Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man kan ikke klage over deres service for den er ikke eksisterende… Vi har haft vore batteri i 4 år og har har konstant fejl på det, hver gang går der flere måneder før det bliver løst og der er inge... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft batteri fra Xolta siden 2022. Den gang var det nyt med husstandsbatterier og det var svært at få hjælp, når noget drillede. Siden hen har Xolta fået en supportafdeling, som i dag er ekstr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hat fået et hybrid solcelleanlæg installeret med et xolta batteri. Den 21 december Det har meldt fejl Ca 20 gange og været ude af drift 30 dage . De siger at de overvåge mit batteri. Nu ligger... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Batterijenfabrikant

Geschreven door het bedrijf

XOLTA A/S producerer batterier til solceller. Det er både henvendt til almindelige husstande og til erhverv. XOLTA er ejet af Ebbefos Energy A/S.

3,4

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service i gennem hele forløbet !

16 januari 2025

Antwoord van XOLTA A/S

Tak for din flotte anmeldelse, Johann! Det betyder meget for os at høre, at du har været tilfreds med servicen gennem hele forløbet.

De bedste hilsner

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin service

Fik ombyttet batteriet uden problemer, da det ikke ydede som forventet. Rigtig god service, omend et lidt langstrakt supportforløb.

10 januari 2025

Hej Mikkel

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Det glæder os at høre, at du fik ombyttet batteriet uden problemer, og at du overordnet er tilfreds med vores service. Vi beklager, at supportforløbet trak lidt ud – din feedback er værdifuld for os, og vi arbejder hele tiden på at gøre processen så smidig som muligt.

Skulle du få brug for yderligere hjælp eller have spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

De bedste hilsner,

Xolta bat 10

Vores Xolta BAT 10 har nu været i drift et par måneder og det fungere perfekt. God og hurtig svar fra kundeservice omkring mine spørgsmål her i starten.

30 december 2024

Rubbish

I can only say what has already been said. Support is slow, which is probably due to the amount of complaints and trouble they are having. You cannot control the battery properly, a smart app that is controlled by polices that don't work. It appears that everything is being tested in production to see if it works. Very poor system for contoling the battery. It would be easier to make a simple system giving full control of the battery allowing users to decide when it charges, how much it charges and when to use the battery, with an option to use these policies if you want. As it stands now it is a system that does not work as it should. I can in no way recommend this solution; as others have stated it is part of what was put in place by the company building the house.

Cannot tell it when to charge without a policy (which doesn't work properly). Cannot tell it when to discharge, cannot tell it how much to charge. 5 hours of charging overnight and it didn't get over 50% charged, stopped charging before it should have. Cannot tell it how much to leave on the battery, so runs the battery dry every day, which can damage a battery. I really hope they get this solved, and quickly. I want and need full control over my battery.

16 december 2024

Elendigt produkt

Det er cloudstyret og overfølsom for fejl - man skal være heldig hvis det hele fungerer. En dag vågner man til et tomt batteri, halv opladt eller helt opladt. Totalt tilfældigt. Der er ingen "app" man kan hente på sin mobil, men et website. Man har ingen mulighed for at selv kontrollere noget - dvs. man kan ikke sige til den at NU skal du lade op eller aflade, det skal ske igennem politiker på websitet. Det tætteste man kommer på "selvkontrol" er at opsætte dise politiker, som ikke kører ordentligt og bliver totalt smadret ved opdateringer. Virker websitet ikke? Jamen det er ærgerligt: absolut ingen kontrol over batteriet. Tag over og læs folks frustrationer på Facebook inden i investerer i det her. Vi har fået det igennem et byggefirma og ikke troede at det vil være så elendigt. Der er ikke en skid smart ved det.

11 december 2024

Hej Yama
Vi er kede af du ikke er tilfreds med vores produkt og er glade for din uddybende feedback om hvad der kan forbedres, hvilket vi vil tage til den rette afdeling, så de kan få denne feedback omkring forbedring af vores produkt.

Vi er i gang med at udvikle en native app til telefonen, som skulle komme i sen-foråret.

Kan samtidigt se du har snakket med vores support i sidste uge og fik sat politikker op, men kontakt os gerne igen på +45 35 153 123, hvis disse ikke agere ud fra dine forventninger.

