yieldnodes.com Reviews 1.454

2,1

1. Online samenwerkingsplatform
  2. Vermogensbeheerdiensten

Rent a Server Program Pool for Master-noding Cryptocurrency

Houd rekening met het volgende

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

1K reviews

Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik krijg al een jaar geen nieuwsbrief…

Ik krijg al een jaar geen nieuwsbrief meer. Ze beloven veel maar doen weinig. Ze houden iedereen aan het lijntje en wekken de verwachting dat ze weer op gaan starten. Zo geven ze mensen hoop zodat ze geen aangifte gaan doen. Kom op Yieldnodes geef de mensen hun geld terug. En dan niet via zo'n waardeloze NFT !

17 maart 2026

bereikbaar?????

wanneer is nu eindelijk de site helemaal terug bereikbaar, handelbaar. Dit is nu al meer dan twee jaar bezig. Het enige antwoord dat je krijgt is dat ze ermee bezig zijn!!!!!

25 december 2025

Nog geen terugboeking...

Tot op heden nog niet mijn geld eraf kunnen halen. wel erbij kunnen boeken.... vanaf 2021 wel al lid, maar sinds 2022 niks meer kunnen doen.

Gezien ik een huis wil kopen zou ik graag mijn geld eraf halen.

1 januari 2025
Logo yieldnodes.com

Antwoord van yieldnodes.com

Dear Dorus

We understand your concerns and appreciate your patience. Please know that YieldNodes is actively working on solutions, and we are doing everything we can to navigate this challenging situation.

We plan to publish an update in February to provide more clarity on the progress toward recovery. We truly appreciate your understanding and will share more details as soon as possible.

Best regards,
YieldNodes

afwachten en hopen!

Iedereen die in Yieldnodes heeft geïnvesteerd, weet dat er sinds 12 oktober veel veranderd is. Alle investeringen en winst zijn bevroren en Yieldnodes heeft aangegeven dat het noodzakelijk is hun business drastisch te wijzigen, vanwege alle economische instabiliteit op dit moment. Moeilijk in te schatten wat dit gaat brengen en wat het betekent voor je investeringen. Eigenlijk kunnen we niet meer doen dan afwachten, niet in paniek raken en hopen voor het beste. Tot 12 oktober waren de winsten uitzonderlijk en verliepen de uitbetalingen vlekkeloos. Hopelijk komt die tijd weer terug!

15 oktober 2022

jullie zijn allemaal rekt !!!!!!!!!!

12 oktober 2022
Logo yieldnodes.com

Antwoord van yieldnodes.com

not true at all. Investing in cryptocurrency is risky and we provided accurate risk assessments. You signed a risk disclaimer agreeing to said risk. Here it is.

You also provided a signed risk agreement aknowleding this that we have a copy and you do as well

Also we are here restructuring the program so nothing is lost yet, we only require time to build back up. Please be patient!

Sincerely

YieldNodes.com

Top verdiensten op een betrouwbaar platform.

Éen jaar geleden begon ik met YieldNodes en mijn ervaringen zijn lauter positief. Ja, in het begin twijfelde ik, weer een HYIP of een scam? Maar nee, niets is minder waar.

Het team is transparant, flexibel en kan écht communiceren met haar leden. Een pijler die bij veel andere bedrijven ontbreekt.

Wekelijks of maandelijks mails over updates, nieuwe features en ontwikkeleningen. Maar ook over het risico, aanvallen of dingen die minder goed lopen. Ze vragen dan ook mensen mee te denken.

Bovendien heeft het bedrijf jaarlijks audits, waar ook jij aan kan deelnemen (buitenland) als je wilt. Twijfel je nog? Doen!

21 september 2022

Meer dan een jaar actie met het…

Meer dan een jaar actie met het platform en ze doen het echt heel goed. Ook in een bearmarkt weten ze toch rendament te maken. Uitbetalen werkt ook prima.

12 juni 2022

Goed stabiele investering

Ik ben hier in mei dit jaar mee begonnen met 500 euro en met herinvesteren heb ik 369 euro wins gemaak in 6 maanden tijd daarom vind ik het een goed investering.
Je moet er wel bewust van zijn dat storten en opnemen alleen in crypto kan en je dus nog een brokker moet hebben om je euro's om te zetten in bitcoin en dan over te maken
Stortinge en uitbetaling duurt wel even je moet het voor een bepaalde datum doen anders duurt het nog een maand voor je het op je rekening hebt

9 oktober 2021

Sinds januari dit jaar aangesloten bij…

Sinds januari dit jaar aangesloten bij deze fijne club! Kan er voorlopig nog niets negatiefs over ontdekken, ik zie alleen veel winst verschijnen op mijn account. Verder super correcte behandeling als je vragen stelt, nooit de indruk dat ze geen tijd voor je hebben of maken. Het siert hun ook dat ze willen dat je alleen maar op een 100% eerlijke reclame voor hun maakt, NOOIT de risico's verbloemen want die zijn er wel natuurlijk. Maar als er 1 club is die er alles aan doet om geen onnodige risico's te lopen dan zijn het deze mannen! Ik hoop op een lange samenwerking!
Maar helaas...aan alles komt een eind...het ging fout oktober 2022. We worden sinds die tijd met allerlei beloftes en uitstel aan het lijntje gehouden, bedrag is inmiddels al flink opgelopen maar we hebben gewoon niets, nada noppes! Vertrouwen is weg inmiddels en mocht er een rechtszaak van komen dan sluit ik zeker aan!

1 juli 2021
Toon reviews in alle talen. (1.454 reviews)