Ik had besteld op zondag en een email binnen gekregen op maandag dat hij verzonden was, ik had geen track en tracé gekregen en stuurde een berichtje en kreeg te horen dat ze hem waren vergeten en dus... Toon meer
Goed snelle service. Fantastische betaalbaar producten. Die goed zijn voor je huid. Daarnaast krijg je altijd heel veel samples. Zo kan je kennismaken met andere producten zonder meteen een full size... Toon meer
Ontzettend goed advies gehad op basis van mijn huidtype en huiddoelen. De producten die ik heb gekocht (cleanser & gezichtsmaskers) werken na verwachting erg goed. De hoeveelheid testers die je cade... Toon meer
Feel good about yourself and your skin with safe, effective and nutritious skincare. Feel free to ask us for any advice.
Rotterdam, Nederland
- info@yaoskin.com
- yaoskin.com
Jouw medewerkers zijn aardig en geven…
Jouw medewerkers zijn aardig en geven goede hulp
Super snelle verzending
Super snelle verzending! En super leuk en lief ingepakt! No complains!
Altijd tevreden!
Ik heb al veel keren bij Yaoskin besteld en ben altijs tevreden! Snelle levering en vriendelijk service. Ik vinda dat ze ook goede prijzen hebben voor de skin care producten
Altijd erg tevreden over Yaoskin
Altijd erg tevreden over Yaoskin! Heb je vragen over producten of werkingen helpen ze graag en snel. Producten zijn goed geprijsd en voor ieder huidtype.
Zal hier zeker nog vaak mijn skincare bestellen.
Mijn fav K-beauty webshop
Al meerdere keren besteld hier. Altijd snel verzonden met track en trace. De communicatie is persoonlijk en beleefd! Via Instagram advies gevraagd, heel snel goed advies. Vaak zijn er fijne acties. Ook is het punten systeem heel fijn. Ik zal hier zeker blijven bestellen
Altijd zeer tevreden over YaoSkin
Altijd zeer tevreden over YaoSkin! Snelle levering, geweldige producten en bieden veel hulp en informatie.
Snelle verzending en prima producten
Trouwe klant
Altijd snelle levering, leuke samples en cute verpakking! Really appreciate het handgeschreven kaartje <3
Ik bestel altijd mijn…
Ik bestel altijd mijn verzorgingsproducten bij YaoSkin en ben altijd super blij. Iedere keer is het weer een cadeautje om het pakketje open te maken.
Helemaal top
Hele fijne klantenservice en snelle…
Hele fijne klantenservice en snelle bezorging!
Ik zat zelf een beetje in de knoop met wat het beste was voor mijn huid en hoe ik een goede skincare routine kan opzetten voor mijzelf. De klantenservice van Yaoskin heeft mij hier geweldig mee geholpen. Nu is mijn skin glowy en egaal en dat met maar een handje vol producten. Ze proberen je niet meer te verkopen dan dat je nodig hebt en dat vind ik super fijn!
Yaoskin is voor mij de GO TO skincare shop!
ʕ•ᴥ•ʔ
Ik heb heel hard nagedacht over een minpunt (die ik eigenlijk niet kon vinden).
Het is wel duur, maar goede kwaliteit en het is de prijs waard. Klantenservice is vooral goed en het is altijd leuk om freebies te krijgen.
Alles is duidelijk en ik kan verder niet echt een minpunt bedenken, dus daarom 5 sterren.
AMAZING
Ze helpen met het kiezen van de juiste producten via insta en je krijgt zoveel leuke extra’s 😍😍
A+ service
Super blij met alles! Producten, verpakking, snelheid, etc. Bedankt Yao team! Ik weet waar ik vanaf nu mijn skincare koop!
Super goede service
Super goede service, mijn pakketje was blijkbaar kwijt geraakt. Meteen antwoord gekregen en een nieuw pakketje gekregen. Die kwam binnen 24 uur aan! En onwijs veel samples om uit te proberen. Zeker fan en ga zeker vaker bestelle