Zillertal-reisen.com Reviews

1. Reisbureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Totaler Urlaub im Zillertal Auf unserer Website können Sie eine Unterkunft buchen und / oder uns Ihre Urlaubswünsche mitteilen. Neben einer Unterkunft können Sie bei uns auch Skipässe, Ausrüstungsverleihe oder Unterrichtsstunden direkt während des Online-Buchungsvorgangs buchen. Durch jahrelange Erfahrung (mehr als 20 Jahre) im Zillertal haben wir ein großes Netzwerk mit verschiedenen Kooperationspartnern aufgebaut. So können wir Ihnen die passende Beratung geben, um einen kompletten Urlaub im Zillertal zusammenzustellen. Alle Möglichkeiten für einen unvergesslichen Sommer- oder Winterurlaub im Zillertal finden Sie auf unserer Website. Wir heißen Sie herzlich willkommen! Totaalvakantie in het Zillertal Op onze website kun je een accommodatie boeken en/of de wensen betreft je vakantie aan ons kenbaar maken. Tevens kun je tijdens het onlineboekingsproces, naast een accommodatie, ook direct skipassen, materiaalhuur of lessen bij ons reserveren. Door jarenlange ervaring (ruim 20 Jaar) in het Zillertal, hebben we een groot netwerk opgebouwd met verschillende samenwerkingspartners. Dit maakt dat wij je uitstekend kunnen voorzien van passend advies om een complete vakantie in het Zillertal samen te kunnen stellen. Bekijk op onze website alle mogelijkheden voor een onvergetelijke zomer- of wintervakantie in het Zillertal. Wij heten je graag welkom!

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slecht! Niet gekregen wat we geboekt hebben!

We hadden een appartement geboekt met 3 slaapkamers. Bij aankomst bleek, dat na onze boeking, een slaapkamer was opgeofferd voor een sauna. Hierdoor moesten 2 volwassen in de woonkamer slapen op een bedbank. De woonkamer konden we dus niet gebruiken. De eigenaar heeft ons dit niet vooraf gemeld. Matrassen waren erg slecht en bedden kraakten enorm. We hadden bij inchecken allemaal 1 handdoek en tijdens ons verblijf, (volle week) hebben we geen schone handdoek gekregen. Dat vinden we heel erg slecht!

28 december 2024

Verblijf in het Krumerhaus in Aschau

Verblijf in het Krumerhaus in Aschau. Prachtig huis op een zeer gezellige en centrale plaats vlakbij het dorpsplein, de bushalte, het treinstation, de bakker en de supermarkt. Zeer sfeervol huis, schoon en super ontvangst.

27 december 2024

We verbleven bij Sylvana’s Wohlfuhl…

We verbleven bij Sylvana’s Wohlfuhl Hotel in Mayrhofen. Top locatie met vriendelijk personeel. Goed ontbijt verzorgd door Brigitta en nette schone kamers die heel comfortabel zijn. Tal van restaurants in de buurt en op loopafstand het centrum waar winkels en restaurants zich bevinden.
Koop een actieve card waarmee je met de trein, bus, kabelbanen de mooie omgeving kan verkennen. Wij hebben ontzettend veel genoten van de mooie wandelingen die we met Matthijs mochten maken! Een aanrader om je tijd te besteden in Mayrhofen. Matthijs bedankt voor je inzet om ons een geweldige vakantie te beleven.

1 september 2024

Jagdhaus in Gerlos

Wij zaten in het Jagdhaus in Gerlos. Prachtig ruim en mooi huis op een toplocatie. Heerlijk ontbijt wat elke ochtend klaarstond gemaakt door Sabine. Elke dag opgemaakte bedden en schone handdoeken. Hotel service, dikke top!!! Ski passen lagen ookal klaar, dus het werd ons allemaal gemakkelijk gemaakt. Mathijs, bedankt voor alles.

20 maart 2024

Vriendelijke extra service

Na het boeken via booking kregen wij al snel een berichtje met de mogelijkheid voor extra diensten. Zo was het gratis mogelijk om alvast een skipas klaar te hebben liggen in de accommodatie.

2 maart 2024

Goed bereikbaar

Fijn contactpersoon! Goed bereikbaar voor vragen, zowel telefonisch als via de mail. Geeft veel informatie en is duidelijk.

