Zeer slechte service.. Heb 2 paar schoenen besteld, leken totaal niet op de foto van de website. Goedkoop materiaal en slechte kwaliteit. Na contact met Xara Musthaves konden de schoenen retour... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Niet bestellen, geen service
Kleding besteld. Die leek totaal niet op de foto's en van zeer slechte kwaliteit. Retourneren kon helaas alleen rechtstreeks naar China (waar mijn pakket waarschijnlijk nooit aan zou komen) wat niet wordt vermeld op de website.
Heb Nietbezorgd.nl ingeschakeld in de hoop zo alsnog mijn geld terug te krijgen.
Hele slechte ervaring
Mijn bestelling is nooit geleverd en email reageren ze ook niet op.
Ben naar niet bezorgd.nl gestapt.
Bestel hier niet!!
2 items besteld, leek totaal niet op afbeelding. Goedkope en slechte kwaliteit, doorschijnende stof. Gewoon Ali Express spul wat ze voor veel te veel geld doorverkopen. Na contact een retouradres in China gekregen, geen andere oplossingen mogelijk. Ik heb het bij nietbezorgd.nl neergelegd. Hopelijk krijg ik m'n geld terug.
Kleding gekocht
Kleding gekocht. Leek totaal niet op de kleding op de site, zeer slechte kwaliteit. Toen ik het wilde retourneren bleek ik het zelf te moeten betalen en moest ik het naar China sturen. Er werd wel bij verteld dat de kans bestond dat het niet aan zou komen doordat het geweigerd kon worden bij de douane. Ik heb dit gemeld bij Nietbezorgd.nl. Ik kon toen opeens 20% van het betaalde bedrag terugkrijgen en mocht de kleding houden. Niet op gereageerd. Ik laat Nietbezorgd.nl het verder afhandelen. Eerste keer dat ik zoiets meemaak…
Zeer slechte service.
Zeer slechte service..
Heb 2 paar schoenen besteld, leken totaal niet op de foto van de website. Goedkoop materiaal en slechte kwaliteit. Na contact met Xara Musthaves konden de schoenen retour naar een Chinees adres, maar dit werd me min of meer ook door hun zelf afgeraden omdat de kans op goede aankomst van het retour pakket klein is en het retourneren kost veel geld (voor eigen rekening).
Samengevat: slechte producten, slechte service en lijkt op oplichting.
Ik heb niet bezorgd.nl ingeschakeld, hoop zo mijn geld nog terug te krijgen.
Bestel hier niets!
Kleding besteld en -hoe stom- betaald. Nooit iets ontvangen, tot 3x toe moeten bevestigen dat het (mijn) adres correct was. Dat zou het volgens de koerier namelijk niet zijn. Uiteindelijk kreeg ik een mail dat de bestelling NIET succesvol geleverd was, dat het ook NIET bij een afhaalpunt is afgeleverd, dat het terug is naar hun magazijn vanwaar het NIET opnieuw verstuurd zal worden maar waar het vernietigd wordt. En dat ik mijn geld NIET retour krijg.
Ik moest contact opnemen met de bezorger, het telefoonnummer stond erbij. Bezorger gebeld (bekend Nederlands bedrijf, ik zal de naam hier niet noemen), die wisten van niets. Kortom, oplichting!
Chinese rommel van dropshipper
Website ziet er heel professioneel uit maar wat je krijgt is chinese rommel. Terugsturen moet naar China, zogezegd voor de ecologische voetprint (?!?). Antwoord van de klantendienst komt weliswaar vlot binnen, maar uiteindelijk blijf je zitten met je chinese brol want terugsturen is teveel goed.
Zeer slechte kwaliteit uit China
Zeer slechte kwaliteit uit China. Items niet zoals op foto. Retourneren alleen naar China en kans op geld terug nihil. Oplichters zijn het!
Yep ik ben er ook ingetrapt
Yep ik ben er ook ingetrapt. Ik sluit me aan bij de rest van de reviews. Hoop dat nietbezorgd.nl het geld kan terug krijgen...
Op foursistersboutique com staat hetzelfde team, maar dan met andere namen.