Mvh
XOLTA Support Team

Flink tekniker, god service

Flink tekniker pillede gammelt defekt batteri ned og satte nyt op. Da det gamle så ikke var defekt alligevel, fik jeg lov at beholde det nye alligevel.

5 december 2024

Antwoord van XOLTA A/S

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og at teknikeren kunne hjælpe dig på en god måde. Hvis du får brug for hjælp igen i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak fordi du valgte os.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kan ikke anbefale XOLTA- Vælg klart en anden løsning.

Da vi byggede nyt hus var Xolta løsningen vores byggefirma kunne tilbyde og derfor ikke en løsning vi selv valgte. Hvis jeg kunne vælge om havde jeg gjort det.
Batteriet virkede ikke de første 2 måneder, og blev udskiftet 2 gange før end det kom op at køre.
Lang ventetid på support.
APP'en er ikke særlig brugervenlig og det er svært at se brugsdata.
Den "smarte" algoritme virker OK hvis man bruger tid på at sætte den op, men man er meget låst.
Der er ikke nødstrømsløsning i batteriet. DVS at ved strømsvigt stopper batteriet med at virke.
Her efter blot 7 månederne er batteriet stoppet med at virke igen. Venter på support.

25 februari 2024

Hej Kasper
Tak for din feedback og undskyld vi ikke svarer før nu, vi har ikke brugt Trustpilot, men er blevet gjort opmærksom på denne side og vil fremover være opmærksomme på de bedømmelser som kommer ind.

Vi er kede af at du ikke har været tilfreds med vores produkt og vil få en Teknisk Supporter til at kontakte dig og lave en fejlsøgning hvis der stadig er problemer, så vi forhåbentligt kan få det op og køre optimalt igen.

Mvh
XOLTA Support Team

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fik solcellesystem + xolta batteri i nov. 2023

Fik solcellesystem i nov. 2023. 10 kwp + XOLTA 10 kwh batteri.
Xolta batteriteknologi er cutting edge teknologi. Med al ære og respekt.
Deres styringeteknologi er under fortsat udvikling, og man får et system der fungerer fantastisk, forudsat man gider sætte sig lidt ind i styringen via deres vejledning. Forventer man plug and play teknologi --- så køb net andet batteri brand. Men så støtter man ikke dansk teknologisk udvikling. Hvis man forventer Plug and play teknologi, så køb noge mere simpelt, som er plug and play... formentlig kinesisk. Et XOLTA batteri er ikke plug and play. Det kan naturligvis køre autonomt, men så har man ikke nogen særlig stor fordel af den teknologi.
Men vi er super tilfredse med Xolta systemet, uagtet, at deres support mangler ressourcer til at betjene alle deres kunder. Med de mangler der pt. er i deres udvikling hhv. vejledninger får de derfor "kun" 4 stjerner.

Trust pilot team.... Er der en email adr. der hedder info osv. hos XOLTA ... Det har jeg ikke erfaret!

16 februari 2024

Hej Per,

Mange tak for din anmeldelse og de flotte 4 stjerner! Vi sætter stor pris på din ærlige feedback. Det betyder meget for os, at du ser værdien i vores teknologi, og at du har taget dig tid til at lære systemet at kende – det er virkelig en vigtig del af at få mest muligt ud af XOLTA-batteriet.

Vi arbejder løbende på at forbedre både vores produkter og vores vejledninger, og vi tager din feedback om supportressourcerne meget seriøst. Vi stræber efter at give vores kunder den bedste service og vil gerne gøre det endnu nemmere at finde de oplysninger, man har brug for.

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores officielle e-mailadresse: support@xolta.com, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp.

Endnu en gang tak for din anmeldelse og din støtte – vi er glade for at have dig som kunde!

Sørgeligt

Spar jeres penge og køb jeres batteri et andet sted, for der er på ingen måder noget intelligent over xolta batteriet.
Man er låst til noget der ikke virker

20 januari 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Xolta's kundeservice er stort set ikke eksisterende....

