De enige smaakvolle mealprep bedrijf met bewuste gezonde ingrediënten zonder alle troep( e-nummers en zaadoliën). Was lange tijd opzoek naar zo een bedrijf in NL
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de maaltijden. Alles is vers, lekker en goed verpakt. De levering was ook netjes op tijd. Bedankt voor de goede service!
Bij YesMeals bereiden we verse, gezonde en smaakvolle prep meals voor iedereen die tijd wil besparen en toch goed wil eten. Onze maaltijden worden met zorg bereid, zijn direct klaar om te eten en helpen je om een gezonde leefstijl makkelijker vol te houden. Gezond eten, zonder gedoe!
Zuid-Afrikaweg 3, 1432DA, Aalsmeer, Nederland
- +31 6 84 53 20 01
- info@yes-meals.nl
- yes-meals.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De enige smaakvolle mealprep bedrijf…
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit…
Zeer snelle levering en hoog kwaliteit…
Zeer snelle levering en hoog kwaliteit eten. Absoluut een aanrader.
Door post.nl pakket pas laat ontvangen…
Door post.nl pakket pas laat ontvangen . Maar gelukkig net goed vries.
10/10
De kwaliteit is geweldig fijne verkoper en ziet er enorm smakelijk uit
Uitstekende service
Het eten is heerlijk en de service is geweldig

Antwoord van YesMeals
Vlotte bezorging en een goede…
Vlotte bezorging en een goede kwalitatieve maaltijden die redelijk goed smaken.
Ik bestel nu al een tijdje bij YesMeals…
Ik bestel nu al een tijdje bij YesMeals en ik ben echt ontzettend tevreden. Het eten is altijd supervers, smaakvol en de porties zijn precies goed. Voor mij is het de ideale oplossing voor drukke dagen waarop ik wel gezond wil eten, maar geen tijd of zin heb om zelf te koken.
Ook de bezorging verloopt altijd soepel en netjes op tijd. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar gemak zonder in te leveren op kwaliteit!
Eiwitten hoog
Lekker eten, goede prijs en snel geleverd. Hoog in eiwitten ook 💪🏼
Heerlijke maaltijden
Heerlijke maaltijden. Service ook top en laagdrempelig via whatsapp. Aanrader!!
Ik blijf bestellen
Ik blijf bestellen, omdat ik het eten super lekker vind!

Tevreden mee
Tevreden mee, top dat ze seed oil vrij zijn. Bezorging is meteen volgende dag en ze stemmen zelfs nog even met je af via WhatsApp voor het bezorgen. Eigenaar is ook een aardige jongen, lekker bezig.

Antwoord van YesMeals
Geld niet terug na anulleren ook niet reageren
Bestelling : 11400YM
Hallo,ik heb mijn geld niet terug ontvangen.
Op 24.04 eten besteld,opzelfde dag heeft mij bericht dat bestelling compleet om te bezorgen opzelfde dag en ik zei ja !
Niet bezorgd op 24.04 ook niet op 25.04 en niet op 28.04 (was u gesloten 27.04 was koninsdag).
28.04 nog geen trackingtrace en ik koop steeds eten vanuit supermarkt.
Bestelling is een sportmaaltijden omdat ik voedingschema heb dus verwacht wel optijd bezorgd worden .
28.04 heb ik geanuleerd omdat nog geen trackingtrace.
Waarom heb ik mijn geld nog niet ontvangen ?
Graag verzoek ik u om een snelle terugbetaling.
Dank u

Oprecht superheerlijke maaltijden…
Oprecht superheerlijke maaltijden comunicatie was top zeker een aanrader!

Antwoord van YesMeals
Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Duidelijke site. Prijzen zijn laag vergeleken met andere sites. Eten smaakt heerlijk! Contact met yesmeal gaat ook soepel. Bezorging gaat zoals afgesproken optijd. Ben tevreden. Ik denk dat ik ook hier blijf bestellen.

Loved it
Loved it! Voldoende verschillende maaltijden, met andere smaken ook en meer dan voldoende proteine. Goed op smaak, geen flauwe hap!! Enige verbeterpunt dat puur voorkeur is, iets droog - mag meer saus hebben. Service was ook snel. Gaat in het adresboekje en binnenkort weer bestelling :)

De maaltijden zijn geweldig
De maaltijden zijn geweldig, gezond en goed gekruid!
De bezorging vond ik wat onduidelijk.

Heerlijk avondmaal met yesmeals
Heerlijk avondmaal met yesmeals