Ik heb een maand op deze site gestaan en 1 bericht ontvangen. Bijna iedereen is geen lid. Krijg matches van heel ver weg of mannen die erg oud zijn. Weggegooid geld

Wat gaat er mis op dating sites MEETIC is ook zo'n site. AI gaat voor grote problemen zorgen op dating sites algemeen! Normale reacties zijn geen optie meer.

In het begin begreep ik het niet helemaal. Ik zag dat er mensen mij wilde ontmoeten maar achteraf zag ik dat het met het Carousel spel te maken had. Door het carrousel te spelen verdien je muntjes waa... Toon meer

omdat zoosk duur is, 30 euro voor een maand, verhoogt he twel de kans op meer sereiuze types, vind ik. Mensen die gewoon zomaar... gaan niet op een dure datingsite.Eigenlijk vind ik daten via de datin... Toon meer

1. Relatiebureau

Zoosk is the online dating platform that makes love happen. Discover advanced security, more personalized matches, interactive virtual dating experiences, plus free online dating tips. Ignite more meaningful connections today.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

MEETIC IS OOK EEN RAMP

Wat gaat er mis op dating sites
MEETIC is ook zo'n site.
AI gaat voor grote problemen zorgen op dating sites algemeen!
Normale reacties zijn geen optie meer.

6 mei 2023

Heel duur en als je niet betaalt een…

Heel duur en als je niet betaalt een zinloze site. En het erge is...dat het onmogelijk is om je account te deactiveren. De buttons om te deactiveren zijn inactief. Een account is dus voor het leven!

15 juni 2020

Waardeloze datingsite

Waardeloze datingsite. Kost je klauwen vol geld en wil je met iemand kunnen chatten moet je een extra premium membership nemen. Verder stikt het van de catfishes die dus alleen maar op je geld uit zijn. Ik heb dit zelf meegemaakt.

30 maart 2020

Oplichterij.

In één woord oplichterij.
Dit is gewoon een verdienmodel.
Het is bijna onmogelijk om serieus met iemand in contact te komen.
Veel dames die in Nederland ingeschreven staan, komen uit het buitenland en wonen daar ook, tot in Afrika toe.
Prijzig en zéér slecht.
Één ster is nog te veel.

27 februari 2020

Geluk gewenst!

Ik heb een leuke tijd gehad, En nu verder! Er kan er maar één de juiste zijn.

Voor iedereen geluk gewenst!

Groetjes Sandra

10 juli 2019

Eén drama

Eén drama ! Krijg zat berichten maar 90 % van allerlei rare gasten waar ik absoluut niet op zit te wachten !
Ze spreken amper Nederlands en / of wonen honderden kilometers ver weg.
Ongepaste berichten,je wordt uitgescholden voor van alles en nog wat ?!
Matches die Zoosk dan voor mij uitgezocht had waren absoluut geen match...Mannen die ik zelf aanschrijf reageren niet of hebben geen interesse..Hopeloos !

19 januari 2019

Te vrede

Hallo Lieve mensen van zoosk
Ik bedank jullie voor alles, ik ben zeer te vrede over jullie.
Als ik het nog een keer moest doen, dan kom ik zeker bij jullie
weer terug.

Met vriendelijke groet