Upplevelsen varje gång jag är på besök är så bra. Det är bra kvalité på håret och det gör att jag har valt att komma tillbaks flera gånger och göra om håret just här. Servicen och hjälpen man får unde... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Proffesionellt bemötande! Jag är alltid lika nöjd efter varje besök 👍🏻 Jag känner mig alltid lika bra omhändertagen med mitt hår !
Jag är väldigt nöjd med mitt köp från Xtensionsbolaget. Leveransen var snabb och håret känns som bra kvalitet. Det var enkelt att sätta i och resultatet blev väldigt naturligt. Kommer definitivt be... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Gjort mitt hår här vid flera tillfällen och är alltid lika nöjd, super fin kvalité och en jätte bra kundupplevelse där man alltid får resultatet o hjälpen man behöver. Kan verkligen rekommendera
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Xtensionsbolaget erbjuder högkvalitativt löshår och hårförlängningar i äkta hår, noggrant utvalda för att ge ett naturligt resultat med både längd, volym och kvalitet. Vi vet att rätt löshår handlar om mer än bara utseende – det ska kännas bra, hålla över tid och passa din livsstil. Därför fokuserar vi på produkter som är enkla att använda, håller hög standard och ger en professionell känsla även hemma. Hos oss hittar du ett brett sortiment av extensions, inklusive clip-in, tape-in och andra populära metoder, samt tillbehör och skötselprodukter som hjälper dig att få ut det mesta av ditt hår. Vi strävar alltid efter att ge en smidig och trygg köpupplevelse, med snabb leverans och personlig service. Har du frågor eller funderingar finns vi här för att hjälpa dig hitta rätt produkt utifrån dina behov. Din upplevelse är viktig för oss, och vi uppskattar verkligen all feedback – den hjälper oss att bli ännu bättre.
Contactgegevens
Lorensborgsgatan 4, 217 61, Malmö, Zweden
- info@xtensionsbolaget.se
- xtensionsbolaget.se
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Återkommande kund
Återkommande kund, bästa håret och Reem är snabb och väljer alltid rätt färgkombination. Naturligt slutresultat.
Beställde xtensionsborsten
Beställde xtensionsborsten som kom i lyxig förpackning. Väldigt nöjd, känns skonsam och effektiv.

Antwoord van Xtensionsbolaget
Snabb leverans och bra kvalitet
Kommer definitivt beställa igen! 😊

Antwoord van Xtensionsbolaget
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.