy when our services and products are recognized by you! Looking forward to your next visit!

Have a nice day!

Slecht kwaliteit

Sorry om dat maar te zeggen maar de kleding is van zeer slechte Chinese kwaliteit. Er hangt overall draad uit en de stof is ook zeer dun en synthetisch. Ze zien er goed uit op de foto’s voor een mooie prijs, vandaar dat ik hem heb gekocht maar in werkelijkheid vallen ze vis tegen.

4 juli 2019

Lieve Silvia,

Het spijt me zo dat ik me teleurgesteld voel.

Voor het probleem met de draad vragen we onze gerelateerde afdeling om er meer aandacht aan te besteden, en het is handig voor u, kunt u alstublieft helpen het af te snijden?

Vanwege hygiënische redenen kunnen we geen restituties bieden voor accessoires, sieraden, oorbellen, lingerie, body's, ondergoed, nachtkleding, zwemkleding, badkleding, sport-bh tenzij de items zichtbare gebreken zijn.

Voor het kwaliteitsprobleem stellen we het op prijs als u ons wat foto's kunt sturen van de externe verpakking, SKU-nummers en het probleemgedeelte van ontvangen artikelen. Nadat alle informatie is bevestigd, aarzel dan niet om je de juiste oplossingen te bieden. (We kunnen terugbetaling regelen, opnieuw verzenden of retourneren met gratis verzending voor de probleemitems met voldoende bewijs om het probleem te verhelpen.)

Wilt u contact met ons opnemen en ons het bestelnummer / e-mailadres / volledige naam / trackingnummer geven via de volgende manieren:

A.Contact met ons opnemen per e-mail (cservice@yoins.com);
B. Stuur ons het bericht naar Facebook (https://goo.gl/s84jN1) of Instagram;
C.Contacteer ons rechtstreeks via live-chat (https://www.yoins.com/Yoins-Contact-Us-a-33.html), let op de werktijd om onnodig misverstand te voorkomen.
D. Bel ons op 00852-21364966 om 7:30 uur tot 10:00 uur GMT + 08:00 van maandag tot vrijdag.

We hopen dat we goede communicatie met elkaar kunnen maken en je kunnen helpen het probleem op te lossen in een aanzienlijke oplossing.

Ik hoop van je weer te horen.

Mooie shirt

Op 1 mei bestelling gedaan en op 10 mei alles binnen. Shirt zijn echt mooi precies als op de foto. En de maat is ook goed.

12 mei 2019

Beste Karin,

Bedankt voor het kiezen van YOINS. We zullen de kwaliteit van producten en diensten voortdurend verbeteren. We verheugen ons op uw volgende bezoek. Alle medewerkers van YOINS wensen u elke dag een gelukkig leven en een goed humeur!

Ik kijk ernaar uit om je weer te mogen dienen!

Hoogachtend,
Grace

5 weken aan het wachten!!!

Hoi,

Ik heb een bestelling geplaatst een maand geleden en vorige week.
Ik kan dus niet zien of mijn bestelling is bevestigd of als die al onderweg is.
Als ik het telefoon nummer bel zoals in een ander bericht is aangegeven doet die het nooit.
Het kantoor is altijd dicht ..
Ik wil gewoon weten wanneer mijn bestelling komt aangezien ik er wel voor betaal en zeker al 5 weken wacht!!!!!!

Groetjes Tess

12 april 2019

Beste Tess van Pelt,

Het spijt ons te horen dat u een slechte ervaring had met winkelen bij ons en we bieden onze welgemeende excuses aan voor het ongemak.

Nadat u de succesvolle bestelling op onze website hebt geplaatst, wordt de bevestigings-e-mail naar u verzonden. Controleer of u het juiste e-mailvak hebt aangevinkt. Controleer uw ongewenste e-mail om het te vinden.

Hier is ons contactbeleid: https://www.yoins.com/Yoins-Contact-Us-a-33.html.

