Bij het bestellen loopt de betaling applicatie vast. Geen idee of de oorzaak bij hun implementatie ligt of bij de service provider. Feit blijft wel dat ik het bedrag 3 maal van men account zie... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Zercom Computers Eindhoven is een van de goedkoopste onlinewinkels voor uw computers en pdas en navigatie systemen en laptops. Online bestellen is
Mensen keken ook naar
Betaald en nooit iets ontvangen
pixels
ik durf gewoon geen PC te kopen via internet,
Zercom bij voorbeeld rekent voor een PC van €800,00 al
€100.00 voor pixelgarantie BOVENOP DE NORMALE GARANTIE.
dus pixeldefecten komen veel voor, want anders maakten ze zich
daar niet druk om.
dit is klanten vern..ken.
Geen contact mogelijk
Herhaaldeijk contact via 0900 gezocht (wordt niet opgenomen) en mail (wordt niet beantwoord).
verkeerd leveren en dan verzendkosten (2x) niet vergoeden,SLECHT
Transcend stick 64GB besteld. 32GB stick ontvangen. RMA aangevraagd,teruggestuurd. toegezegd dat 2x verzendkosten vergoed zou worden. Niets ontvangen en reageren niet meer op mail (via hun website). Zeer slechte service niet meer bij kopen
Terugbetaling blijft na een maand nog steeds achterwege
Bij het bestellen loopt de betaling applicatie vast.
Geen idee of de oorzaak bij hun implementatie ligt of bij de service provider.
Feit blijft wel dat ik het bedrag 3 maal van men account zie verdwijnen terwijl de bestelling geannuleerd is.
Na een maand aandringen nog steeds geen terugbetaling, met het excuus dat de administratie niet bereikbaar is.
Geld achterhouden en geen product leveren is volgens mij gewoon diefstal!
Komen hun afspraken nooit na
Ik heb een Asus Vivotab bij Zercom gekocht. Na veel mededelingen dat de laptop echt onderweg was en dat de leverancier alleen nog even het trackingnummer moest opzoeken, blijkt dat men de laptop nooit besteld heeft. Na annulering van de order duurt het een eeuwigheid om je geld terug te krijgen. Op klachten reageren ze gewoon niet. Volgens mij doen ze alleen wat als je er actief achteraan belt. Standaard is dat men "snel terugbelt", wat in praktijk maar heel zelden gebeurt. Van de 15 keer dat ze dit beloofden is het in praktijk maar 2 keer echt gebeurd dat ze deden wat ze beloofden.
Zercom motto: De fout ligt altijd aan de klant, nooit aan zercom
Algemeen
Na verzending en aftersales is mijn vertrouwen in deze site totaal weg.
Daarom ook algemeen nu naar 1 ster.
Ik koop vaak online producten bij verschillende online webwinkels.
De prijs is bij mij het belangrijkste.
Aangezien ik meerdere keren bij zercom heb besteld betekend dit dus dat hun prijzen goed zijn.
Waarom ik ze nu een voldoende geef is hun huidige manier van werken (en extra werk verschaffing) is dat wanneer je een product bij ze koopt via iDeal je niet doorgestuurd wordt naar de iDeal pagina maar je eerst op goedkeuring moet wachten tot je mag betalen.
Ik deed een bestelling op zondag en kreeg maandag ochtend een mail met een link naar iDeal.
Waarom zoveel gedoe terwijl andere webwinkels wel direct doorlinken?
Scheelt je als bedrijf toch een aantal minuten werk op een dag.
Bestelling en levering
Ik kan met westergas meepraten over het verkeerde adres.
Vermoedelijk werkt zercom met 2 databases die niet onderling geupdate worden.
Ik heb in 2010 een bestelling gedaan bij ze op een ander adres.
Nu woon ik op een ander adres.
In mijn profiel staan de juiste gegeven (waar ik ook goedkeuring voor gaf tijdens mijn bestelling) maar in hun systeem waar ze het naartoe sturen dus niet!
Hier kwam ik achter toen k het 3S nummer kreeg. Hier stond nog de postcode van mijn oude adres genoteerd (adres en huisnummer zie je niet bij postnl dus kon ik niet controleren)
Nadat ik had gebeld kreeg ik dit allemaal te horen.
