Ik heb een schoudergewricht die steeds uit de kom schoot. En daardoor kon ik niet slapen ik heb toen de amplifier tussen mijn kussen en mijn schouder in geklemd en zo kon ik pijn vrij slapen en hoefde... Toon meer

Hoi Vera, we kennen elkaar al een hele poos ik ben erg enthousiast over de Biogenesis, heb de koffer, chamber of Eternal light, De great seal of genesis. ik doe dagelijkts mijn technieken. Momenteel d... Toon meer

Verlate levering uiteindelijk vriendelijk en perfect opgelost. Door de sneeuwval in februari was er iets niet goed gegaan met de levering van mijn shield. Vera heeft dit direct opgepakt en met DPD o... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

In Yanini, praktijk voor body, mind & spirit, begeleid ik cliënten met veel plezier en enthousiasme op hun levenspad. Met producten van o.a. BioGenesis geef ik consulten en coaching waarbij de cliënt emotioneel en lichamelijk in balans wordt gebracht.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Antwoord van Yanini

Ja, voor het eerst een bericht van dpd ontvangen dat het pakje vertraging opgelopen had. Dit ging buiten mij om en kon daar niks mee. De bestelling is meteen aan u verzonden en zou normalite de volgende werkdag hoogstens met twee werkdagen arriveren. De andere bestellingen heeft u altijd meteen een dag later hooguit twee ontvangen. Mijn excuus helpt dan ook niet.

Het contact met Yanini was fijn

Het contact met Yanini was fijn. Ik kreeg de verkeerde maat ketting opgestuurd, dit was bewust gedaan, omdat ze hoopte dat ik met de langere ketting ook blij zou zijn. Dit vond ik apart, had liever vooraf hierover gecommuniceerd zodat ik de ketting in de gewenste maat dan meteen ergens anders had kunnen bestellen. Ik stuur de ketting terug en heb de toezegging mijn geld dan teruggestort te krijgen. Hier heb ik alle vertrouwen in. Het contact was warm en prettig en het hangertje prachtig! Ik zou zeker nogmaals iets bij Yanini bestellen.

3 december 2021

Antwoord van Yanini

Uiteraard, krijg jij je geld terug van het zilveren collier, daar hoef je niet over te twijfelen. Ik ging ervan uit dat je blij zou zij. Met de duurdere uitvoering. Zodra het lengtecollier wat jij bestelde weer voorradig is, zal ik je berichten. Al onze producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Blij dat je tevreden bent.

Bestelling snel geleverd

Bestelling snel geleverd, alles goed verpakt. Keurig verzorgd. En erg blij metde bestelde Trinity of Hope, doet wat het moet doen zoals beloofd. Erg fijne tool en heel mooi om als sueraad te dragen

20 november 2021

Antwoord van Yanini

Jazeker Marie José zoals al onze producten doen wat ze beloven, maak er zoveel mogelijk gebruik van en het zal je niet teleurstellen. Een tip: draag het op je Pendant of Eternal Light en of Sacred Sound Pendant! Dank je wel voor je mooie recensie!

Ik vind het veel geld voor een stukje…te duur

Ik vind het veel geld voor een stukje plastic!

28 september 2021

Antwoord van Yanini

Beste Liesbeth, in al die 16 jaar, dat ik met deze producten werk en deze verkoop heeft nog nooit iemand beweerd dat onze producten van plastic zijn en/of niet werken. Ik zou zeggen probeer het uit! Gooi de Xyluriz Oranje die jij hebt aangekocht maar eens op de douchvloer of andere stenen vloer. Ik garandeer jou dat het of in gruzelementen valt of stukjes eraf vallen. Al mijn producten zijn van hoogwaardig glas en niet één product is van plastic! Zelfs onze Energy Cards in plastic seal, zijn van glas! Dit is naar mijn mening een onware review. Ik kan best tegen kritiek, maar niet tegen leugens, Onze klanten kunnen dit bevestigen. Als jij of ieder ander over een product niet tevreden bent, dan kun je dit volgens onze regels binnen de gestelde termijn gewoon terugsturen en daar maak ik nooit een probleem van, aangezien dit nooit voorkomt, maar dit, wat je hier schrijft is totaal ongepast en onwaar. Ik zou zeggen, probeer het uit, gooi het maar stuk op een stenen vloer, maar wees dan vrouw genoeg om dit ook terug te draaien en je excuus aan te bieden. Vriendelijke groet, Vera

aankoop transactie via yanininl.