Als u ons wilt bellen, is het telefoonnummer 00852-21364966 en is de toegangstijd: Maandag tot zondag: 00:00 uur tot 09:00 uur GMT +08: 00. Controleer of u ons op de juiste tijd hebt gebeld?

A.Contact met ons opnemen per e-mail (cservice@yoins.com);
B. Stuur ons het bericht naar Facebook (https://goo.gl/s84jN1) of Instagram;

Bedankt voor uw geduld.

Vriendelijke groeten.

Betaling.

Ik heb Vorige week mijn bestelling betaald, na het afrekenen gaf hij aan dat de betaling was mislukt maar het is wel van mijn rekening afgegaan. De bestelling staat nog onder orders en kreeg ook een mail dat de order ontvangen was maar na een week nog steeds niks weer gehoord..

20 februari 2019

Beste Lize De Hoop,

Bedankt voor het kopen van Yoins.

We hebben gecontroleerd of u de succesvolle bestelling op onze website hebt geplaatst. We zullen de bevestigings-e-mail naar u sturen, als u deze niet hebt ontvangen, kunt u dan uw ongewenste e-mail controleren om deze te vinden?

Om uw accountveiligheid te garanderen, kunnen we hier niet al te veel informatie over uw bestelling bekendmaken. We hebben medelijden met het eventuele ongemak. We hebben de relevante collega's op de hoogte gebracht en zij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen via e-mail om u de staat van uw bestelling te geven. Let op uw e-mailvak links op het Yoins-account.

Chanring

Wat een vreselijk bedrijf!!!

Ik zag op Facebook een advertentie langskomen van een rood jurkje van Yoins. Het was een vrolijk avondjurkje met open rug, prachtig! Ik heb het jurkje besteld en ik had nog eens geluk ook: de jurk was afgeprijsd van ongeveer 80 dollar naar iets van 25 dollar! Maar zodra ik het jurkje besteld had, kreeg ik opeens een heel andere foto van het jurkje te zien. Het luxe uiterlijk (mooi aangesloten, geen naden, bescheiden opening bij de borsten) van het jurkje veranderde in een jurkje met een andere kleur (felrood in plaats van avondrood), niet getailleerd, grote inkijk, naden die naar elkaar toe werkten waar de tepels zitten (wat er erg raar uit ziet...) en in een heel ander model. Ik heb toen meteen een contactformulier ingevuld om mijn bestelling te annuleren (echt twee minuten na mijn bestelling dus). Ik kreeg toen meteen een automatisch antwoord dat het erg druk was en dat ik waarschijnlijk niet snel antwoord zou krijgen; bij nood zou ik beter contact kunnen opnemen met een LIVE-chat............ Dat zie ik mezelf nou niet echt doen. Dus heb ik er meteen een mail achteraan gestuurd. Weer geen reactie. Geprobeerd contact te maken via Facebook, waar ik een (heel vervelende) bot kreeg om mee te praten, die niks van de vragen snapte (duh!). Een paar dagen later kreeg ik steeds berichtjes met ontwijkende antwoorden en reacties. Uiteindelijk kreeg ik een berichtje dat er helaas niets meer te annuleren viel omdat het pakketje al verstuurd was. Over het retouren werd weer geheimzinnig gedaan.
Gisteren (eerlijk is eerlijk, ruim een week eerder dan verwacht) kreeg ik het jurkje binnen en het ziet er nog goedkoper uit dan op de tweede foto (écht geen tachtig dollar waard, dat maak je me echt niet wijs!!!). Er hingen ook gewoon draadjes aan (dus niet afgewerkt) en de goedkoopste stof ooit was ervoor gebruikt. Ik heb meteen weer een berichtje gestuurd dat ik niet tevreden was met het product (zoals ik al eerder aangegeven had), na wederom ontwijkende antwoorden kwam daar de laatste grote teleurstelling: ik zou zelf de retourkosten moeten betalen............

NOOIT BESTELLEN HIER!!! Zonde van je geld en tijd!

