1. E-commerceservice

Wij zijn een Nederlandse online retailer met een groeiend assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten. Wij zoeken dagelijks naar de beste deals en selecteren mooie prijsbewuste kwaliteits producten op gebied van wonen, koken, health en lifestyle. Naast het leveren van kwaliteits producten doen wij dagelijks ons uiterste best om jou als klant tevreden te maken en te behouden.

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Pixxo cd /dvd optische

We hadden een Pixxo cd /dvd drive besteld. Maar door omstandigheden zijn wij dat ding pas na de garantieperiode gaan gebruiken. Mooi dat het niet doet. Contact opgenomen met Xclusive. Geen tegemoetkoming of iets dergelijks!

6 februari 2026

Pixxo dascam 4k

Binnen een jaar na aankoop van een pixxo dashcam had deze al problemen met de accu. Na contact een nieuwe gekregen maar deze heeft een kleine 3 maanden later, ook problemen. Na contact zou er nieuwe aansluitkabels opgestuurd worden. Wat dus niet is gebeurd. Wederom contact opgenomen en het zou alsnog met track & trace worden verstuurd. Wederom niet ontvangen en krijg ook geen reacties op mailtjes. Ik koop in iedergeval niets meer bij deze organisatie.

17 november 2025
Logo Xclusive Lifestyle

Antwoord van Xclusive Lifestyle

Beste Bart,

Bedankt voor uw review.
Vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad.

Wij hebben uw gegevens erbij gepakt en zien dat er inderdaad een vervangende dashcam is verstuurd binnen de garantie. Nu ervaart u helaas problemen met het laden van de dashcam. Wij hebben recent een nieuwe houder naar u verzonden welke blijkbaar bij de vervoerder is zoekgeraakt. Inmiddels is er wederom een nieuwe verzending aangemaakt met track & trace. Deze zou u normaliter in uw bezit moeten hebben. Mocht u deze wederom niet hebben ontvangen, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan bij de bezorging en kunt u met het track & trace nummer dit opvragen bij PostNL.

Wij hopen dat het door ons verstuurde onderdeel het probleem oplost. Indien dat niet het geval is dan horen we dat ook graag en kijken we naar een andere oplossing.

Onze excuses voor het ongemak.

Team PiXXO

Snelle bezorging en top artikel!

Pakketje was gelijk de volgende dag geleverd! Wat een service 😍
Super tevreden met de mini massage gun, voor elk punt van je lichaam een ander opzet stuk! Dit is echt een must have voor iedereen!

6 juni 2023