Bij Yes! Toys & More geloven we dat speelgoed meer kan zijn dan zomaar een tijdverdrijf. Als gespecialiseerde online speelgoedwinkel richten wij ons op duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit — speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook goed is voor kinderen én de wereld om hen heen. Ons assortiment bestaat grotendeels uit houten speelgoed en duurzame materialen, zorgvuldig geselecteerd voor kinderen van alle leeftijden. HABA — ons hoofdmerk: Een van onze trotse speerpunten is het bekende Duitse merk HABA. HABA staat wereldwijd bekend om zijn prachtig afgewerkte houten speelgoed, educatieve spellen en veilige materialen voor de jongste kinderen. Bij Yes! Toys & More vind je een uitgebreide collectie van dit geliefde merk, ideaal voor ouders die bewust kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Scherpe prijzen, altijd: Duurzaam hoeft niet duur te zijn. Wij bieden ons kwalitatieve assortiment aan tegen scherpe prijzen, zodat bewust speelgoed voor iedereen toegankelijk is. Gratis inpakservice Een cadeau bestellen en direct mooi verpakt laten bezorgen? Dat regelen wij gratis voor je. Perfect voor verjaardagen, Sinterklaas, Kerst of een zomaar-momentje. Gratis bezorging in de regio Almelo: Woon je in of rondom Almelo? Dan bezorgen wij jouw bestelling gratis aan huis — snel, zorgvuldig en zonder extra kosten. Bewust kiezen, bewust spelen: Bij Yes! Toys & More geloof je in speelgoed met een verhaal. Speelgoed dat generaties meegaat, de fantasie prikkelt en gemaakt is met respect voor mens en natuur. Ontdek ons volledige assortiment op www.yestoys.nl en geef een cadeau dat écht iets betekent.
Goed en snel binnen!
Product is goed van kwaliteit en was snel binnen!
Mooi product
Mooi product, de kinderen spelen er veel mee. Mooi verpakt en snel geleverd. Wij bestellen er zeker weer. Top bedrijf!
Goeie service
Kwalitatief goed product, voor een goeie prijs. Ook mooi snel geleverd. Echte aanrader!
Geweldig service
Geweldig service , mooi verpakt. En voor deze prijs kon ik het niet laten liggen
Chapeau