1,5

Zeer slecht

KlantenSERVICE???

Telefonisch contact opgebouwd ivm probleem aan een nieuw aangeschafte MT09.
Na enige wachttijd contact met een vriendelijke dame die mij meldde dat ik eea het beste per mail aan kon geven. De automatische reply gaf aan dat er binnen 3 werkdagen gereageerd zou worden. Intussen 3 weken en 4 mails verder, maar totale radiostilte vanuit Yamaha.
Dit strookt absoluut niet met het kwaliteitsbeeld dat ik van Yamaha heb!

28 april 2026

graag audit doen van jullie netwerk+service in BeNeLux, slechte service ervaring

Eerlijk zijn, origineel Honda rijder en zeer tevreden, maar dat lag aan de betrouwbaarheid en service. Al jaren rij ik met plezier Yamaha, maar ik heb met een van de laatste TDM's mogelijk een moeilijk beestje gekozen? Betrouwbaarheid, buiten de scheurende plastics(!!!), durf ik niet te betwijfelen. Maar de service laat te wensen over, controleert men hun officiële dealers af en toe? En ligt het aan enkel de lokale bediening of zit het hogerop? Ik weet niet wanneer deze faalt, want met gescheurde plastics, krijg die maar is verkocht. Maar als hij faalt, geen Yamaha meer, tenzij ik tegen die tijd iets mag merken van verbeterd netwerk+service.....

15 september 2025

“Dat is uw probleem”

Spiksplinternieuwe Yamaha MT-09 gekocht nog geen 3 maanden geleden (zelfs niet demo-/showroommodel). Nu al bijna gecrasht, omdat de vierde versnelling blijkbaar niet deugt. Van Yamaha Nederland krijg ik dan te horen dat het inderdaad vervelend is, maar dat ik bij de garantie heb gerekend dat zij niet verantwoordelijk zijn voor vervangend vervoer of andere onkosten als blijkt dat in het voertuig een fabrieksfout zit. Ik moet het zelf maar uitzoeken met een dealer. Yamaha blijkt dus helemaal niet zo betrouwbaar te zijn en geholpen word je zéker niet. Belachelijk.

22 september 2025

LET OP MET WAT JE HIER KOOPT

LET OP MET WAT JE HIER KOOPT! Foto komt niet overeen met product wat je ontvangt.
Niet meedenkend en niet in oplossingen. Doen lang over reageren op je vraag. De producten zijn veranderd terwijl op de website de verouderde producten nog staan, daardoor kun je ene MISKOOP doen waar ze je niet in tegemoet komen.

18 juni 2025

Twee nieuwe motoren gekocht.

Twee nieuwe motoren gekocht.. Waarbij er een onderdeel van de Standard uitrusting mist, vervolgens vraag je hier alsnog om... Is het antwoord: Pech, wij (Yamaha) vinden dat jij dat niet nodig hebt.

Geen Yamaha meer voor mij.

21 februari 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf
-Klantenservice niet te bereiken
-min 1 uur in de wacht
En nog nemen ze niet op
-Terugbellen doen ze ook niet terwijl ze je de optie geven
-doorschakelen naar Engelse medewerkers nooit kiezen wordt je uit de wachtrij gegooid
-Email geen response zouden binnen 3 dagen moeten antwoorden
-Afspraken worden niet nagekomen
- Terugbetaal termijn wordt niet aan gehouden maar reageren ook niet
Voor z'n groot bedrijf met z'n naam verwacht je velen malen beter
Voor mij nooit geen yamaha meer op deze manier weet je zeker dat je garanties ook niet tijdig verholpen worden

9 november 2023

Al jaren rij ik met plezier Yamaha…

Al jaren rij ik met plezier Yamaha alleen de service laat te wensen over. Mijn laatste aanwinst is een x-max 300, hierbij trekt het remschijfje voor steeds krom, nu is hij al 3 keer gefixed waarbij de 3de de opmerking kwam dit is de laatste keer, we kunnen niks vinden en waarschijnlijk is het je rijgedrag. Met andere woorden, wij hebben jou een motor verkocht met een gebrek maar zoek het uit.
Hjj is nu voor de 4de keer krom, mijn rijgedrag goed opgelet en daar kan het niet aan liggen, meeste met achterrem gedaan en de voorrem nooit vast gehouden.

Dit is zeker de laatste yamaha die ik heb aangeschaft en de volgende word denk ik een Honda.

2 maart 2021
Reviews in alle talen tonen. (67 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken