De Yogaschool Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

De Yogaschool brengt je terug naar jezelf. Geen zweverig gedoe, maar authentiek met kundige docenten. Ik volg zowel de Hatha Yoga als de Raja Yoga, beiden zijn enorm aan te raden! Raja Yoga geeft... Toon meer

Voordat ik me opgaf voor zwangerschapsyoga had ik nog nooit aan yoga gedaan. Gelukkig zijn de lessen heel toegankelijk. Er wordt geoefend met houdingen en ademhalingsoefeningen die fijn zijn tijdens d... Toon meer

1. Yogastudio

De Yogaschool geeft al 26 jaar de gerenommeerde opleiding Raja Yoga en is de grootste yogaschool van Oost-Nederland. Raja Yoga, of koninklijke yoga is de meest oorspronkelijke en volledige vorm van yoga. Verder wordt er lesgegeven in Hatha Yoga en Zwangerschapsyoga.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Professionele en persoonlijke Yoga school

Bij welke docent je de les ook volgt, je bent altijd welkom. De lessen zijn van hoge kwaliteit! Het niveau maakt niet uit, de uitdaging ligt bij je zelf. je wordt in alle gevallen goed geholpen/ondersteund de oefeningen/houdingen op de juiste manier uit te voeren.

22 juni 2026

Kundige begeleiding, voelbaar resultaat

Ik volg zowel de Hatha Yoga als de Raja Yoga, beiden zijn enorm aan te raden!

Raja Yoga geeft een onwijs mooie verdieping. Dat wat je leert in de lessen leer je toepassen in het dagelijks leven, daardoor creëer je meer rust en overzicht.

20 april 2026

Een wezenlijk verschil in twee jaar tijd!

Ik ben nu precies twee jaar bezig met de Raja yogaopleiding aan de Yogaschool in Enschede, met Jan als docent. Vanaf het eerste moment wist ik: hier moet ik zijn. Ondanks dat de lesstof af en toe pittig en ingewikkeld kan zijn kijk ik echt iedere week weer uit naar de lesochtend. Je hoeft niet alles gelijk te begrijpen en/of te kunnen. Het kan en mag gewoon in je eigen tempo. Met de uitleg en het eeuwige geduld van Jan wordt alles langzaam maar zeker duidelijker.
In de afgelopen twee jaar is er al veel veranderd bij mij. Zo ben ik fysiek veel sterker geworden, is m’n hoofd veel rustiger en voel ik me een stuk evenwichtiger. Ik heb niet zozeer de intentie om Yogadocent te worden, maar zie de opleiding meer als hulpmiddel voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Het yogaproces (en de bijbehorende filosofie) begint voor mij meer en meer een manier van leven te worden, letterlijk en figuurlijk zonder haast. Ik kan het iedereen aanbevelen.

3 april 2026

Fijne ervaring

Ik had nog nooit yoga gevolgd en ging er ook vanuit dat het niets voor mij is. Desondanks ben ik toch begonnen met zwangerschapsyoga. Ik ben blij dat ik dit heb gevolgd. Tijdens de yoga kreeg je tips over de bevalling en leerde ik mijn lichaam beter kennen en te ontspannen.

9 januari 2026

Yogaweek 2025

Intensief en toch rustgevend. Gedegen opbouw naar de afsluiting met vuurloop wat een zeldzame kans is. Een uitnodiging tot zelfstudie om je te ont-wikkelen.

27 juli 2025

De yogaschool heeft aandacht voor je

De yogaschool heeft aandacht voor je. De ontwikkeling die je doormaakt en wat je geleerd wordt kan je in je dagelijkse bezigheden toepassen waardoor alles makkelijker gaat. Ze begeleiden je hierin goed. Ik heb de yogaweek gedaan en het was een mooie bijzondere ervaring. Je komt in een warm bad en de verbinding was gelijk voelbaar. Als het goed uitkomt ga ik volgend jaar weer.

22 juli 2025

in deze yogaweek(2 blokken) heb ik weer…

in deze yogaweek(2 blokken) heb ik weer de rust in mijzelf ervaren en heb weer een deel van mijzelf ontmoet.de rust en toewijding van de professionele docenten hebben me heel veel positiviteit gebracht waarmee ik verder kan in de opleiding.ook het lekkere eten verzorgd door peter is fantastisch heb weer ideeen opgedaan om zelf op een gezonde manier te gaan koken
bedankt lieve mensen tot volgend jaar

29 juli 2025

De Yogaschool op yogaschool.nl biedt…

De Yogaschool op yogaschool.nl biedt meer dan alleen Asana's; ze helpen je te zien wat yoga werkelijk inhoudt en innerlijke rust te vinden. Met een mix van yoga en Shotokan Karate creëren ze een complete gezonde levensstijl. Of je nu in Enschede woont, studeert, of gewoon op bezoek bent, De Yogaschool kan je op het juiste pad helpen. ⭐⭐⭐

25 november 2024

De waarde van lessen en weekenden bij de Yogaschool

De Yogaschool laat je zien wie je bent, wat je doet en waarom je dat doet. Met dat als vertrek punt wordt zeer kundig gewerkt aan het persoonlijk gestelde doel (zoals vrijheid, liefde, thuis).
Met een rotsvast vertrouwen in Yoga(school) kan ik alleen maar stellen dat het leven elke dag fijner is geworden.
Dankjewel dat jullie onze ogen openen.

24 november 2024

Fijne opbouw en begeleiding bij Raja opleiding!

Ik ben in april begonnen met de Raja opleiding, dus nu een klein half jaar bezig. En ik ben erg blij met mijn keuze om de opleiding te gaan volgen! Het heeft me al veel mooie inzichten gegeven en geeft me meer richting aan mijn leven. De yogahoudingen worden goed uitgelegd en opgebouwd, evenals de theorie en mediatie-en energie-oefeningen. Ook is er altijd ruimte voor vragen of een gesprek. Er valt nog veel te leren, maar dankzij de weloverwogen en rustige opbouw van de opleiding heb ik er alle vertrouwen in dat ik ga komen waar ik zou willen zijn: leven vanuit vrijheid, vertrouwen en zelfliefde. Ik gun het iedereen!

22 oktober 2024

Balans

3 mooie locaties, dicht bij elkaar gelegen in Enschede. Veel kundige docenten waar ik les van heb gehad. Yoga brengt veel rust, ruimte en balans. En eigenlijk nog zoveel meer.
Communicatie verloopt goed en er wordt tijd voor je genomen als je een vraag hebt.

18 oktober 2024

Zwangerschapsyoga: essentieel om de werkdruk tijdens de zwangerschap te overleven

Ik ben ontzettend dankbaar voor Marijke's steun in de weken 21-39 van mijn zwangerschap, zowel fysiek als emotioneel! Ik had het erg druk op het werk en zou het niet zonder deze steun kunnen redden. Marijke is niet alleen perfect in het uitleggen van alle houdingen en het geven van persoonlijke aandacht aan iedereen, maar is ook een eindeloze bron van positiviteit en rust! Een groot pluspunt voor mij was de mogelijkheid om 's ochtends zwangerschapsyoga te doen, omdat ik 's avonds dodelijk moe was en absoluut niets kon doen.

16 juli 2024