1. Fietsenwinkel
  2. Mobiliteitsmiddelen leverancier

zuydfiets is dé fietspecialist voor het hele gezin. Van kinderfiets tot en met de aangepaste fiets voor volwassenen. Van kinderracefiets tot de volwassenen racefiets. We verkopen mechanische fietsen en elektrische fietsen. We doen het onderhoud aan alle fietsen (geen Rockrider en B'Twin). Service aan elektrische fietsen met het BAFANG, BOSCH, Shimano systeem is mogelijk. Wij zijn de specialist voor de regio met aangepaste fietsen, vanRaam, Huka, TOMCAT, MONTY. We werken nauw samen met WMO, ergotherapeuten, revalidatiecentra en artsen, fysiotherapeuten. BH Bikes, TRENERGY, AZOR, POLYGON, Marin Bikes, Brik Bikes, Bike Fun Kids, POPAL, BSP Maastricht, Meerssen, Eijsden, Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Liege, Aachen, Gulpen, Heuvelland

3,5

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fietstas van Agu

Aan deze fietstas is moeilijk aan te komen. Ik ben er heel blij mee
Hij voldoet precies aan mijn verwachtingen. Ik ga er gauw nog 1 bestellen.

7 april 2026

Antwoord van zuydfiets.nl

Fijn om te vernemen. Veel plezier ermee :-) Ik zie net dat u de review heeft geupdate :-) De tas staat bij ons reeds in backorder. De verwachting is week 18 (1-2 week mei)

Ik heb helaas een erg negatieve…

Ik heb helaas een erg negatieve ervaring met deze fietsenwinkel.

Bij de aankoop kreeg ik aanvankelijk goed advies, maar in de praktijk valt de kwaliteit van de fiets zwaar tegen. Inmiddels heb ik meerdere keren met dezelfde problemen terug moeten komen, zonder dat er een duurzame oplossing lijkt te zijn. Dit zorgt voor veel frustratie en onzekerheid.

Het punt is bereikt dat ik met tegenzin naar de winkel ga, omdat ik er weinig vertrouwen meer in heb dat het probleem echt wordt opgelost. De situatie heeft me zelfs slapeloze nachten bezorgd, omdat ik niet weet wat ik nog met deze fiets moet doen.

Wat daarnaast wringt, is dat kosten wel telkens in rekening worden gebracht, terwijl het probleem blijft terugkomen. Dit versterkt het gevoel dat ik vooral geld kwijt ben, zonder dat ik er een goed werkend product voor terugkrijg.

Kortom: deze aankoop voelt niet als een investering, maar eerder als een bron van frustratie en extra kosten. Achteraf had ik liever ergens anders mijn fiets gekocht.

7 april 2026

Antwoord van zuydfiets.nl

Beste mevr Schreurs, Het spijt ons dat u deze ervaring heeft. Neemt u svp contact met ons op. Wij hebben geen enkel idee over welke reparatie, nieuwe aankoop of waar uw ongenoegen over gaat. Binnen garantie worden er door ons nooit kosten in rekening gebracht voor gevallen welke onder garantie geclaimd kunnen worden. Een nastelbeurt/eerste service beurt is bij ons altijd gratis (muv lease/nfp). Neemt u aub contact met ons op. Dat kan simpel via whatsapp (bedrijfstelefoonnummer) of via email. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat wanneer we weten waar dit over gaat, dat we samen tot een mooie oplossing voor uw ongenoegen kunnen komen. We hebben trustpilot gevraagd om uw gegevens op te vragen. * Dave

Deze fietsenmaker helpt altijd mijn…

Deze fietsenmaker helpt altijd mijn kinderen uit de brand als weer eens iets stuk is.
Immers zijn het pubers .
Hij is altijd eerlijk en komt zijn afspraken altijd na.
Repareert snel en zorgt altijd voor een leenfiets zodat ze wel naar school kunnen gaan.
De reparaties worden goed uitgevoerd en niets is hem teveel.
Zeker aan te raden !

1 april 2026

Super service en enorm vriendelijk

Echt een top fietsenmaker. Mijn fiets is (eerlijk is eerlijk) best vaak kapot, maar hij helpt me altijd meteen en super goed. Het maakt niet uit hoe vaak ik langskom, ik word altijd vriendelijk geholpen en voel me nooit tot last. Soms helpt hij me zelfs gratis, wat echt niet vanzelfsprekend is. Gewoon een hele lieve man die duidelijk hart heeft voor zijn werk en voor zijn klanten. Zou deze plek echt aan iedereen aanraden.

1 april 2026

Koop hier geen fiets

Koop hier geen fiets, en al helemaal niet via een leaseconstructie!

Je zit drie jaar vast aan deze winkel, terwijl onderhoud en service ver onder de maat zijn.

Contact met de eigenaren (man en vrouw) is vrijwel alleen per e-mail mogelijk. Bij problemen met je fiets volgt geen oplossing, maar een hoge rekening.

Alles lijkt te draaien om verkoop in hun eigen belang. Als klant blijf je achter met frustratie, slechte service en een fiets die niet goed is afgesteld of onderhouden.

Ik ben meerdere keren vertrokken met losse schroeven, leeglopende banden en defecte onderdelen. De communicatie is chaotisch en afspraken worden niet nagekomen.

Laat je niet misleiden door de merken die ze verkopen. Dit is geen servicegerichte fietsenzaak, maar een doorgeefluik.
Mijn advies: kijk verder en voorkom drie jaar ellende.

5 februari 2026

Antwoord van zuydfiets.nl

Beste Willem van Oirsbeek, bedankt voor uw review. Het spijt ons dat u dit ervaren heeft. We hebben Trustpilot gevraagd uw gegevens op te vragen. Ook hebben we reeds eerder uw gegevens gevraagd via uw google review, ook hier heeft u niet op gereageerd. Wij willen graag weten waar dit incident over gaat. Wij herkennen ons niet in uw verhaal. Uw naam komt niet voor in ons klant systeem. Als leaseklant zitten de kosten voor herstel inbegrepen bij de afspraken die u gemaakt heeft met uw leasemaatschappij. We begrijpen daarom niet waar u op doelt dat u opgezadeld wordt met een hoge rekening. We zijn erg benieuwd naar hoe u contact met ons heeft opgenomen, uw naam komt niet voor in onze email inbox. Daarnaast is ons zakelijk nummer ingesteld voor het ontvangen van WhatsApp berichten, ook daarin kunnen we uw naam niet traceren. U bent met uw leasecontract overigens vrij om te gaan en staan waar u dat wenst, u zit niet aan ons vast. U zou ons helpen om onze dienstverlening te verbeteren door contact met ons op te nemen. Wij vragen u daarom voor een laatste keer om contact met ons op te nemen.