Jättefina naglar, fått många komplimanger för dem, enkla att applicera, sitter riktigt bra med limmet. Hade blivit fem stjärnor om det inte berodde på hur de var förpackade. Hade önskat att de låg i n... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Egentligen Fina naglar men tyvärr flagnade färgen dag 1. Limmet skiner igenom. Med glue tab höll naglarna ca 2 timmar och med limmet ca 2-5 dagar….trots noggrann prepp och jag följde instruktionen... Toon meer
Först ramlade mina naglar av efter 4 dagar. Sedan kontaktade jag supporten. De sa hur jag skulle göra för att limma på dem igen så de håller längre. Nu har jag haft dem i 2,5 vecka efter jag gjorde so... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dom är bra och fina och sitter länge men när ni skickar naglarna borde ni skicka mer av mittennaglarna alla har inte smala naglar för mig räckte inte alla naglar eftersom jag inte använder dom smalast... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
XNails specialiserar sig på att designa och ta fram lösnaglar av högsta kvalitet. Alla våra naglar är tillverkade med 100% gelé. De är limiterade och handgjorda till ett specifikt antal per design. Testa Världens mest naturliga lösnaglar hos oss.
Contactgegevens
Fredsgatan , 856 44, Sundsvall, Zweden
- help@xnails.se
- xnails.se
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Superbra naglar
Superbra naglar. Sitter mycket längre än min GO TO som jag hade innan.

Antwoord van XNails
Jag förstår vad dem menar med naturliga…
Jag förstår vad dem menar med naturliga press-on naglar. De ser verkligen bra ut. Lite genomskinlig och hud färgad bas. Super vackert. Väldigt tunna och starka precis som en äkta nagel. Kommer handla här numera😍

Antwoord van XNails
Bra kvalite på naglar och limmet
Bra kvalite på naglar och limmet. Snabb leverans. Allt gott!

Jättefina naglar
Jättefina naglar, limmet håller jättebra som jag testat än så länge. Haft dom 1 vecka nu och alla sitter kvar. Dock var leveransen ganska seg, tog 1 vecka innan dom kom.

Älskar naglarna
Älskar naglarna. Man får ett finns salongsresultat. Perfekt för de som vill spara pengar och slipa sitta i timmar på nagelsalong.

Antwoord van XNails
jag är jättenöjd blir snyggt och är…
jag är jättenöjd blir snyggt och är enkelt.

Magiskt resultat!
älskar allt med dessa naglar. Hur de formas efter ens naturliga naglar och känns väldigt starka jämfört med andra press on naglar. Och hur de endå kan vara så tunn men behålla styrkan. Så enkelt att få ett superfint resultat.

Love it!!
Love it! Bästa press on nails jag har testat! Vacker look och älskar verkligen deras olika designs. 👍👍

Antwoord van XNails
På BTnails så står det att deras press…
På BTnails så står det att deras press ons håller i 2 veckor medan ni hävdar att era xnails som är samma produkt håller i 3 veckor. Hur går detta ihop?

Suverän produkt!
Jag är supernöjd med mina naglar som jag beställde härifrån. Finns ingenting att klaga på. De har suttit länge och ger ett fint salongsliknande resultat. 100% värda pengarna!!

Antwoord van XNails
Helt klart det bästa varumärket!
Helt klart det bästa varumärket med lösnaglar. Älskar alla fina "snälla" mönster och designer. Och att de är i gele är bara nytt tänkande. Kommer att beställa flera gånger. det står klart. // Tyra

Wooow vilka naglar
Wooow vilka naglar. Älskar dem och superbra service snabb leverans. Naglarna ser inte ut som vanliga depend naglar. De är mer kuvade och känns mer robust. Super fint naturligt resultat också.

Älskar dessa naglar
Älskar dessa naglar. så naturliga och fina. Kommer definitivt att beställa fler gånger. Personligen köpte jag Winter Whirl designen och wow!! Så vacker design.

Antwoord van XNails
Jag har varit stamkund nu i några…
Jag har varit stamkund nu i några veckor och jag bara älskar det. Man får massor av rabatter och gåvor. Jag har aldrig varit med av ett företag som ger mig gåvor. Detta är helt klart den bästa kundupplevelsen jag har haft hos något företag. Älskar produkten och kommer aldrig handla mina naglar någon annanstans❤️❤️❤️❤️❤️

Besviken.
Jag blev ärligt talat lite ledsen när jag fick veta att ett Sundsvallsföretag jag hejade på är en ren och skär scam. Alla bilder på hemsidan är från BTArt och efter att ha jämfört produkterna har jag förstått att det enda Xnails gör, trots sina påståenden om att tillverka och designa, är att köpa in partier av BTArt press ons och bara lägger ner naglarna med tillbehör i en låda med deras eget namn. Verkligen jättetråkig upptäckt. Det är också väldigt olagligt.

Antwoord van XNails
Resultatet är super vackert!
Resultatet man får av dessa naglar är oslagbart. De lyser igenom lite vilket jag älskar. Man får känslan av att det är riktiga gel naglar som man har gort på salong.

Snygga naglar
Mycket snygga och verklighetstrogna press on naglar. Det enda dåliga är att den vita kanten längst fram nöts bort efter ett par veckors användning.

Antwoord van XNails
De sitter hur länge som helst
De sitter hur länge som helst, Jag förstår inte de recensioner som säger att de sitter i 2 dagar. Då gör dem helt fel. Jag använder det starka limmet och det håller i minst 2,5 veckor. Utan problem. Då använder jag ändå mina händer i skolan och duschar som vanligt. Älskar allt med de, är supernöjd

Dit is Trustpilot