De producten van Zooplus zijn prima, maar als er wat fout gaat bij een levering, gaat het ook echt fout. We zijn al 2 maanden bezig om van een levering van 7 pakketten er 6 alsnog geleverd te krijge... Toon meer
Let op bij het bestellen van grotere (zwaardere) bestellingen want naast de verzendkosten wordt er dan ineens een extra servicekost van 5,99 EUR aangerekend. Deze wordt automatisch onderaan toegevoeg... Toon meer
Ik vind Zooplus een uitkomst om iets te bestellen voor je huisdier. Ze zijn goedkoop en daarbij leveren ze prima, en je kan ook nog eens wat leuks voor je huisdier sparen, wat ook altijd wel leuk is... Toon meer
Ik bestel hier wel vaker vanwege hun uitgebreide assortiment en prijs. Wel een beetje jammer dat op sommige producten de tekst int Duits is, maar goed het bedrijf is ook in Duitsland. Voor de rest heb... Toon meer
zooplus - Ihr Haustiershop im Internet: Tierbedarf und Tiernahrung. Über 7.000 Markenprodukte an Tierbedarf. Tierfutter und Tierzubehör wie z.B. Tierbedarf, Hundefutter, Katzenfutter, Kratzbaum, Kaninchenstall, Hasenstall, Hundezubehör, Katzenzubehör.
Duitsland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord
Op 8 April een kattennet besteld bij dit bedrijf.
Ik zou bericht krijgen als het (in ongeveer 2 werkdagen) verzonden was.
Op 19 April maar eens geklaagd en mn. geld terug gevraagd.
Krijg ik op 21 April een mail dat ze het niet verzonden hadden omdat er geen huisnummer was ingevuld.
Het is tegenwoordig al raar dat het mogelijk is om je huisnummer NIET in te vullen want dan krijg je altijd een melding dat je een veld niet hebt ingevuld.
Maar als het dan is geconstateerd wordt er ook niks mee gedaan.
Ze zullen je NIET een mailtje sturen met de mededeling dat je dat vergeten bent of om je huisnummer even te vragen.
Nee ze wachten net zolang tot de koper reclameert.
Het zijn net struisvogels daar.
Ze willen het geld wel terugstorten maar ze kunnen het niet gewoon naar het zelfde nummer terugstorten , nee ik moet het iban en bic nummer eerst doorgeven.
Echt een bedrijf uit de middeleeuwen.
R. Overberg
Almere
Een order geplaatst via Zooplus.nl. Tijden de registratie was mijn huisnummer niet vermeld. Zo ook niet op de doos. Meederdere keren Zooplus gemailt en kreeg geen antwoord. gelukkig kon ik het pakketje onderscheppen omdat ik de postbode toevallig tegenkwam. Je zult het niet geloven. Toen ineens de status op afgeleverd stond kreeg ik wel ineens antwoord en zelfs op zaterdag. Wellicht is bij de meeste van jullie wel opgevallen dat als je zooplus mailt dat de medewerkes nooit hun naam zullen vermelden in hun mail. Alleen bij lang aandringen zal een enkel dat doen. Schijnbaar hebben ze wat te verbergen. wat ook keer op keer opvalt dat de oude headers van de mailtjes steeds maar verwijdert worden. Als gevolg daarvan krijg je vaak raarre antwoorden die niet aansluiten op je vraag aan zooplus. Bellen naar de klantenservice heeft ook geen horen, de meeste die daar aan de telefoon hangen zijn zo te zien oostblokkers die slecht engels spreken en als het dan effe te moeilijk word zomaar de telefoon word neergelegt. Zooplus is goedkoop alleen het risico je geld te verliezen bij een fout is ook groot.
Paar dagen geleden een Co2 set bestelt. Ging soepel en had al snel de track en trace code. Volgende dag had ik het binnen. Zoals we allemaal weten is bij dit soort bedrijven de eerste order altijd snel en netjes geleverd. Nu kom ik bij mijn 2e order.Op 23-8-2012 bestelt een JBL co2 fles. Zoals verwacht ging het helemaal fout bij mijn 2e order wat ik ook wel verwacht had. Voor de mensen die het nog niet weten is dat zooplus hun handel opslaat bij Rhenus logistics in Tilburg en deze verwerken het ook. Netjes mijn track en trace code ontvangen. Volgende dag status stond nog steeds op "zending voorbereiden" Onderzoek met PostNL ingesteld. Ik werd terug gebeld door PostNl en het pakketje is vergeten en of niet meegegeven aan de PostNL Bezorger. Ik mailen naar de klantenservice, deze meneer of mevrouw beweerde dat PostNL een vertraging had in het systeem, wat uiteraard niet zo was en dat heeft PostNL bevestigt. Dus ik bellen met customer service in duitsland.