26 februari 2024

Das Krumerhaus in Aschau

We werden heel vriendelijk ontvangen door Christiana Fuchs. Het is een prachtig ingericht appartement. Alles aanwezig. Fijne bedden. Locatie is top, skibus voor de deur. Supermarkt en bakker om de hoek. Leuke pizzeria onder het gebouw. Skipiste Zell am Ziller of Hochzillertal in korte tijd bereikbaar. Kortom een aanrader.

17 februari 2024

Betrouwbaar reisbureau!

We hadden vooraf nog wat vragen, alles werd snel en vriendelijk uitgelegd. De accommodatie was precies zoals omschreven, dus daar geen verrassingen. Ontzettend fijne vakantie gehad!

2 februari 2024

Super!

Enorm goede, behulpzame en enthousiaste begeleiding door Matthijs Oosterom van Zillertal-Reisen bij het uitzoeken van de accommodatie.
En ook bij de invulling van de vakantie is hij altijd bereid mee te denken en de helpende hand te bieden.
We zijn super tevreden en kunnen hem iedereen aanbevelen!
Cijfer: 10!!!!
Berna Scholtissen

8 januari 2024

Het voelde als thuiskomen

Dit jaar voor de tweede keer verbleven in Landhaus Julia. Het voelde als thuiskomen. Het appartement is van alle gemakken voorzien. De bedden liggen heerlijk en de douche is super. Gastheer Matthijs en zijn vrouw zijn erg aardig en behulpzaam. We hebben alweer geboekt voor volgend jaar.

24 juli 2023

Familiereis

Onze familiereis was goed geboekt, alles leip op rolletjes ondanks vanuit onze kant wat wijzigingen, Matthijs voerde het prima uit! Het Jagdhaus in Gerlos is een prachtige locatie vooral voor een grote groep. het was netjes en schoon, het ontbijt stond iedere ochtend klaar. De gastvrouw keek wat chagrijnig, maar deed wel alles. Helaas ontdekte ze wat gekraste woorden op een bed wat onze kinderen niet gedaan hadden. Wel moesten we daar heel dik voor betalen en de politie erbij, een hele nare ervaring waar Matthijs ook niets aan kon doen. Toch hebben wij een fijne vakantie gehad!

6 maart 2023

Topweek & topverblijf!!

Wat hebben we genoten met z'n alle van een heerlijke skiweek en een nog betere thuiskomst iedere dag! Appartement Sophie heeft alles wat je nodig hebt! Gezellig ingericht, veel ruimte, complete keuken en een hulpvaardige eigenaar! Kan niet anders zeggen dan top, dikke aanrader!! Skibus stopt voor de deur!

5 maart 2023

Super!

Fijn, groot appartement. Alles aanwezig en super schoon. Broodjesservice met veel keus en niet duur.
Ligging net buiten centrum, maar ski bus stopt voor de deur.
Echt fijn verblijf gehad met 11 personen.

17 februari 2023

Via Zillertal-reizen.nl verbleven wij in Mayrhofen

Via Zillertal-reizen.nl verbleven wij de laatste week van januari in Appartement Laura in Mayrhofen. Ons gezelschap bestond uit 13 personen. Matthijs heeft alles tot in de puntjes geregeld en voor ons verzorgd. Niets was te veel!
We hadden 2 appartementen. De appartementen waren goed schoon en we hadden een stofzuiger tot onze beschikking.
De "huisbaas" ontving ons bij aankomst en we kregen een lokale schnapps, erg leuk!
Een fijne skivakantie gehad!

27 januari 2023

Jagdhaus Gerlos is top!

Wat een ontzettende fijne vakantie, er werd duidelijk gecommuniceerd, onze gastvrouw was erg flexibel ook als en iets eerder of later wilde ontbijten en er werd zelfs nog gevraagd of we een wens hadden voor de volgende ochtend.

We konden onze auto’s en spullen goed kwijt en hadden zelfs nog een eigen keuken met koelkast en gasfornuis, die hebben we eigelijk niet eens hoeven gebruiken want de gastvrouw verzorgde het ontbijt.

Het huis waar we zaten was ook erg hygiënisch en alles werd snel opgelost. Bij aankomst(in de ochtend) bleek het doucheputje verstopt te zitten, maar na het skiën (dezelfde dag) konden we gewoon weer normaal douchen.

We hopen hier nog vaak te kunnen verblijven!

31 januari 2023