Mijn bestelling werd snel afgehandeld. Levering was ook bij snel zoals gepland. Enige opmerking is dat koerier dienst DPD heeft buitenverpakking waarin alle bestelde artikelen zaten beschadigd... Toon meer
Twee Xiaomi Mi Air Purifier Filter besteld. De enige in Nederland die deze aanbiedt onder de adviesprijs. De meeste zitten €10 boven de adviesprijs. De twee filters waren in hun verpakking aan e... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
XiaomiProducts is de betrouwbare leverancier van Xiaomi producten en heeft het grootste aanbod met laagste prijsgarantie! Maak hier kennis.
Ik ben helemaal niet tevreden over Xiaomi
Ik ben helemaal niet tevreden. Ik heb alle documenten geüpload om te registreren voor de elektrische step cadeau actie en keer op keer wordt het afgekeurd???? Ik doe niet anders dan mails sturen maar een maar een serieus antwoord moet ik niet verwachten? Ik vind het echt een beetje schandalig.ik begin gewoon het gevoel te krijgen dat er sommige mensen gewoon uitgesloten worden van die actie wat ze ook doen. Ik dacht dat customer service van Xiaomi bereidwillig zouden zijn om te helpen maar precies niet. Schandalig is dit gewoon.zal me 2 keer bedenken voor ik nog wat van Xiaomi in huis haalt nu
Xiaomi- geen aanrader!
Xiaomi- geen aanrader!
Telefoon van 1200€ net twee weken uit de garantie en er ontstaan diverse problemen met het toestel, ingebrande icoontjes, flikkerend scherm en opeens een schlechte camera (stelt niet meer scherp). Gebeld/email gestuurd naar xiaomi geen hulp wordt geboden.
Goede prijs/kwaliteit, snelle levering, nette service.
Bij deze webshop heb ik in het verleden meerdere Mi Band horloges gekocht, horloge bandjes en een dashcam met de bijbehorende hardwire kit. De prijzen zijn scherp en vaak zijn zij de enige nederlandse webwinkel die de Xiaomi producten verkoopt. Artikelen worden snel geleverd, als er een probleem is zoals een defect horloge bandje sturen ze een nieuwe op. De horloges gebruik ik gemiddeld twee jaar en koop daarna 2 versies nieuwer. De dashcam met hardwire kit (gekocht juni 2022) werkt sinds installatie probleemloos, gelukkig geen incidenten op de weg gehad maar wel interessante beelden terug gekeken.
Tegenvaller.
Ik heb een Redmi Note 11 gekocht bij MediaMarkt van Xiaomi puur omdat ik af ben gegaan op de recensies over de camera's en de kwaliteit ervan. Dat hij ook prima foto's zou maken met weinig licht etc. Zo werd mij verteld in een vergelijking op internet, in de één of andere top 10 lijst van beste budget foons.
Een foon is een foon en die zal qua bellen en sms-en en zo altijd zijn werk doen. Maar ik wilde ook een toestel die betaalbaar was en prima foto's maakte.
En dat is een afknapper gebleken bij deze Note 11.
Om 3 redelijk goede foto's te kunnen gebruiken heb ik er inmiddels wel een stuk of 10 gemaakt. Te vaag, te grof in structuur of zo.. Gewoon lelijke foto's. En als de kamer wat donkerder is presteert hij al helemaal niks.
Spijt van m'n aankoop van net een week oud.|
En na wat langer nu ingebruik te hebben, nog een aanvulling op 13-12-2022
Op regelmatige basis word ik gebeld, maar geeft de foon dat niet aan. Dus hij gaat over en ik kan niet opnemen. Reageert ERG traag als ik iets aantik op het scherm. Telefoongesprekken kappen zomaar.
Nee, sorry..Xiaomi vind ik geen knip voor de neus waard.
Zodra ik weer kan, dan koop ik een ander.
Alles in orde!
Snelle levering, alles perfect in orde. Een aanrader!
