Banner for X²O Badkamers - X²O - Wateringen

X²O Badkamers - X²O - Wateringen Reviews

TrustScore 5 uit 5

's-Gravenzandseweg 29, 2291 PE Wateringen, NL

Ik ben een middagje gaan oriënteren in badkamer winkels. Bij X2O werd ik meteen goed te woord gestaan, kreeg ik een volledige uitleg en plan voor onze badkamer, en had ik meteen een totaalprijs mee in... Toon meer

Beide medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam. Hebt uiteindelijk mijn douche cabine aangeschaafd en ook badkamer meubles. Top Ik moet alleen nog gélule hebben om ze te linteren. Ben benieuwd.

Zeer vriendelijk geholpen in de showroom met onze bestelling. Voor het presenteren van het overzicht had alleen de vraag voor het toevoegen van een ophangbeugel en afvoer wel gesteld kunnen worden... Toon meer

Heel fijn te woord gestaan, heel goed geïnformeerd en je kon alles vragen. Dus kortom: Duidelijkheid voor alles! Een fijne ervaring!!!

1. Sanitairwinkel

Waarom X²O Badkamers?

Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
Dubbel zo blij met jouw keuze
In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
Dubbel zo blij met onze service
Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.

• 's-Gravenzandseweg 29, 2291 PE, Wateringen, Nederland

• 0174788168

Dubbel zo blij mee

Eindeloze badkamer inspiratie bij jou in de buurt!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

1.848 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Badkamer

Goede service in genomen tijd, meedenken en het assortiment wat ze bieden. Eigenlijk alles top alleen jammer dat ze geen 3D tekening oid creëren. Dat zou voor een klant nog meer aanspreken en op weg helpen.

17 januari 2026

Keurig behandeld in Wateringen

Keurig behandeld in Wateringen ook al kwamen wij alleen maar voor een goedkoop kunststof ligbad. Beter dan bij de Hornbach waar de service na levering van een defect ligbad knudde was.

15 januari 2026

Wat een fijne winkel

Wat een fijne winkel! Vandaag langs geweest voor badkameradvies en ik ben geweldig geholpen door Lois. Ze nam alle tijd, was supervriendelijk en dacht echt mee over de beste oplossing. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer .

29 december 2025

Overzicht en inspiratie

Ik was voor de eerste keer in een speciale badkamershowroom. Het personeel was aardig maar dacht ook echt mee. Het was voor mij aanleiding om verder te kijken naar bv vloeren en wanden. Tot mijn verbazing kwam X2O daarbij ook langs zonder dat ik dat in de winkel gezien heb.

3 december 2025

Fijne omgang met X2O Wateringen

X2O Wateringen is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze zijn telefonisch en per mail goed bereikbaar en reageren snel. Ook denken ze netjes mee: ze bieden coulance bij retouren en geven zelfs achteraf korting na de eerste levering. De communicatie verloopt soepel en ze komen hun afspraken gewoon na.

9 december 2025

Nieuwe badkamer

Tijdig geinformeerd over de leverdatum, chauffeur en helper bereid om spullen achterom te brengen. Alles erg goed verpakt en geen enkele schade.

2 december 2025

Ritchie is top!

Ik was vooral heel erg te spreken over de deskundigheid van Ritchie. Hij dacht goed mee over mijn project, wist exact wat wel en niet zou werken, en was gelukkig ook totaal niet pushy met verkopen. Ik heb altijd wat meer tijd nodig om beslissingen te maken, en die ruimte krijg ik ook.

De prijzen van de spullen vallen me ook erg mee. Ik zou hier zeker nog een keer komen.

24 oktober 2025

oneerlijk

Wat er mis ging is dat ik een aanbod had gekregen wat lager was terwijl ik aan de verkoper had gezegd dat ik het graag wilde hebben de goederen maar nu is alles veel en veel duurder. Ik had aangegeven dat het factuur beoordeeld zou worden en dat is nu goed gekeurd en de goederen zijn nu duurder. Verkeerde info door de verkoper gekregen toen, en nu kan ik het niet voor de eerdere prijs krijgen

Factuur
Subtotaal €2.679,01
BTW 21% €878,37
Totaal (incl. BTW) €2.679,01
Als X²O klant bespaar je €1.878,99 ten opzichte van de adviesprijs *
Geldig tot vervaldatum offerte, zolang de voorraad strekt.
* dit is de prijs waaraan leveranciers aanraden om onze producten te verkopen.
Download onze algemene voorwaarden:
Exclusief verzendkosten, 5.95€-74.95€ afhankelijk van volume en gewicht

27 juni 2025
Logo X²O Badkamers - X²O - Wateringen

Antwoord van X²O Badkamers - X²O - Wateringen

Beste heer/mevrouw Uiterloo,

Hartelijk dank voor uw review en het signaal dat u ons geeft. We begrijpen volkomen uw frustratie dat de eerder besproken prijs en het aanbod nu niet meer geldig lijken te zijn, waardoor de goederen duurder uitvallen. Dit is natuurlijk zeer vervelend, zeker nadat u al met de intentie had om de goederen te bestellen.

Het spijt ons ten zeerste dat u door de verkoper verkeerde informatie hebt gekregen en dat dit tot verwarring heeft geleid. Het is absoluut onze verantwoordelijkheid om helder en consistent te communiceren over de prijzen en de geldigheid van offertes.

We nemen de datum en het factuurnummer in uw review uiterst serieus en willen dit persoonlijk met u bespreken om een oplossing te vinden. We nemen direct contact met u op om uw situatie grondig te bekijken.

Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang!

Team X²O

Fantastische aftersales

We hebben in mei 2025 bij X2O Wateringen onze complete badkamer gekocht en ook 2 toiletten met nieuwe spoeltoiletten en wastafel met meubel. In oktober zijn de spullen geleverd. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het materiaal. Maar we zijn ontzettend tevreden over de aftersales, Wat een fantastisch bedrijf is dit. Helaas mankeerde er iets aan onze regendouche maar die werd meteen de volgende dag geleverd.
Niks anders als lof ik zou iedereen aanraden om daar de spullen te gaan bestellen voor de badkamer.

31 oktober 2025