Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Foretaget en ordre for en uge siden. Pengene er trukket men pakken er ikke engang sendt afsted. Har forsøgt at komme i kontakt med dem først igennem chatrobot (som er uduelig) og bagefter på mail... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag har alltid haft små, korta fransar som jag ogillar skrapat. Började med serumet och tog länge innan jag faktiskt såg en skillnad. Tog 2-3 månader. Jag tycker att jag ser tydlig skillnad, nu ser... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Såg resultat med längre och fylligare fransar efter typ 1 månad. Men sen jag har använt xlash har jag fått 6 infektioner/ vaglar i båda ögonen under 4 månaders tid jag använt serumet. Det ger röda hud... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu är det andra gången jag inte kan ta ut mina bonuspoäng. Har 1600 och när jag använder koden så kommer produkten inte upp vid utcheckning endast det jag beställer samt såklart betalar för. Första g... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetica winkel
  2. Cosmetische producten leverancier
  3. Cosmetische producten groothandelaar
  4. Cosmeticawinkel
  5. Cosmeticabranche
  6. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Xlash Ögonfransserum - Sveriges med sålda Ögonfransserum, ger dig längre och tjockare ögonfransar inom 30 dagar. Fri frakt och nöjd kund garanti!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Känner mig så himla dum

Känner mig så himla dum. Jag vet ju att det inte funkar med ögonfransserum men nån stans inom mig finns väl ett hopp. Gick på en rekommendation från en bloggare o kunde inte motstå. Men det funkar INTE. Så du som överväger att köpa deras serum. Spara dina pengar till annat.

24 maart 2022

Funkar inte alls

Funkar inte alls. Tvärrt om, tappade fransar och endel fransar började växa åt olika håll. Testat vid 2 tillfällen i 3 månaders perioder och fick samma resultat båda gångerna. Mycket besviken.

1 december 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bästa service

Bästa service, fick hem min direkt dagen efter jag beställde! Älskar att det går snabbt med beställningar!

5 november 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde 2 st x lash fick hem fel…

Beställde 2 st x lash fick hem fel produkter.
Skrev mejl om det, nu vill de att jag ska behålla de produkterna för jag öppnade förpackningen på ena av de, de vill tvinga mig att köpa de produkterna som jag inte ens beställde och de vill betala tillbaka mellanskillnaden.
Nee aldrig i livet, ska gå vidare med det.
Hade inte förväntat mig en sån respons.

5 november 2021

Snabb leverans!

Har inte testat serumet på flera år, men då var jag sjukt nöjd!
Måste ge toppen betyg för det otroligt snabba leveransen samt svarstiden på kundtjänst! ⭐️

5 mei 2021

Skeptisk

Jag har testat både serumet för ögonbryn och fransar & serumet för ögonbrynen fick jag slänga för att det började lukta fruktansvärt äckligt (trots att jag rengjorde varje gång innan) Har nu haft serumet sedan V 4 och fortfarande ingen skillnad nu vecka 11 men tänkte fortsätta tills det tar slut. skrev på Xlash sida men då jag inte var så positiv så tog de bort min kommentar så man kanske inte skall lita på att "alla är supernöjda alltid", då de själva kan radera lite som de vill i kommentarerna

19 maart 2021

Jättenöjd!

Jättenöjd med mitt fransserum, det håller verkligen vad de lovar o mina pyttesmå fransar har aldrig haft denna längd. Mascaran är bra också! Levererades direkt till brevlådan så trodde leveransen var sen men jag hade bara inte kollat i brevlådan :D

1 maart 2021

Betalat, ingen leverans

Hr beställt ett ögonbrynsserum från dem men inte fått leverans på över två veckor. Skrivit två gånger på mejl men inget svar

22 januari 2021

Var är min produkt?

Beställde mina varor, och de kom 2 veckor senare. Dock saknades en av varorna jag köpte och jag mailade och frågade direkt. Nu har det gått 4 dagar sedan jag kontakta deras kundsupport, utan någon respons. Mycket dåligt! De säger att de har längre svarstider och ska svara på 48-72 timmar, men icke! Hoppas verkligen jag får min sista produkt nästa vecka för jag förstår att alla kan göra fel, men att inte ha tillräckligt med personal för att svara och hjälpa kunder är uselt av företaget! Vill inte öppna varorna jag fått förrän jag fått svar så kan inte ge något omdöme om produkterna. Bara långsam kundservice och leverans!

21 januari 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Över en månads väntetid på svar..

Lång historia kort så började min xlash började lukta rätt från doft. Så jag skrev till kundservice och fick rätt snabbt svar att jag kunde skicka in den och få tillbaka pengarna för den. Så jag valde att göra det. Men sen har det varit stopp.
Detta var innan jul. Nu så svarar dem inte mer och inga pengar har kommit.
Så betyget är satt till xlash kundtjänst.
Produkten tyckte jag att jag såg lite skillnad mot det positiva.
Men deras svarstid som verkar vara över en månad är under all kritik!

