4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Enorm tevreden over supplement

Supplement is erg mooi verpakt, makkelijk in te nemen en de overall service is top! Heb een kruidenthee bij mijn order mogen ontvangen waar ik iedere dag van geniet! Het verbaasde me ook enorm hoe snel mijn order binnen kwam!

29 november 2025

Thee bij slecht slapen

Mid 20's, man, veel stress en weinig slaap. Ondanks dat ik gedurende de werkdag best prima kan functioneren met gemiddeld 5-6 uur slaap doordeweeks, merk ik toch dat ik vaak van die "instort" momenten heb later op de dag, op vrije avonden of in het weekend.

Slapen zelf is bij mij niet zozeer het probleem, maar vooral het moe worden, uitgerust naar bed gaan en inslaap vallen. Dit is iets waar ik al jaren moeite mee heb. Ik heb meestal echt wel 1 tot 1,5uur nodig om inslaap te vallen, zodra ik eenmaal in bed lig.

Na aanbeveling van Libian (mede-oprechter Yana) voor het gebruik van een van haar theeën vlak voor het slapen gaan, heeft mij dit geholpen om uitgeruster naar bed te gaan. De thee ondersteunt me lichaam om in een ontspannen staat te komen, waardoor ik met een uitgeruster gevoel me bed in ga en hierdoor eenvoudiger tot slapen kom.

18 november 2025

Dieper slapen en dus helder...........

Ik ben 60 jaar en had echt problemen met opstaan. Mijn hoofd wil maar rniet wakker worden. Met Jana slaapthee slaap je dieper en je word helder wakker. Zo fijn!
Ik heb hierdoor minder koffie nodig en voel mij fris in de ochtend zonder cafeïne. Thxs Jana

Geweldig

Geweldig! Binnen een aantal weken merkte ik al een stabielere focus en energie gedurende dag. Dit zie ik terug in de dagelijkse prestaties in zowel werk als sport. Samen met een gezonde levensstijl is dit de perfecte combinatie voor mij en raad het iedereen aan.

Gebruik Yana Woman druppels

Ik gebruik de Yana druppels Woman nu ongeveer een maand en heb oprecht geen last meer van een opgeblazen gevoel in mijn buik meer. Ook mijn huid (gezicht) is rustiger/ strakker geworden. Ik ben blij met dit product 😊

Puur natuurlijk

Yana sluit aan bij een natuurlijke manier van leven. Ze gebruiken biologische producten op een pure wijze. Hiermee onderscheiden ze zich. Ik ben erg tevreden over de de druppels die ik een aantal weken nu gebruik, het is een goede toevoeging die makkelijk is in gebruik!

20 november 2025

Mijn energie en kracht terug

Binnen een paar weken had ik mijn energie weer terug en had ik geen last meer van energie crashes. Ook was mijn kracht een stuk beter en kon ik echt aanzetten in de gym. Dit door 6 druppels yana perdag. Zeker een aanrader

5 november 2025
Reviews in alle talen tonen. (13 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken