1. Autowerkplaats
  3. Carrosserieonderdelen leverancier
  4. Automaterialenwinkel
  5. Auto-accessoire winkel
  6. Auto tuning

Specializing in Carbon Fiber Performance Parts for German and Japanese car models such as Audi, BMW, Bentley, Nissan, Toyota, Subaru, Tesla, Volkswagen, and more. Whether you're looking for full aerodynamic kits or individual components like front bumper lip spoilers, rear bumper diffusers, side skirts, mirror covers, or front grilles, we've got you covered. If you prefer a different style than our preset kits, we can customize a solution to fit your needs. We're here to help you achieve perfection in performance. As specialists in precision aerodynamics and carbon fiber composite materials, we’re committed to delivering top-quality products tailored to your vehicle.

3,7

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Unable to cancel an order!

Update: eindelijk gelukt om de order te annuleren MET kosten a 5%! Belachelijk, nooit meer zaken doen met deze club. Fraude.

Unable to cancel an order! Meerdere verzoeken gedaan tot annuleren, al na 25 minuten na het plaatsen van de bestelling.

Zeer moeilijk om contact te krijgen met de ‘klantenservice’, duurt extreem lang via whatsapp en via e-mail tot er iets van een reactie komt. En als er uiteindelijk een reactie komt dan is de boodschap dat de ‘klantenservice afdeling’ niets kan betekenen en wordt er een link gestuurd die vervolgens op niets uitloopt.

Vertoont wat mij betreft kenmerken van oplichting.

11 april 2024
Logo Twenty Two Tuning

Antwoord van Twenty Two Tuning

Beste Romeo,

Het spijt ons oprecht om te horen over uw frustrerende ervaring met onze service. Uw feedback is ongelooflijk waardevol voor ons, omdat het ons helpt verbeterpunten te identificeren en de kwaliteit van onze klantervaring te verbeteren.

Met betrekking tot de door u genoemde vergoeding van 5% willen we verduidelijken dat deze vergoeding de niet-restitueerbare verwerkingskosten dekt die zijn gemaakt voordat het terugbetalingsproces werd gestart. We begrijpen het ongemak dat dit mogelijk heeft veroorzaakt en bieden onze excuses aan voor eventuele verwarring. Weet dat we ernaar streven transparant te zijn over ons beleid en voortdurend werken aan het stroomlijnen van onze processen om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn.

We betreuren ook eventuele problemen die u heeft ondervonden bij het bereiken van ons klantenserviceteam. We begrijpen het belang van snelle en effectieve communicatie en bieden onze excuses aan voor eventuele vertragingen die u heeft ondervonden. U kunt er zeker van zijn dat we onze communicatiekanalen en responstijden actief herzien om een soepelere ervaring voor al onze klanten te garanderen.

Hoewel we uw beslissing begrijpen om geen zaken meer met ons te doen, hopen we oprecht dat u dit in de toekomst zult heroverwegen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we doen er alles aan om eventuele problemen op te lossen en uw vertrouwen in onze service te herstellen.

Als u nog vragen heeft of uw ervaring in meer detail wilt bespreken, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen. We stellen uw feedback en de mogelijkheid om uw zorgen weg te nemen op prijs.

Bedankt dat u deze kwestie onder onze aandacht heeft gebracht.

Hartelijke groeten,
Het team van Twenty Two Tuning

Toon reviews in alle talen. (114 reviews)