Xolta og god service er ord der ikke rigtig hænger sammen, de tager sjældent telefonen og når de endelig svare på mails eller tlf. så henviser de bare til dem der solgte anlægget, de kan sjældent svare - så de skal alligevel kontakte Xolta for at spørge om nøjagtig det samme som vi selv kunne have spurgt dem om, Xolta skriver tilbage at de ikke servicere slutbrugere, altså dem der får anlægget opsat ... På baggrund af dette kan jeg desværre ikke anbefale Xolta som det ser ud lige nu. Jeg håber virkelig at Xolta får styr på deres kundeservice og ændre deres politik, deres produkt er godt, når det virker, men vi oplever generelt mange fejl og da det skal igennem flere led for at blive udbedret, tager det simpelthen for lang tid at rette op på fejl.

14 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde et problem, som nu er løst

Jeg havde et problem, med at der ikke var forbindelse til mit solcelleanlæg, jeg ringede til Xolta, og kom rigtig hurtigt igennem til Christian som kunne guide mig igennem problemet med batteriet.
Nu køre anlægget igen helt uden problemer, og herfra skal der lyde en tak for din gode kundeservice og hjælp

30 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god behandling :-)

Jeg købet en batteri( BAT-10) for ca. 1,5 år siden, har været rigtig godt tilfreds med batteriet, men desværre kom der en fejl på batteriet, jeg skriv til dem, dagen efter fik jeg en mail at de kommer og skifter batteriet, inden for en uge var batteriet skifte, Tak til Xolta for en rigtig god behandling, og nok en af de bedste batteri på Market. 😊
MVH Bo Kjær (sages nr: 1858)

24 april 2023

Hej Bo,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med både BAT-10 og den service, du har fået fra os.

Vi sætter stor pris på din ros og dit engagement – det motiverer os til fortsat at levere produkter og service i topklasse. Hvis der er noget, vi kan hjælpe med i fremtiden, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne dele min positive…

Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med XOLTA-batterier og deres service. Efter at have købt et XOLTA-batteri, har jeg oplevet, at batteriet fungerer på en smart og effektiv måde. Batteriet er i stand til at regulere, hvornår det skal oplade, baseret på faktorer som vejrudsigten og energipriser, og jeg får ikke en advarsel, når batteriet skal oplades.

Det er også rigtigt, at batteriet kan købe billig strøm, hvis der ikke er tilstrækkelig solenergi til rådighed, og det er virkelig bekvemt og omkostningseffektivt. Jeg er også fortsat imponeret over XOLTA's app og hjemmeside, som giver mig mulighed for at overvåge min batteristatus og mit energiforbrug i realtid.

Jeg vil også gerne fremhæve deres kundeservice, som var meget hjælpsomme og imødekommende i hele processen, fra bestilling til levering og installation. Jeg følte mig virkelig godt taget af og havde en positiv oplevelse hele vejen igennem.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb af XOLTA-batteriet, og jeg vil helt sikkert anbefale det til andre, der ønsker at spare penge og gøre deres hverdag mere energieffektiv og miljøvenlig. Jeg håber, at XOLTA vil fortsætte med at forbedre deres produkt og service og fortsætte med at levere fremragende ydeevne og innovation.

Tak XOLTA for jeres fantastiske produkt og service.

(ps teksten er formuleret af chatGPT og jeg står inden for alt indhold)

15 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hat fået et hybrid solcelleanlæg…

Det har meldt fejl Ca 20 gange og været ude af drift 30 dage .
De siger at de overvåge mit batteri.
Nu ligger der et nyt i indkørslen klar til montering den 28 februar.
Sådan det sku service.
Mange tak til xolta
Med venlig hilsen Dan vetter

9 februari 2023

Hej Dan,

Mange tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Vi er glade for, at vi kunne finde en løsning, og at du er tilfreds med servicen.

Det betyder meget for os at levere en god oplevelse, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Så mangler vi bare solen...

Update 2: Vi bestilte et Xolta batteri sidst i januar. Det virkede ikke. Efter 2 måneders snak virker det nu og tak for det! Men de skulle nu tage at overveje en 'Pre-Flight Check' og lægge lidt mere juice i deres support og kommunikation, så det ikke bare bliver brandslukning og sure kunder. Just sayin'... Derfor en mellem-karakter. Men nu skal solen bare ta' og skinne

9 maart 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et batteri til mine solceller…

Købte et batteri til mine solceller lige før Coronanedlukningerne - og det blev forsinket på grund af leveringsproblemer. Hele vejen igennem til jeg fik leveret og installeret blev jeg orienteret - og fik efterfølgende en gennemført tilfredsstillende behandling! Forresten: Batteriet virker fint!

12 januari 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.