Willen ze met nogmaals verzendkosten laten betalen! Op een bedrag van €35, €10 verzendkosten laten betalen?
Voor Zercom hoop ik op een goede aftersale cijfer straks.
Aftersales
Nemen mijn berichten totaal niet serieus.
Ook lezen ze de geschiedenis niet goed door.
Ik had aangegeven niet de verzendkosten te gaan betalen omdat ze blijkbaar met 2 databeses werken en mijn oude adres in hun adresboek staat en deze niet is gekoppeld met je profiel.
Hierdoor kun je leuk je profiel gaan updaten, zolang je adres verkeerd staat in de andere database krijg je je pakketje dus niet.
arrogante en slechte dienstverlener
Ik heb laatst 2 toetsenborden via de website van Zercom besteld en opgehaald. Bij thuiskomst bleken de toetsenborden echter niet diegene te zijn die ik gevraagd had. Ik had verwacht 2 QWERTY toetsenborden te krijgen. Maar achteraf bleek de ene een AZERTY te zijn en de andere een QWERTZU. Op de website staat bij de ene wel dat het om een QWERTY gaat, bij de ander staat niets specifiek vermeld. Er staat wel nog een vermelding bij dat het product eventueel iets kan afwijken. Maar bij bestelling krijg je nergens de keuze of het om een specifiek soort gaat. ik veronderstelde dus dat het bij beide om een QWERTY ging. Niets aan de hand, denk je dan. Ik vraag gewoon om ze om te ruilen omdat het toch gaat om iets waar ik niet om gevraagd heb. Maar dat weigeren ze dus. Echt onbegrijpelijk. Daarnaast hebben ze bij mij ook nog eens extra administratiekosten aangerekend omdat ik een Belgische factuur vroeg.
Echt een bedrijf om NOOIT meer iets te kopen en dat is ook de raad die ik met andere wil delen. Ondanks de argumentatie die ik hun gestuurd heb (misleidende vermelding op de website en het recht op teruggave) willen ze gewoon niet meewerken. Zo ga je niet met klanten om!
Ik laat het hier overigens niet bij. Puur uit principe ga ik hiervan een klacht indienen bij bevoegde instanties zodat anderen hopelijk in de toekomst dit zelf niet meer voor hebben. Zo'n arrogantie en slechte dienstverlening moeten we nu eenmaal niet pikken. Ik ben zelf ook zelfstandige en moest ik zo omgaan met mijn klanten ben ik binnen de kortste keren failliet.
bizar slechte service
De monitor die ik via zercom kocht bleek defect te zijn. Ik hem dus terugsturen naar zercom voor reparatie. 3 dagen niks van ze gehoord. vervolgens een mail ontvangen waaruit bleek dat zij vonden dat er niks mis was met de monitor. Van klantvriendelijkheid hebben ze daar nog nooit gehoord. Tot op heden nog geen nieuwe monitor ontvangen, noch krijg ik mijn geld teruggestort.
mijn advies is dus: KOOP HIER NIKS!
want als er iets defect blijkt te zijn zullen ze het gewoon ontkennen en je vervolgens een rekening opsturen voor de 'onderzoekskosten'
Geaccepteerde en betaalde order; GEEN Levering!
Op de website van Zercom staat voorraad voor het bestelde artikel. Zercom bevestigt de bestelling maar geeft aan pas betaalinstructies te geven als de order is gecontroleerd en de levering kan worden bevestigd.
Na volledige acceptatie een betaling van de order kreeg ik een paar dagen later een annulering van de order binnen.
Vreemd verhaal want het produkt is ook opeens ruim drie keer zo duur?
Zercom wenst mij per mail nog wel veel plezier met mijn aankoop.
Mijn conclusie: Zercom komt gesloten overeenkomsten niet na!
Herziening van eerdere beoordeling
Op 25 december heb ik een complete computer besteld bij Zercom. De levertijd voor het geheel was volgens de website van Zercom 5 tot 10 werkdagen. Echter op 20 januari heb ik de computer pas ontvangen.
