Yettel ügyintézés
A Yettel vezetékes internetet kötött be a lakásomba 2026.szept 30- án.( Előtte az One szolgáltatónál volt előfizetésem) Amikor érdeklődtem a Yettelnél a vezetékes internetről és a lehetőségeimről, felajánlottak egy 30 napig ingyenes, routeres, kártyás netet,hogy a bekötésig ne legyek internet nélkül.A szerződés megkötése,időpont egyeztetés és érdeklődések során többször beszéltem a Yettel központjával,nem egyszer ők hívtak vissza,mivel nem tudtak érdemleges válasz adni a felmerülő kérdéseimre.Nem egyszer beszéltünk az Otthoni netről is.A vonalas bekötés előtt érdeklődtem a központnál,be küldhetem- e mással a routert mivel nem tudok járni. Azt a választ kaptam, 2 héten belül, meghatalmazással beküldhetem.
Okt.elején kaptam egy számlát,hogy szept 30- tól számlázták az ingyenes netet.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy miért számláztak,mivel már a VONALAS IS BE VAN KÖTVE.Akkor mondták hogy meg kellett volna szüntetnem az Otthoni net előfizetését.
NEKEM SENKI NEM MONDTA,HOGY KÜLÖN MEG KELL SZÜNTETNEM!!! Sem amikor felajánlották az Otthoni netet,sem a szerződés megkötésekor,sem amikor érdeklődtem a router visszaküldéséről.
Nagyon bosszantott,de mondtam,befizetem a számlát.
Ekkor az ügyintéző férfi azt mondta,azzal a nappal megszünteti az előfizetést.(ekkor már a routert nem használtam,mivel több napja be volt kötve a vezetékes net.
Következő héten volt lehetőségem visszaküldeni a routert,és ekkor mondtàk az üzletben,még mindíg nincs megszüntetve az előfizetés.
Ekkor sokadszorra ismét hívtam az ügyfélszolgálatot,elmondtam a problémámat,de ismét nem tudtak aznap segíteni,mivel "meg kellett beszélni valakivel." Másnap délelőtt hívott vissza a férfi ügyfélszolgálatos és közölte,bogy be kell mennem valamelyik üzletbe,csak úgy tudom megszüntetni.
Mondtam,hogy utána néztem és több helyen írva van,hogy az online ügyfélszolgálaton,vagy levélben is meg lehet szüntetni, vagy ott van a videós chat,az ugyanolyan,mintha bemennék üzletbe, és már a router sincs nálam,beküldtem.
Azt mondta csak azt tudja közvetíteni,hogy az enyém " KÜLÖNLEGES ESET" és csak ha bemegyek,vagy valakit meghatalmazással beküldök,akkor tudom megszüntetni és a továbbiakban már nem is akart foglalkozni a problémámmal!
EZ ABSZURD ÉS FELHÁBORÍTÓ!!!
Nekem miért CSAK ÍGY lehet megszüntetni,mikor mindenki más megszüntetheti egyéb módon,és ezek le vannak írva a szerződésekben is és a Yettel oldalain is!!!
Otthagytam az One- t a nehézkes 98ügyintézések miatt,de ha letellik a hűsegidő visszatérek hozzájuk,mert a nehézségek ellenére ezerszer jobbak mint a Yettel!!!
Érthetetlen és felháborító az ügyintézésük!!!
Serdült Sándorné
Miskolc