20 februari 2019

Beste Mylène Boer,

We hebben uw e-mails en het FB-bericht dat u ons hebt verzonden gecontroleerd, sorry vanwege de CNY, het was iets te laat om het FB-bericht af te handelen, maar uw bestelling is verzonden voordat we uw verzoek hebben ontvangen, daarom kunnen we annuleer de bestelling niet voor jou.

Om hygiënische redenen kunnen we geen restituties bieden voor accessoires, sieraden, oorbellen, lingerie, body's, ondergoed, nachtkleding, zwemkleding, badkleding, sport-bh tenzij de items zichtbare gebreken zijn.

Als er een kwaliteitsprobleem is met het artikel, stellen we het op prijs als u ons wat foto's kunt sturen van de externe verpakking, SKU-nummers en het probleemgedeelte van ontvangen artikelen. Nadat alle informatie is bevestigd, aarzel dan niet om je de juiste oplossingen te bieden. (We kunnen terugbetaling regelen, opnieuw verzenden of retourneren met gratis verzending voor de probleemitems met voldoende bewijs om het probleem te verhelpen.)

Om uw accountveiligheid te garanderen, kunnen we hier niet al te veel informatie over uw bestelling bekendmaken. We hebben medelijden met het eventuele ongemak. We hebben de relevante collega's op de hoogte gebracht en zij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen via FB-bericht. Let op uw FB-bericht achtergelaten op het Yoins-account.

Chanring

Ik heb net een bestelling gedaan

Ik heb net een bestelling gedaan, maar nu staat er dat er iets mis is gegaan met het betalen. Terwijl het geld wel van Mn rekening af is geschreven!

18 februari 2019

Beste Myrna van der Leest,

Bedankt voor het kopen van Yoins.

We hebben gecontroleerd of je een succesvolle bestelling hebt geplaatst op onze website. Om uw accountveiligheid te garanderen, kunnen we hier niet al te veel informatie over uw bestelling bekendmaken. We hebben medelijden met het eventuele ongemak. We hebben de relevante collega's op de hoogte gebracht en zij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen via e-mail. Let op uw e-mailvak links op het Yoins-account.

Chanring

Euh leuke kleding maar ik kan niet…

Euh leuke kleding maar ik kan niet betalen grrrrrrrrrrr
Er staat maestro teken en aangeduid maar geen verdere betaling master wel.
NIET LEUK

5 februari 2019

Beste Anneke,

Het spijt ons voor het probleem met de plaatsorder.
U kunt controleren hoe u bestelt via deze link:
Detailstappen: Registreer een Yoins-account → Voeg het item (s) toe aan de tas → Kies de valuta → Klik op mijn tas en ga door met kassa → Kies verzendmethode en betaalmethode → Doorgaan met betalen → Bestelling voltooien.
controleer de link zoals hierboven om betalingen te zien

Bradley

Hallo Yoins,

Hallo Yoins,

Ik heb vorige week een bestelling gedaan, maar heb geen bevestigingsmail binnen gekregen. Ook kan ik nergens terug vinden wanneer mijn bestelling wordt geleverd!

Graag wil ik weten wanneer ik mijn bestelling kan verwachten!

23 oktober 2018

Beste Cillaa van Sante,

Het spijt ons van de problemen.

Neem in dit geval alstublieft contact met ons op en geef uw bestelnummer aan ons door? U vindt het ordernummer in uw Yoins-account - "bekijk bestellingen". Zodat we voor u kunnen controleren. U kunt contact met ons opnemen via e-mail (cservice@yoins.com), een bericht naar Facebook of Instagram. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via live-chat
(https://www.yoins.com/Yoins-Contact-Us-a-33.html) of bel ons op 00852-21364966 om 7:30 uur tot 10:00 uur GMT + 08:00 van maandag tot vrijdag. Als u contact met ons opneemt via live-chat of per telefoon, let dan op de werktijd om onnodig misverstanden te voorkomen.

Bovendien kunt u ook de status van uw bestelling controleren aan de hand van het pad "Mijn account - Bestelstatus weergeven".

2xbetalen?