Als je de bestelling wilt retourneren…
Als je de bestelling wilt retourneren dan moet je het pakket naar China sturen. Ik was daarvoor bijna 40 euro. Deze kosten moet jezelf betalen. Hier staat niks over beschreven op de site. Het geleverde leek totaal niet op hetgeen wat ik had besteld.
ZEER SLECHTE WEBSHOP
ZEER SLECHTE WEBSHOP
DROPSHIPPER
ABSOLUUT OPLICHTING
GEEN GELD TERUG
Niets bestellen
Niets bestellen! Retour is te doen. Kwaliteit bar slecht.
Zeer slecht
Zeer slecht! Kreeg direct een bestelbevestiging uit China. Is afkomstig van Aliexpress of Temu
Zeer slechte kwaliteit en bij verzoek om retourneren komt er geen reactie.
Niet bestellen zijn oplichters. Lijkt een boutique maar adres is een opslag in Leeuwarden.
Ook ik ben erin getrapt
Ook ik ben erin getrapt, had het verward met een andere site.
Je krijgt troep uit China waar je teveel voor betaalt.
Ga iig aangifte doen. Schiet er zelf niets mee op maar hoop dat zo deze malafide praktijken aangepakt kunnen worden.
Zeer slechte kwaliteit bestel hier…
Zeer slechte kwaliteit bestel hier niets van het is nog slechter dan slecht de kleding. Veel te klein lijkt op niets wat je besteld vaak al kapot. Terugsturen kan wel maar dan betaal je zelf de kosten en het pakket gaat terug naar China??!! Dit zeggen hun daar zelf over in de mail:
Houd er rekening mee dat de inklaringsprocedures in China complex kunnen zijn. Ze kunnen willekeurige inspecties of gerichte controles uitvoeren op binnenkomende pakketten. Dit kan de kans vergroten dat items in beslag worden genomen. Houd er rekening mee dat wij dergelijke risico's niet dekken.
Al met al denk ik dus al stuur ik het terug krijg ik geen geld terug want pakje word natuurlijk in beslag genomen. Nep zaak
Aangemeld bij nietbezorgd.nl
Aangemeld bij nietbezorgd.nl
OPLICHTERS!
Teleurstelling
3 weken moeten wachten op een pakketje. Gisteren eindelijk geleverd wat ik niet meer verwacht had. Zeer slechte kwaliteit, het zit als een zak. Tis gewoon van Ali of shein. Mensen bestel hier niet, dit bedrijf zijn oplichters. Bestel gewoon via de Chinese sites dan weet je wat je kunt verwachten, maar dit is echt slecht 😡
NOOIT KOPEN BIJ XARA musthaves en Fashion musthaves
Het is dat je een ster moet geven, maar zelfs dat is het niet waard.
Let op Xara Musthaves is hetzelfde bedrijf als Fashion must haves op Facebook.
Ook ik heb een bestelling gedaan via de website van Xara. Staat niet bij vermeld dat het retour naar China moet, terwijl dit wel vermeld MOET worden op de site. Staat ook op de site van de consumentenbond.
De kosten zijn abnormaal hoog om retour te sturen naar China en dan is het og maar de vraag of het aankomt aangezien er veel haken en ogen zitten bij de aankomst van pakketten in China.
Als je aangeeft de retour niet naar China wilt sturen kan je met een beetje mazzel wel 25% een vergoeding krijgen op je bestelling en de producten houden.
De namen waren niet terug te vinden in de kamer van koophandel. Sinds vandaag 15 mie staan de gegevens wel op de site. Heel bizar
Melding gemaakt bij nietbezorgd.nl
Ik wil iedereen adviseren hier een melding van te maken en ook andere instanties in te schakelen.
Televisie programma's zoals Radar zal ik ook informeren.
Dit bedrijf moet gestopt worden.
Oplichters
MELDEN BIJ CONSUWIJZER MENSEN! Oplichters, trap hier niet in. Troep komt uit China, lijkt nergens op. Retour sturen kan niet. Zie andere reviewers, echt heel slecht. Stelletje oplichters. Vreselijk
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit van de producten. Komen niet overeen met de webshop. Helaas qua retourbeleid nog steeds geen reactie op mijn mail ontvangen.