Ik heb bijna alle supplementen van Yaju uitgeprobeerd zoals sjilajiet, nigella sativa, ecdysterone, rhodolia en ashwagandha. Ze zijn stuk voor stuk perfecte supplementen. Het lijkt alsof ik een det... Toon meer
Website is makkelijk te bedienen, levering was snel en de producten zijn top! Goede verpakking, leuke stickers, Anime branding is top en lekker dichtbij. Ashwagandha doet wat het moet doen en to... Toon meer
Goed, zuiver product en vooral door de verpakking, met als kanttekening dat bij vocht en warmte de boel gaat kleven en je het er niet meer uitkrijgt. Ik heb een strip moeten weggooien in Spanje deze z... Toon meer
Hoogwaardige natuurlijk extracten, geverifieerd door middel van verschillende lab testen bij onafhankelijke laboratoriums om jou de best mogelijke kwaliteit te leveren.
Gessel 33, 3454MZ, Utrecht, Nederland
- info@yaju.nl
- yaju.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snelle levering (volgende dag al) en…
Snelle levering (volgende dag al) en leuke aanbieding (3 voor de prijs van 2) product zelf lijkt me ook goed. Wat betreft de andere producten die in de webshop staan is de info wat summier. Er staat bijvoorbeeld niet bij waarvoor je die producten zou kunnen gebruiken.
Communicatie goed, en leveringstermijn was vlot
Ik was op zoek naar Ashwagandha capsules met een hogere percentage withanolides. Dit heb ik gevonden bij YAJU, het bestelproces, de communicatie en de leveringstermijn is vlot verlopen.
Zeer tevreden met de eenvoud van de website en de verstrekte productinformatie.
Goed
Goed, zuiver product en vooral door de verpakking, met als kanttekening dat bij vocht en warmte de boel gaat kleven en je het er niet meer uitkrijgt. Ik heb een strip moeten weggooien in Spanje deze zomer.
Snelle levering, goed contact, duidelijke site. Kortom; 100% tevreden!
Snelle levering en goede communicatie
Snelle levering en goede communicatie. De supplementen zien er goed uit maar kan ik na een paar dagen nog niet veel over zeggen.. maar zeer tevreden tot nu.
bijna alle supplementen van Yaju…
Ze zijn stuk voor stuk perfecte supplementen. Het lijkt alsof ik een detox heb gehad. Ben zowel conditioneel als met fysieke kracht flink vooruit gegaan in de sportschool. Maar ook daarbuiten zit ik helemaal lekker in mijn vel.
Bedankt en ga zo door crew van Yaju!
Snelle levering, lab rapporten
Snelle levering, lab rapporten geeft een goed gevoel en ze hebben verstand van de supplementen!
Keep going yaju 👊🏽
Bewezen supplementen
Bewezen supplementen, eerlijke prijs, snelle levering, goede support, stevige glazen potjes, beter dan plastic. Ga zo door!
Verpakking ziet er top uit maar de…
Verpakking ziet er top uit maar de smaak en werking vind ik tegenvallen viel het proberen waard maar voor mij is het niks
Betrouwbaar en ontzettend snelle…
Betrouwbaar en ontzettend snelle levering. Dag erna al bezorgd!
Pre-workout Yaju
Ik heb hier de pre-workout besteld, de prijs kwaliteit is echt top hiervan. Levering was razendsnel, s'avonds besteld dag erna voor 14:00 in de handen. Het concept zelf is ook super gaaf moet ik zeggen, al met al een grote aanrader qua supplementen al helemaal als je ook fan van het idee zelf bent,