1. Hobbywinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Yogini online shop voor Yoga - Meditatie - Wellness producten

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Zo blij met mijn Asha meditatiekussen van merinowol:

Normaal schrijf ik geen reviews, maar nu kan ik het gewoon niet laten omdat ik elke dag gelukkiger word van de producten die ik bij Yogini heb gekocht!!
Zo blij met mijn Asha meditatiekussen van merinowol: het kussen is gemaakt van heel zacht materiaal en alleen al er naar te kijken maakt me vrolijk. Het is precies wat ik nodig heb om ontspannen te mediteren. Later heb ik ook een bijpassend oogkussen van merinowol gekocht, waarmee ik me helemaal kan ontspannen en alles los kan laten: ik laat me gewoon meedrijven! En bij navraag kwam ik erachter dat er binnenkort een ronde merinowollen bolster in het Yogini-assortiment komt! Over de yogamat van merinowol ben ik nog aan het nadenken (ik ben binnenkort jarig, dus dat is misschien een heel leuk verjaardagscadeau...)
Het moge duidelijk zijn dat ik fan ben van merinowol! Ook is het fijn dat Yogini al mijn vragen altijd persoonlijk, snel, vriendelijk en attent beantwoordt. Bedankt Yogini, elke ervaring met jullie is voor mij een feestje!

17 juni 2025

Schapenwollen yogamat Vishnu en kussen

Dank jullie wel voor het juiste advies en mooie producten. De schapenwollen yogamat en meditatiekussen zijn van harte aan te bevelen. Heerlijk warm op de koude bodem. Ook super lief cobtact gehad. Thanks michaela

2 juni 2025

Ik ben erg teleurgesteld in mijn…

Ik ben erg teleurgesteld in mijn recente bestelling bij Yogini. Ik heb hier vaker wierook besteld en was altijd erg tevreden – mijn favoriete geur zelfs! Maar deze keer was de kwaliteit echt slecht. De wierook gaat extreem snel uit, wat niet normaal is. Dit is exact dezelfde soort die ik eerder heb besteld, dus er is duidelijk iets mis met deze batch.

Wat het nog frustrerender maakt, is dat ik telefonisch geen contact kreeg. Uiteindelijk heb ik maar gemaild, en hun reactie was dat ze een video wilden ontvangen. Dat voelt voor mij alsof er aan mijn verhaal wordt getwijfeld, terwijl ik als vaste klant juist meer verwacht had.

Al met al een zeer teleurstellende ervaring. Ik hoop dat er iets wordt gedaan met deze feedback, want zo verlies je trouwe klanten.

2 december 2024

Ik heb witte sneaker besteld en nooit…

Ik heb witte sneaker besteld en nooit ontvangen. Oplichters

23 juli 2024

Beste Virginia,
wij verkopen geen witte sneakers, er is wel een ander bedrijf dat sneakers verkoopt, de naam lijkt helaas wat op onze webshop. We bestaan als sinds 2006 en verkopen yoga en meditatie artikelen en geen sneakers of schoenen. Zou je review bij het juiste bedrijf willen neerzetten en deze weghalen?

Geweldige klantenservice!

Na een maand bleek helaas de rits kapot te zijn van mijn meditatie kussen. Na dit te hebben gemeld bij Yogini, kreeg ik heel snel een nieuwe hoes opgestuurd. Heel fijn en heel blij met het gemak van het opsturen van een nieuwe hoes voor mijn meditatie kussen

16 april 2024

Goede en snelle service

Ik had wat vragen over yogamatten. Via de mail kreeg ik zeer snel en vriendelijk reactie en advies. Heel fijn dat dit nog gewoon kan, bij veel bedrijven kun je op geen enkele manier contact opnemen, op deze manier voel je je geen nummer. Na bestelling later in de middag heb ik deze de volgende ochtend al in goede staat ontvangen, dankjewel!

15 maart 2024

Antwoord van Yogini

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit bericht te plaatsen. Uw feedback is zeer waardevol voor ons. Bedankt ook voor de hele mooie recensie. Daar zijn we enorm blij mee! Veel plezier met uw aankoop.

Beste mensen bij Yogini

Beste mensen bij Yogini, al een aantal keren heb ik geprobeerd om 3 Mara rijst papieren lampen te bestellen. Steeds is er een technische fout in de bestelmodule waardoor het niet lukt. Andere informatie, bijvoorbeeld jullie e-mailadres of contact formulier invullen, lukt ook niet. Ik probeer nu op deze manier contact met jullie te leggen. Wie weet lukt het. Hartelijke groet!

10 oktober 2021

Namaste Jesse,

Hartelijk dank voor uw bericht, helaas konden wij geen e-mail van u vinden, ook niet in onze spambox.