De reden van vertraging was het feit dat het moederbord bij de eerste keer in elkaar zetten stuk bleek te zijn. Dat kan gebeuren en is ook helemaal niet erg. Erg jammer is alleen wel dat hierover niet wordt gecommuniceerd en dat bij mij als koper het gevoel bekruipt dat ik besodemieterd ben door de computer via internet te kopen.
Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gekomen. Wel jammer dat binnenin de computerkast 2 onderdelen niet / niet helemaal goed waren aangesloten.
Ik heb Zercom 3 sterren van de 5 gegeven om de volgende redenen:
Minpunten:
- geen goede communicatie naar de klant
- telefonisch moeilijk te bereikbaar en duur; via de e-mail wel antwoord na 24 uur
- de assemblage van de computer was bijna goed, maar 2 aansluitingen waren niet volledig gedaan
Positieve punten:
- de onderdelen werken goed; ook goed dat er voor verzending wordt gekeken of het werkt.
- ruim assortiment en goede prijzen
- goed ingepakt voor transport
Heb hier 2 jaar geleden mijn computer gekocht en die daar ook laten assembleren maar toen ik heb had liep deze steeds vast en liep een ventilator aan dus de computer terug gebracht en alles werd gerepareerd
Een prima zaak dus met goede service
Slechte service Defect product
Defect product retour gestuurd, onduidelijke afhandeling en na 2 maanden pas een oplossing.
Geweldig bedrijf voor het samenstellen van een nieuwe computer.
Hier heb ik zelf mijn computer samengesteld. Zercom heeft een groot assortiment, voor ieder wat wils. Daarnaast zijn de prijzen bij Zercom ook erg gunstig, op het moment van bestellen van mijn pc voor mij de goedkoopste.
Op moment dat de bestelling geplaatst is kun je heel mooi kijken hoe het er met de bestelling voor staat. Mooi overzicht welke onderdelen al binnen zijn en wanneer het verzonden is. Snelle levering, netjes binnen de gestelde termijn aangegeven bij de componenten.
Wil je een computer samenstellen? Neem dan in ieder geval een kijkje op Zercom.nl en oordeel zelf.
Zelf zal ik zeker terugkomen bij Zercom.
Zercom een nieuw begrip voor slechte service
25/5/2011 Ik maak melding van een foute levering bij Zercom. Ik bestel 2 backup batterijen en ontvang 2 ventilators. Foutje kan gebeuren…
Zercom meldt me dat de code correct is dus moet de levering dat ook zijn… Na veel gepalaver krijg ik doodleuk de melding dat ze het bestelde artikel niet in hun aanbod hebben en dus de ventilators ook niet kunnen terugnemen ….
Dan maar even een screenshot sturen met daarop de aanbieding van de backup batterijen die ik bestelde.
Uiteindelijk krijg ik op 29/6/2011 een voorstel voor een gedeeltelijk terugbetaling indien ik de producten wil behouden. Maar wat doe je met 2 ventilators als je batterijen wenst. Niks dus. Dat laat ik dan ook weten….
Ondertussen 16/8/2011 ik wacht nog steeds op een ok om de ventilators te kunnen terugsturen en mijn geld terug te krijgen….
Gisteren besteld vandaag in huis
Gisteren ochtend via verschillende prijsvergelijkers artikelen uitgezocht voor een nieuwe pc, hierbij voor meer dan de helft bij zercom uitgekomen (ze hebben een zeer divers assortiment) en vandaag bezorgd!
Artikelen waren:
koelers
computerkast
moederbord
geheugen
wat neontubes
Slechte aftersales
Ze deden maanden over reparatie van m'n HD en toen ik hem eindelijk terug kreeg deed de WIFI het niet meer. En nu weigeren ze ook nog mijn portokosten te vergoeden.
Al met al een slechte ervaring.
slecht geinformeerd
ze zeggen 5 stuks op voorraad te hebben. en vervolgens krijg ik een mail dat alles nog nagekeken moet worden, of het wel op voorraad is. ben dan van te voren duidelijk dat je de voorraad niet weet!
Goed en snelle service
Had een adapter besteld voor mijn laptop.Bij naderinzien was dat niet de juiste.
Terug gemaild of dat omgezet kan worden naar de juiste adapter.Dat was geen probleem en de volgende dag kan ik die ophalen.TOFF!!