Jaren geleden heb ik op een beurs in Het elfde Huis' 'te Harderwijk een innerlijk kind hanger aangeschaft waar ik veel aan heb gehad. Gedragen tot ik zonder kon. Droeg hem nog wel eens als dat goed voelde om te doen.
Vorig jaar heb ik hem 2x uitgeleend aan vrouwen, die door omstandigheden uit balans waren in hun bewustwordings proces. De hanger heeft hen ook goed geholpen. Tijdens de laatste uitleen heeft mijn vriendin de hanger per ongeluk laten vallen op de stenen vloer van de badkamer en daarbij brak er een hoekje af. Ze wilde de hanger niet beschadigd teruggeven en gaf mij een financiële vergoeding om een nieuwe aan te schaffen.
Het heeft even geduurd, voor ik daar werk van ging maken. Ging mij opnieuw weer wat beter verdiepen in de biogenesis energie. Ik kon geen besluit nemen welk product aan te schaffen. Vera raadde mij een hanger voor volwassene aan. Goed afgestemd wat op dit moment voor mij de bedoeling was kwamen daar 3 opties uit. Kind-hanger, volwassen-hanger en Aura-Shield.
Het viel niet mee de juiste keuze te maken en heb toen 3 briefjes gemaakt. Hierop elke optie geschreven en de briefjes dichtgevouwen, gehusseld en op tafel neergelegd. Mijn man gevraagd via pendelen voor mij de juiste optie te bevragen. Bij 2 van de 3 briefjes bleef de pendel stil hanger en bij het laatste briefje bleef de pendel telkens flink bewegen.
Hierna heb ik de bestelling voor het Aura Shield gedaan.
Daar zou volgens de website 3 dagen voor bezorging mee gemoeid zijn.
Ik vond het dan ook heel bijzonder een reactie van Vera te krijgen, Dat de hanger mogelijk de volgende dag al bezorgd ging worden,
Die dag ben ik wel 6x in de brievenbus gaan kijken of dat zo was.
Dat bleek, enigszins tot mijn teleurstelling, niet te gebeuren.
Maandagmiddag is de hanger keurig bezorgt, met een bijgevoegde folder over andere biogenesis producten. Heb dinsdag kennisgemaakt met het Shield door deze verschillende keren tussen de handen te hebben genomen.

Woensdag ben ik de hanger gaan dragen. Moest er wel aan wennen, want energetisch voelde de hanger de hele dag 'gewichtig'.
Vandaag ervaar ik, dat er behoorlijk aan mijn keelchakra gewerkt wordt.
Was ook erg blij hem om te hebben, daar mijn vriendin tijdens onze wekelijkse en donderdagse ontmoetingsdag vertelde, dat zij de dag daarvoor haar 2e corona injectie kreeg.
Ikzelf heb geruime tijd geleden goed de voor en tegens van dit vaccin onderzocht en door mijn persoonlijk gedachtengoed besloten géén vaccinatie
te zullen nemen. Met Dank aan Yanini voor deze mooie ondersteunende mogelijkheden. Annet van Rij.
's nachts draag ik hem niet

Woensdag ben ik hem gaan dragen

17 juni 2021

Dag Annet,
Ja sommige kunnen de Shield vanaf het begin niet de hele dag dragen. Voor advies hierover kun je me altijd even bellen. Dank voor je mooie en uitgebreide review.

prima ervaring

conform afspraak geleverd en bezorgd en daarna prettige persoonlijke follow up door medewerker in verband met gebruik

2 juni 2021

Antwoord van Yanini

Dag Conny, Ik werk alleen, je hebt met mij zelf gesproken. Blij dat je er blij mee bent.

Geweldige geholpen ..erg blij en te…

Geweldig geholpen ..erg blij en content ...spullen volgende dag binnen
Kan iedereen aan raden.
De Dame is zo ontzettend vriendelijke en behulpzaam

26 mei 2021

Antwoord van Yanini

Dank je wel Daantje, aarzel niet om mij te bellen indien je vragen hebt.

Verlate levering uiteindelijk perfect opgelost

Verlate levering uiteindelijk vriendelijk en perfect opgelost. Door de sneeuwval in februari was er iets niet goed gegaan met de levering van mijn shield. Vera heeft dit direct opgepakt en met DPD opgelost.
Echte persoonlijke betrokkenheid!
Shield van Genesis geeft direct rust en balans.

1 maart 2021

Antwoord van Yanini

Zo zie je maar weer, hoe het weer al je werk in het honderd kan doen lopen. Maar ik ben blij dat we dit zo snel mogelijk konden oplossen. De Shield of Genesis is een must have, zeker in deze onrustige tijden. Het bestaat al 21 jaar en is en blijft een topper.

Snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt en handgeschreven kaartje is erg gewaardeerd maakt het persoonlijk.
Dus top bedankt

10 januari 2021

Antwoord van Yanini

Graag gedaan Marcel, Heb je nog vragen voel je vrij en aarzel niet om mij te bellen.

Een geweldig product Shield of genesis…

Een geweldig product Shield of genesis en de smal shield of genesis. Snelle verzending en vlot. Superproducten ik kan niet meer zonder, mijn zoontje ook niet. Bedankt lieve Vera voor je mooie sieraden.

4 november 2020

Antwoord van Yanini

Dank je wel, ik ben altijd heel blij om te lezen dat velen hier zo'n baat bij hebben. Wat geweldig toch en dat in deze tijden is de Shield of Genesis voor jong en oud heel belangrijk.

De Shield large of Genesis

Ik ben zeer tevreden over de producten van Vera waaronder ook de Shield large of Genesis, deze draag ik iedere dag naar alle tevredenheid, tegen alle negatieve energie en straling waar ik erg gevoelig voor Ben.

14 mei 2020

Antwoord van Yanini

Dank je wel Cees voor je mooie review, die dertig dagen niet goed geld terug garantie zijn dus oké...

Snelle levering.

Snelle levering.
Een persoonlijk kaartje gekregen bij de levering, leuk.

28 april 2020

Antwoord van Yanini

Mocht je nog vragen hebben bel of mail me gerust.