U kunt de hanglamp Maru natural ARTICLE No. 912010 bestellen via onze webshop:

Mocht het nu nog niet lukken, stuur ons dan s.v.p. uw adresgegevens naar contact@yogini.nl en wij helpen u daar graag verder.

Onze excuses voor alle ongemakken.

Met een warme groet,
Team Yogini

Fantastische service, alles goed opgelost

Ik heb hier 2 kistjes en een olieverdamper (allen) van zeepsteen gekocht. Helaas kwam de olieverdamper kapot bij mij aan, gelukkig waren de kistjes wel in goede staat. Alleen waren de kistjes op de foto hemelsblauw en in het echt dus zwart.
Ik heb meerdere keren mail contact gehad en ben over het contact echt ontzettend tevreden!! Contact gehad over producten die helaas tijdelijk niet op voorraad waren en inmiddels weer wel en over het kapotte brandertje, waarvoor ik mijn geld retour kon krijgen (zonder de brander terug te hoeven sturen) of een mooi vervangend artikel te ontvangen.
Fijn om de keuze te hebben en zeer prettig en beleefd contact!
Producten ook op de afgesproken dag ontvangen
Zeker een aanrader!

25 augustus 2020

Door een technische fout ging het bestellen niet helemaal goed. Maar Yogini heeft me netjes teruggebeld en de fout goed opgelost. Ondanks de drukke tijden, toch snel geholpen! Bedankt!

23 april 2020

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, vriendelijke medewerkers en goede service. Ik heb een yogabroek gekocht die ik graag wilde omruilen voor een andere maat en dat ging snel en zonder problemen. Yogini is een echte aanrader voor als je opzoek bent naar mooie yoga producten.

10 september 2018

Antwoord van Yogini

Vriendelijk dank voor uw tevredenheid.

Zeer slecht bereikbaar en onbeleefd

Op woensdag een bestelling gedaan voor 17 uur. Dat zou dezelfde dag verstuurd en dus de volgende dag bezorgd worden, dus mooi op tijd voor de verjaardag waar ik het die vrijdag cadeau zou geven.
Helaas de donderdag niks ontvangen, dus contact geprobeerd op te nemen via de mail, waar geen reactie op kwam.
Het telefoonnummer gebeld dat in de mail stond voor vragen. Dat was niet bereikbaar en op mijn tweet werd ook niet gereageerd.
In mijn mail aangegeven dat ik de bestelling wil annuleren en geld graag teruggestort wil krijgen, omdat het te laat gaat komen en ik het ergens anders ga kopen.
Krijg ik op de vrijdag, op het moment dat ik al op de verjaardag zit, een mail met excuses, dat het nummer van een collega is die vakantie heeft, het juiste nummer op de website staat en dat het pakket bezorgd zou moeten zijn ondertussen.
Er is geen pakket aangekomen, dus op de website naar het juiste nummer gezocht en gebeld. Krijg ik me daar toch een onbeleefde dame aan de telefoon. Niks de klant is koning. Ik had zelf op de site moeten kijken en niet het nummer moeten bellen van de bevestigingsmail. Zodra het pakket binnen is kan ik het terugsturen en mijn geld terug krijgen, zei ze.
Maar zoals ik al had uitgelegd is er helemaal geen pakket aangekomen en vind ik dat zij contact op moet nemen met DHL aangezien dat hun leverancier is. Nou het was allemaal teveel gevraagd en ik werd afgekapt in het gesprek met dat ze het zou afhandelen zoals ik wil. Fijne dag nog. Bam, telefoon erop. Wat ongelooflijk onbeleefd zeg.
Deze dame (Gea) zou ik een andere functie geven waarbij geen klantencontact is, want zo jaag je ze weg. Zal wel aan vakantie toe zijn ofzo. Wat meer yoga oefenen zou ook goed zijn, wordt je relaxt van.
Hoop dat ik mijn geld dus inderdaad terug krijg en dat het pakket nog boven water komt, zodat ik het terug kan sturen.
Ik bestel in ieder geval nooit meer wat bij yogini. Zeer slecht bereikbaar. In de laatste mail staat: op kantoor aanwezig op ma-wo-vr tussen 9-16. Erg beperkt voor een webshop. Zou gewoon dagelijks bereikbaar moeten zijn. Dus dat.

11 augustus 2017

Duidelijke site, en producten snel geleverd

Ik heb bij Yogini.nl twee yogamatjes besteld. Betaling ging gemakkelijk via iDeal, en ik had de matjes de volgende dag al in huis!

De matjes zijn van goede kwaliteit en precies zoals omschreven.

Aanrader!

4 april 2012
Reviews in alle talen tonen. (20 reviews)