Heel fijn. Not. Ik heb een bestelling gedaan en het bedrag is van mijn rekening geschreven. Krijg ik een mailtje dat ik nog moet betalen, omdat mijn bestelling anders vervalt. Twee keer betalen voor 1 bestelling lijkt me toch wat overdreven. Graag jullie hulp.

4 oktober 2018

Beste Anoniem,

Bedankt voor het winkelen bij Yoins en we verontschuldigen ons dat je een ontevreden ervaring hebt met je bestelling.

Als dit aangeeft dat er twee transacties waren, kan dit komen doordat de eerste transactie vooraf is geautoriseerd en er geen kosten in rekening zijn gebracht, en de tweede de echte transactie was waarvoor u heeft betaald.

Zou je het nog een keer willen controleren? Of laat ons meer details zien, zoals een screenshot via service@yoins.com om ons meer te laten weten om u te helpen.

Onze excuses voor het eventuele ongemak. Bedankt voor uw begrip. Voor verdere vragen en informatie, neem gerust contact met ons op. Dank je.

Beste wensen
Polly

De organisatie maakte kritieke fouten…

De organisatie maakte kritieke fouten als het om communicatie gaat. Ze laten je niet helder weten waar je aan begint.

Mijn eerste bestelling was gelijk drie keer niks. Ten eerste bestelde ik een gedeelte als kado voor mijn moeder. Nadat ik mijn bestelling van vijf artikelen had geplaatst, bleek een jurk niet op voorraad te zijn. Dit artikel was onderdeel van het kado. Vervolgens kon ik kiezen om de items kosteloos apart te laten verzenden.

Ik heb bij ieder kledingstuk netjes gekeken naar de geadviseerde borst-, taille- en heupmaten. Vervolgens was één artikel veel te groot en één artikel veel te klein. Hierop kom ik erachter dat het te grootte artikel - een bikini - niet geretourneerd kan worden?! Iets wat mij ook nooit is aangegeven van tevoren, want dan had ik deze nooit besteld. Kers op de taart: ik mag het andere artikel terugsturen, maar dan wel op eigen kosten. Dat betekent dat ik net zo veel aan verzendkosten kwijt ben, als aan het artikel zelf.

Voor mij was dit een eerste en laatste keer.

12 september 2018

Beste Simone

Bedankt dat u ons op de hoogte heeft gebracht van uw klacht en bied onze excuses aan voor het ongemak. We zijn hier om te helpen.

Als er een artikel op voorraad is in uw bestelling, verzenden wij de voorraad op voorraad, zodat u uw artikelen eerder kunt ontvangen. En we bieden ook verschillende opties voor klanten: wacht binnen de restocking-tijd, wijzig het artikel dat niet in voorraad is naar een ander soortgelijk exemplaar of restitueer het item dat niet op voorraad is. Sorry voor deze stock ongemak.

We hebben 30 dagen retourbeleid. Bekijk ons ​​retourbeleid hier: https://www.yoins.com/Yoins-Return-Conditions-a-111.html Om hygiënische redenen kunnen we geen restituties bieden voor accessoires, sieraden, oorbellen, lingerie, body's, ondergoed, Nachtkleding, badmode, badkleding, sport-bh, tenzij de items zichtbare gebreken zijn.

Als de grootte van het ontvangen item niet hetzelfde is als de maatmeting, zijn we erg dankbaar als u ons enkele foto's van de meting op kleding kunt laten zien. En we zullen verantwoordelijk zijn voor het item als er meer dan 3 cm / 1,5 inch onnauwkeurigheid is.

Wilt u ons het bestelnummer of het e-mailadres of uw volledige naam of trackingnummer verstrekken aan ons yoins-e-mailadres: cservice@yoins.com of via livechat (https://www.yoins.com/Yoins-Contact- Us-a-33.html) of bel ons op 00852-21364966 (07:30 uur tot 10:00 uur GMT + 08:00 formulier van maandag tot vrijdag)?

Ik hoop weer iets van je te horen.

Polly