20 januari 2021

Dålig kundservice

Jag beställde från Xlash egen hemsida. Det började med att jag inte fick en orderbekräftelse, de skrev de dock att de hade problem med det så det är ju lugnt. Några dagar senare fick jag ett Mail om att de hade behandlat min order och jag fortsatte då vänta på att mitt paket skulle komma. 14 dagar efter jag beställt skriver jag ett Mail och frågar när den kommer. De svarar idag, 16 DAGAR efter, att mascaran i mitt kit var slut och att de därför inte kunnat skicka.

Jag upplever detta som dålig kundservice då jag inte ens fick Mail om försening. Därför rekommenderar inte att beställa från deras egen hemsida utan då från en återförsäljare för att slippa detta krångel.. Nu hoppas jag verkligen på en mirakelprodukt!

14 januari 2021

Strul med orderbekräftelse

Jag beställde ett Xlash ögonfransserum den 29e december. Betalningen gick smidigt, men jag fick ingen orderbekräftelse skickad till min mejl. Jag fick dock ett kampanjmarkerat mejl från dem att de hade lite strul med tekniken och högt tryck på sidan, så vissa orderbekräftelser kom inte fram. Jag var i kontakt med kundtjänst som svarade dagen därpå, som bekräftade att min beställning faktiskt hade gjorts och höll på att behandlas, men jag var fortfarande nervös över att jag inte hade fått någon orderbekräftelse. Sidan kunde man dessutom inte logga in på, så man kunde inte heller spåra sin beställning. Jag fick helt enkelt hålla hårt i mitt ordernummer och bara hoppas på det bästa. Igår fick jag dock äntligen en orderbekräftelse, alltså 9 dagar efter beställningstillfället, och man kunde spåra paketet genom länken som var given i orderbekräftelsen. Paketet kom idag i brevlådan genom Postnord.

Sammanfattningsvis skulle jag säga att det var helt ok. De positiva aspekterna var relativt snabba svar från kundtjänst och en beställning som kom tidigare än förväntat. Det som var negativt var hela spektaklet med orderbekräftelsen. Ingen kan rå för det om det uppstår tekniska problem, men de borde åtgärdas så fort som möjligt, och att en orderbekräftelse kommer 9 dagar för sent är knappast godtagbart enligt mig.

8 januari 2021

Ingen förändring …

Ingen förändring på varken fransar eller bryn efter 2 mån användning.
Hade hoppats på något annat efter att ha läst omdömen.
Inte heller någon som helst återkoppling från kundtjänst.
Mycket dåligt!
/Marianne

6 januari 2021

Sämst

Får aldrig min beställning och de svarar inte på mail och tvingas betala utan att ha fått mina varor. Riktigt dåligt.

29 december 2020
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dålig återkoppling och uppdatering i Klarna

Jag beställde en XBrow den 26/11. Fick ett mail samma dag att även om jag inte fick någon orderbekräftelse men en faktura i Klarna så skulle min beställning ha gått igenom. Mailade den 6/12 för att jag inte fått min beställning. Fick svar den 7/12 att jag skulle ha fått ett mail om förseningen, som jag inte lyckats hitta någonstans i min mail. Man skrev också att på grund av försening från leverantören kunde jag välja att vänta på leverans och då få 50% rabatt på priset. Jag meddelade att jag hellre ville annullera ordern på grund av förseningen. Fick inte bekräftelse så mailade igen den 8/12 för att få bekräftelse. Hörde inte något av dem. Fick sedan ändå leverans i brevlådan den 16/12. Jag mailade samma dag för att informera om att jag fått min produkt och att jag undrade när man skulle justera beloppet. Mailade igen den 18/12. Har inte fått svar och beloppet är inte justerat i Klarna.
Uppdatering - kontaktade Klarna för att få hjälp att utreda ärendet. Dagen efter fick jag mail från Xlash där de bekräftar att de reducerat beloppet enligt ök och beloppet uppdaterades i Klarna.

20 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så himla bra serum dom säljer till…

Så himla bra serum dom säljer till ögonen! Tom min sambo har sett skillnad och det säger mkt! 👍😁Hörde så mycket bra om denna produkt och hade en rabatt som gav mig 20% så slog till på en stor behållare direkt och oj vad jag märker skillnad! Redan efter 1 månad och nu efter ca 3 månader så är dom mycket längre och mer böjda än innan! Så skeptisk innan MEN det funkade verkligen för mig som hade korta och raka fransar innan. Detta serum varken kliar eller svider på mina ögon o jag har känsliga ögon. Blev inte heller röd i ögonen. Bara positivt från min sida! Absolut värt att testa om inte annat. Jag tar ur applikatorn en gång, doppar inte fler gånger, för båda ögonen det räcker gott o väl.

14 juli 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fungerar verkligen

Fungerar verkligen. Det wndå som drar ner omdömet är att priset är lite dyrt.. Men blev överraskad att det fungerade..

13 juli 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Världens bästa produkter + Service!

Världens bästa produkter + Service!!

Förutom produkterna som faktiskt ger så sjuka resultat - med tid!! Så är servicen fantastisk.. jag började handla hos Xlash för drygt ett år sen och har alltid pratat med en Linda på kuntjänst som gör att jag alltid vill komma tillbaka och handla hos just dom och av henne - även fast dom har en massa återförsäljare som säljer deras produkter (oftast med rea).

Bra produkter som faktiskt ger resultat + Proffsig och bra Service vinner ALLTID! <3

18 juni 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.