Ik ben er echt heel tevreden met de producten van Yionn. Sinds ik ze gebruik is mijn huid veel rustiger na het scheren, zonder irritatie of rode bultjes. Dat maakt het voor mij zoveel fijner. Ook... Toon meer
Ik ben erg blij dat ik deze producten ontdekt heb. Ik zag Raka ergens voorbij komen en sindsdien ben ik steeds meer producten gaan gebruiken. Het scheren gaat veel makkelijker en fijner met de scheerg... Toon meer
De producten werken erg fijn, geen irritatie meer door het gebruik van scheercreme een goed scheermes en wat nazorg. Ik gebruik het nu ongeveer 1 jaar
Sinds een week of 6 gebruik ik de Yionn Rakka. Hierdoor zou ik minder last hebben van ingegroeide haartjes en rode bultjes. Helaas is het tegenovergestelde waar! Heb nog nooit zoveel rode bultjes en i... Toon meer
(NL) Behandelt en voorkomt rode bultjes, ingegroeide haartjes, en jeuk na ontharen. (DE) Hilft bei roten Pickelchen eingewachsenen Haaren und Juckreiz nach der Enthaarung.
Lichttorenhoofd 2, 4871CC, Etten-Leur, Nederland
- +31 (0) 76 205 52 74
- support@yionn.com
- yionn.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super snel, maar niet zo glad.
Super snelle levering, mooi design van de producten. Ik heb de single blade razor en de Raka besteld. Ik kan met dit scheermes helaas niet goed glad scheren. Voel altijd nog stoppels en moeilijke hoekjes zijn ook levensgevaarlijk met dit mes. Misschien moet ik er nog wat handigheid in krijgen, maar ik qua resultaat valt het mij tegen. De Raka moet ik nog wat langer gebruiken om het resultaat goed te kunnen beoordelen.

Antwoord van YlONN
voor het eerst een product via internet…
voor het eerst een product via internet besteld, niet lang hoeven te wachten. Netjes ingepakt en afgeleverd. Wachten op verloop van tijd, of dat product zijn werk heeft gedaan, waarvoor ik hem besteld heb. Kan ik nu niks van over zeggen heeft zijn tijd nodig.
Producten kwamen optijd binnen en waren…
Producten kwamen optijd binnen en waren netjes verpakt
Mega enthousiast
Voor de 3e keer iets besteld bij Ylonn en wederom mega enthousiast. Heb het zelfde product nu voor de 2e keer en ik kan niet meer zonder. Daarnaast doe ik super lang met dit product ondanks het een best klein flesje is en ik het dagelijks/wekelijks gebruik.
Ook super snel bezorgd en netjes verpakt. Niks op aan te merken 💗
Zeer tevreden
Product was snel geleverd en de informatie die ik kreeg was duidelijk en correct. Het pakketje was netjes ingepakt! Kan alleen maar blij zijn met deze service!
Snel in huis
Na bestellen heb ik alles keurig op tijd en netjes verpakt binnen gekregen. Ik heb het na een DHL service punt laten sturen, dus kon het ophalen wanneer het mij uit kwam. De producten zien er degelijk uit.
Pakket gestolen -> perfect opgelost!
Afgelopen zondag via whatsapp contact opgenomen met Janou van YIONN.
Mijn pakket was namelijk bezorgd, maar nergens te bekennen. Camerabeelden teruggekeken en wat bleek: het pakket werd 15 seconden na bezorging, gestolen!
Ik wilde enkel weten of de dader het product zou kunnen retourneren en het rekeningnummer zou kunnen wijzigen om op die manier geld te ontvangen. Janou stelde me gerust én wilde niet dat ik hier de dupe van zou worden. Direct bood ze aan mijn spulletjes opnieuw te verzenden ❤️
Wát een geweldige service!
- snel en gemakkelijk bereikbaar
- zelfs op zondag!
- lief, begripvol en persoonlijk contact
- oplossingsgericht en meedenkend
Kortom: fantastisch! ✨
Snelle levering, matige website
Snelle levering. Kan nog niet oordelen over product, na 6 dagen in ieder geval nog geen verschil.
De website is wel onduidelijk. Was in de veronderstelling een premiumset te hebben gekocht (stond op het plaatje) maar kreeg maar 2 van de 3.

Antwoord van YlONN
Snel bot, werkt niet bij strawberrylegs
Scheermesjes al bot na 1 scheerbeurt. Op de site wordt geschreven dat het product RAKA ook werkt bij aardbeibenen /strawberry legs. Maar na een jaar gebruik te hebben gemaakt van het complete pakket zie ik nog geen enkel verschil. Ik vind het veel geld voor weinig resulaat. Het ruikt ook niet heel lekker. Als je geen last hebt van scheerirritaties voegt dit product niet meer toe.

Snelle levering!
Duidelijke informatieve en mooie…
Duidelijke informatieve en mooie website, bestelling plaatsen verliep uiterst soepel en ik had de producten de volgende dag al in huis! Mooie, goede producten mooi verpakt. Zou niet meer zonder willen!
Complimenten voor dit bedrijf
Ik gebruik de scheermes, de scheercrème en de Nàinn. Veel minder bultjes door het mes (ik gebruik wel de scherpere mesjes van gillette), en de Nàinn werkt heerlijk verkoelend.
Producten zijn de volgende dag in huis en de klantenservice is uitmuntend. Denken mee, geven veel tips en gunnen je de korting als je deze net bent misgelopen.
Ylonn levering top
De levering ging heel snel na dat ik besteld heb. Dat DHL niet zo netjes met hun bezorging om gaat laten we maar even achterwegen. De communicatie met Ylonn was vriendelijk, snel en behulpzaam.
Goede service en zeer klantvriendelijk!
Fijne shop ervaring
Na diverse reclames via social media en een abonnement op de nieuwsbrief van Yionn begon ik toch te twijfelen of dit niet wat zou zijn. Hoe fijn zou het zijn om van de scheerirritatie af te komen. Ik heb me via de website goed ingelezen wat bij mij zou passen en uiteindelijk besloten om het gold pakket aan te schaffen. Bestellen ging heel makkelijk via de website. Bestelling was ook netjes verpakt en super snel geleverd. Tot dusver een hele fijne shop ervaring!