Nu begint de ellende pas!. De mevrouw die ik aan de lijn had sprak slecht Engels even later deed ik mijn verhaal en er werd zomaar opgehangen. Dus ik weer terug bellen en een andere mevrouw aan de telefoon beweerde op een onbeschoft toon dat de verbinding zomaar verbroken was. Leuke is dat ze niet weten dat Rhenus logitic gewoon het pakketje vergeten was mee te geven aan PostNL. Ze blijven maar volhouden order is "DISPATCH" Jah zo staat het in het systeem. Maar in werkelijkheid is het heel anders. Ik heb zo het idee dat het oostblokker zijn die de telefoon opnemen, dit zo te horen aan hun slechte engels en accent
Wat ook opgevallen is dat als je zooplus mail op het Nederlandse email adres is dat ze altijd de oude headers verwijderen en nooit een volledige naam bij vermelden met wie nu gemailt heeft. Het is namelijk altijd "uw service-team van zooplus" (makkelijke manier om jezelf in te dekken").Ik weet niet hoe groot het team is, later is gebleken de persoon die in het Nederlands terug mailt gewoon thuis zit te mailen. Dit noemde ze zogenaamd een "Home office". Ik heb meneer of mevrouw die mij mailde al meerdere keren gevraagt om hem of haar volledige naam te vermelden in de mail en de oude headers te laten staan. je ziet heel vaak dat ze een verkeerd antwoord geven dat niet met je vraag te maken heeft. Dit omdat ze de vraag niet goed lezen en niet terug kunnen lezen omdat ze deze verwijdert hebben.
Het leuke is dat je altijd aan het einde van de mail regelmatig het volgende ziet staan : "Wij werken er voortdurend aan om onze klanttevredenheid te verbeteren. Uw tip is daarom zeer waardevol voor ons."
Helaas heb ik gemerkt dat ze er niks mee doen!.
ZooPlus is niet meer mijn eerste keus. Kleinere orders zijn te overzien. Grotere orders raad ik hier niemand wat te bestellen.
Ik heb ondertussen het management weten te bereiken in Duitsland van zooplus. Ook ik vind dat ze het daar horen te weten wat hier in Nederland gebeurt met orders en hoe er word om gegaan met klanten.
1 plus punt is dat de pakketjes heeeeel netjes verpakt worden. Dit zie je echt nergens zo netjes. Dit is ook het enigste positieve wat ik kan vertellen (Word door rhenus logistics verpakt niet door hun eigen personeel)
Shandalig dat ze een klantenservice hebben die alleen engels praten. Opzicht is het engels geen probleem, het word alleen moeilijk als de medewerkers van zooplus slecht engels spreken. Heb meer het idee dat ze gewoon wat oostblokker uit polen of bulgarije ingehuurd hebben. Dit is ook te horen aan het accent die je hoort aan de telefoon.
Ik heb het pakketje uiteindelijk op 25-8-2012 ontvangen.
Wat ook opvalt aan de mailtjes is dat de Nederlandse medewerkers nooit hun naam bij de mailtjes vermelden en altijd de oude headers verwijderen. Als gevolg van het verwijderen van de header antwoorden ze op iets wat niet direct met je vraag te maken heeft. Zo te zien zijn ze ook nog bang dat de klant een klacht indiend onder hun naam en of wat te verbergen hebben. Wat veel mensen ook niet weten is dat er gewoon uit huis word gemailt, dat noemen ze dus een "home office"
Hoewel ik zelf heel behoorlijk engels spreek, vind ik het niet klant-vriendelijk dat je bij telefonisch contact met Zooplus alleen een engels sprekend call -center krijgt.
Sommige zaken wil je nu eenmaal snel regelen of weten, dan is het contact formulier geen goede optie
Snelle service en ze doen niet moeilijk bij een foute levering.Binnen een week je geld terug.