Min fantastiske garn pusher
Conny er den mest fantastiske garn pusher jeg kender🥰 der er ingen grænser for hendes hjælpsomhed og gode humør.
Hold da op for en oplevelse at åbne for mit indkøb af garn. Pakken var en lækker papkasse og inde i kassen var mit garn pakket ind i det smukkeste silkepapir. Der lå et smukt kort med en hilsen fra Conny, jeg blev så glad og det er ikke sidste gang jeg køber garn hos hende.
Jeg har i dag besøgt butikken og fået fantastisk vejledning og information - hyggeligt og høj faglighed.

Antwoord van yarnforward.dk
Har lige købt et såkaldt garnkit, men opskriften følger ikke med. Og nej, det er ikke nævnt på hjemmesiden. Opskriften skal købes ved siden af.
Første og sidste gang, jeg handler her

Antwoord van yarnforward.dk
Hjertevarme, ærlighed og hjemlig hygge.
Den bedste service og atmosfære 🤎
Ærlighed omkring farvevalg og fibre, så du får den bedste vejledning.
Jeg holder af at komme og handle hos Conny🤎

Fantastisk service
Jeg bestilt hæklenåle og de kom to dage efter. I pakken lå et lille stk fransk nougat, og et postkort med en personlig hilsen. Jeg blev simpelthen så glad, og tænkte sikke en god service.
Jeg skal helt sikkert handle derfra igen.
Og det har jeg gjort igen idag. Flere hæklenåle. 😀😀
Fantastisk oplevelse! Mega hurtig levering! Jeg bestilte strikkepinde og wire og begge dele kom så flot pakket ind i fint papir med sløjfe og personligt skriv vedlagt. Jeg kan kun give Yarnforward mine varmeste anbefalinger! Det er ikke sidste gang jeg handler der :)

Antwoord van yarnforward.dk
Jeg kan kun anbefale at handle hos YarnForward! Butikken har gode priser samt et stort udvalg af fine produkter. Desuden var min ordre pakket smukt og personligt ind.

Antwoord van yarnforward.dk
Det lækreste garn, modtaget i den fineste indpakning. Hurtig levering. Kan varmt anbefales. Vender helt sikkert tilbage

Mega god service!!
Hurtig levering, den rigtige farve og noget lækkert garn.
Dejlig oplevelse med et lille personligt brev og en lækker indpakning!