Snelle service en bevestiging. Zwemslip besteld op een maandagavond, woensdag in huis. Keurig netjes verpakt in een plastic enveloppe, dus ging gewoon met de post mee. Twijfel je om de juiste confe... Toon meer

super snelle levering, wij hadden zelf een maatje te klein besteld, hele makkelijke en snelle manier (kosteloos) van retour, volgende dag keurig bericht dat de levering retour was, en wij hadden die... Toon meer

1. Activewear winkel
  2. Strandkledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Op zwembroeken.nl vind je mooie heren zwembroeken van topmerken als O'Neill, Diesel, Speedo, Bjorn Borg, Hugo Boss en Calvin Klein. Gratis verzending op bestellingen van meer dan 35 euro EN voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!

4,4

Uitstekend

3K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Snelle zwemslip

Twijfel je om de juiste confectiemaat? Hou de maat aan die ook voor je ondergoed geldt.

10 februari 2026

Mooie zwembroek besteld voor de…

Mooie zwembroek besteld voor de vakantie waarbij een gratis boxershort zat. Zwembroek bleek helaas net te klein en retour gestuurd na vakantie. Vergeten de bijbehorende boxer retour te sturen dus deze op eigen kosten alsnog retour gestuurd. Uiteindelijk retour volledig afgekeurd omdat de (gratis) boxer volgens dit bedrijf NAT terug gekomen is en ze dus concluderen dat deze gedragen is. Nog nooit zo’n onzin gehoord en uiteraard niet nat verzonden (in enveloppe? 🙈). Blijkbaar is dit het verdienmodel van dit bedrijf en krijg ik niks vergoed en heb in totaal 3x verzendkosten kunnen betalen. Als je twijfelt over je maat, niet bestellen bij dit bedrijf want je kunt fluiten naar je geld.

6 november 2025

zeer goede ervaring met zwembroeken.nl

zeer goede ervaring met zwembroeken.nl. ik had een verkeerde maat besteld, retour opgestuurd, en omgeruild voor een ander exemplaar mits een kleine bijbetaling want het nieuwe model was duurder. bedankt Leanne, perfect geregeld. top ervaring!

20 februari 2025

Snelle levering / goede kwaliteit

Vlak voor de vakantie tot de ontdekking komen dat je zwembroek niet meer past en je dus een kleine uitdaging hebt.

Om er zeker van te zijn dat ik een passende broek mee kon nemen, drie verschillende maten en merken besteld.
Een Gant 4xl, Speedo 5xl en een Muchachomalo 6xl.
Om te beginnen met de Speedo 5xl; paste wel, maar het kon wellicht beter.

Op naar de Muchachomalo (wie heeft deze naam bedacht) 6xl; die kreeg ik niet eens over mijn bovenbenen.

Als laatste de Gant 4xl gepast en die zat het beste van allemaal.
Moraal van dit verhaal.... als je grote bovenbenen hebt kan je beter voor het merk Gant gaan.

17 september 2024

Goede webshop

Duidelijke website, snelle bezorging, groot assortiment. Product in goede staat bij ontvangst en voldoet aan verwachtingen. Duidelijke info tijdens bestelproces met tijdige updates. Enige wat ik aan te merken heb is dat er ook reclame materiaal in het pakketje zat wat ik zelf liever niet ontvang.

20 maart 2024

Hoi Arnold,

Bedankt voor je beoordeling.
Fijn om horen dat je zo tevreden bent met je bestelling.

Hoi Martin,

Bedankt voor het schrijven van je positieve beoordeling.
Als jij blij bent, zijn wij dat ook.
Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops!

Duidelijke website

Duidelijke website, veel keuze, snelle levering.

24 maart 2024

Hoi Mark,

Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven!
Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons aanbod op de website en dat je bestelling zo snel is geleverd.

Perfect service

Perfect service

19 maart 2024

Hoi Arie,

Super tof om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je ons daarvoor vijf sterren hebt gegeven!
Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer.

Zit perfect

Zit perfect, weet alleen nog niet hoelang die goed blijft

12 maart 2024

Hoi Kopke,

Bedankt voor je vijf sterren beoordeling!
Fijn om te horen dat je de zwembroek perfect zit.
Hopelijk heb je lang plezier van de zwembroek en zien we je nog eens terug in één van onze webshops!

Wow; top!

Wow!
Wat een fijn bedrijf!
Bestellen gaat gemakkelijk.
Retoursturen gaat heel gemakkelijk (de beste methode die ik tot op heden heb meegemaakt).
En je geld heb je heel vlot weer op je rekening.
Jammer dat ik niet wat vaker een zwembroek nodig heb.

11 maart 2024

Hoi Kees,

Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Hopelijk heb je lang plezier van je zwembroek. Mocht je een keer toe zijn aan een nieuwe dan zien we je graag terug in onze webshop.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, snelle levering.
Prima.

14 maart 2024

Hoi,

Bedankt voor je positieve beoordeling op Trustpilot.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze communicatie en het snelle leveren van je bestelling.
Wij zien je graag weer bij een volgende bestelling.

Snelle bestelling

Snelle bestelling, goede pasvorm, artikel zoals op de foto. Volgens t boekje afgehandeld!

13 maart 2024

Hoi Evelyn,

Bedankt voor de vijf sterren!
We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops!

Correcte online bestelling

Correcte online bestelling. Prijs, levering en kwaliteit van de goederen prima.

7 maart 2024

Hoi Tom,

Bedankt voor de complimenten en het geven van vijf sterren!
Leuk om te horen dat je zo tevreden bent!

Mooie zwembroek van Schiesser

Mooie zwembroek van Schiesser, goede pasvorm, goede maat. Daarnaast snel geleverd, wat wil je nog meer?

4 maart 2024

Hoi Maarten,

Heel erg bedankt voor je positieve review op Trustpilot.
Super tof om te horen dat je zo tevreden bent met de Schiesser zwembroek!
Veel plezier met de zwembroek en hopelijk tot de volgende keer.

grote keuze

grote keuze, snelle levering, goede prijs

26 februari 2024

Hoi,

Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We willen je hier graag voor bedanken. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons grote assortiment, de goede prijs en het snelle leveren van je bestelling.
We hopen je nog eens terug te zien in één van onze webshops!

Genoeg keuze

Alles is geheel volgens afspraak gegaan.
Duidelijke website. Genoeg keuze, dus wat wilt een mens nog meer.
Op naar de volgende.

23 februari 2024

Hoi Ron,

Bedankt voor de vijf sterren!
Tot de volgende keer.

Snel bezorgd en prima product

Snel bezorgd en prima product

23 februari 2024

Hoi Gerard,

Leuk dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen op Trustpilot.
We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook.
Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer!

Keurig op tijd bezorgt.

Keurig op tijd bezorgt, een mooie kwaliteit en prijs! Superblij mee!

22 februari 2024

Hoi Ted,

Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We willen je hier graag voor bedanken. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling!
Wij zien je graag terug bij een volgende order.