Perfecte beschrijving en levering van…
Perfecte beschrijving en levering van de actie camera batterijen
oplader besteld voor mijn mi band 5
oplader besteld voor mijn mi band 5. Goed product, betaalbaar en de volgende dag al ontvangen. Super!
Snel geleverd zoals aangegeven.
Snel geleverd zoals aangegeven.
Dashcam besteld en snel ontvangen.
Het was makkelijk om dashcam in mijn auto in te bouwen.
App op telefoon om connectie te maken met dashcam was easy
Snel geleverd zoals beschreven…
Snel geleverd zoals beschreven afstandbediening werk simpel veel makkelijker als Google chroom dongel
Jos
Snelle levering en snelle reactie van…
Snelle levering en snelle reactie van de klantenservice.
Of het bestelde product werkt weet ik helaas nog niet want ik wacht nog op de bijbehorende hub die nodig is om de Xiaomi producten te laten werken.
Uitstekende service
Na een artikel te hebben besteld, en na bijna een week nog niets te hebben gezien, een mailtje gestuurd.
Bleek ergens een foutje gebeurt te zijn, maar werd dan onmiddellijk rechtgezet, en... eerste dag erna was mijn artikel aangekomen.
Dit kan ik enkel maar als positief ervaren, waarvoor dank.
Het bedrijf maakt hun belofte waar.
Het bedrijf maakt hun belofte waar.
16.00 uur besteld de volgende dag om 14.00 bezorgd. Was heel blij maar voor korte duur. Na het uitpakken blijkt dat het een verkeerde product is geleverd. Ik bellen naar de zaak en kreeg instructies hoe ik aan een retourlabel kan komen. Ik moest foto's maken en versturen zodat ze kunnen zien dat het een verkeerde product is geleverd. Na het versturen van de foto's moest ik bellen om te laten weten dat ze verstuurd zijn zodat ze dat meteen oppakt anders bestaat de kans dat het blijft liggen. Dat alles was nog niet genoeg om de juiste artikel klaar te maken en te verzenden. Ze gaan het pas verzenden als de verkeerde artikel binnen bij hun zijn. Dat kan dus nog een paar dagen duren. In overleg met het bedrijf moest ik het verzendbewijs versturen om de juiste artikel meteen te kunnen verzenden. Heb ik dus gedaan en de volgende dag was het juiste artikel in huis. Ik vond al die handelingen wel een gedoe hoor ook vooral omdat het niet mijn fout was.Het kon toch makkelijker?
Goede prijzen en service
Goede prijzen en service. Het product werd in de kortst mogelijke tijd geleverd. Ik ga weer solliciteren.
Top service.
Heb mij onderdelen besteld voor een XIAOMI PRO step.
Vlotte behandeling vie hun website.
De dag er na werd het geleverd.
Helaas ontbrak er een onderdeel (wat natuurlijk kan).
Mail gestuurd en zonder probleem werd dit onderdeel na gestuurd.
Wat mij betreft een 5 sterren waard.
Mijn bestellingen zijn zorgvuldig…
.Mijn bestellingen zijn zorgvuldig verpakt en in goede staat aangekomen. Producten van zeer hoge kwaliteit. Ik ben altijd bang geweest om op zulke ongehoorde sites te winkelen, maar ze gaven echt een betere service dan zelfs grote en bekende merken zoals amazon. Ik winkel vaak online. Na een lange tijd werd ik een verkoper die Ik was zo tevreden.
Product besteld en snel in huis
Product besteld en snel in huis. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de zending.
Het product is iets minder van kwaliteit dan gedacht, maar daar treft de verkoper geen blaam (zadel voor Xiaomi scooter Pro 2).
Zeker aan te bevelen.
Snelle levering, scherpe prijzen. Zeer aan te bevelen.
goede service van techpunt
goede service van techpunt. stabiliteit van de verbinding laat nog wat te wensen over. wellicht doordat de hub die ik gebruik alleen op 2,4ghz werkt.
verder leuke spullen voor een redelijke prijs.