Yoova

Hier moet je nooooooit iets kopen. Service is 0,0. Ze verzenden troep en als je wil retourneren dan willen ze korting geven. Wanneer je daar niet mee akkoord, dan gaat hoor je niks meer. Geld k... Toon meer

De levering duurde ongeveer twee weken, wat ik wel wat lang vond. Maar toen de shorts eenmaal binnen waren, zaten ze heel comfortabel en flatterend. Ik zou hier zeker nog eens bestellen, al hoop ik da... Toon meer

Product op de website is zeker niet t product wat je krijgt. Lijkt er niet op en voelt goedkoop. Levertijd was daarnaast zeer lang- bijna 4 weken. Ik zou dit bedrijf afraden. Nb negatieve review... Toon meer

Alle reviews

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichting eerste klas je krijgt niets…

Oplichting eerste klas je krijgt niets en je geld ben je ook kwijt telkens krijg je een berichtje het is onder weg maar tot heden 2 maanden onder weg volgens mij ligt het in een roei bootje en komt niet verder ik raad iedereen aan hier niets te kopen je bent gewaarschuwd

28 september 2025

oplichters

Oplichters !!!!!
Koala ontvangen, niet wat het is volgens de advertentie
34 EURO BETAALD, beertje dat geen 2 euro waard is.

23 september 2025

Mooie broek maar kwaliteit viel tegen

Ik wilde deze broek echt leuk vinden, want de stof is heerlijk zacht en de kleur is prachtig. Helaas begonnen de naden al na een paar keer dragen los te laten. De klantenservice bood een vervangend paar aan, maar ik had wel verwacht dat ze langer mee zouden gaan.

17 september 2025

Deze toko is ONBETROUWBAAR

Deze toko is ONBETROUWBAAR. Het zijn OPLICHTERS. NIETS KOPEN HIER!!!!
Ik had een Koaloo besteld, nadat ik een leuke advertentie op Pinterest zag staan. Lang op gewacht. In tussentijd veel mails verstuurd en om geld teruggave gevraagd. Toen waren ze natuurlijk niet thuis. Ik heb aangifte gedaan, ik hoop dat iedereen dit doet, zodat deze oplichtersbende gestopt kunnen worden.
Nu iets ontvangen, maar het is een kermis knuffel in de vorm van een koalo beer, echt het geld niet waard wat ik ervoor betaald heb. Het is zo verdrietig dat mensen het lef hebben om anderen dit aan te durven doen.

2 augustus 2025

Oude gedragen broek !

Twee maanden moeten wachten voordat mijn bestelling, een denim broek binnen kwam. Na het uitpakken bleek dit een oude gedragen broek te zijn! Na mijn beklag kon ik 10 procent van mijn geld terug krijgen, dat was 4 euro! Geweigerd en toen kon ik 20 procent van mijn geld terugkrijgen, dus 8 euro! Na wederom te hebben geweigerd kon ik geen contact meer krijgen!

9 september 2025

opgelicht met Koalloo knuffels bestellen

ik had twee Koalloo knuffels besteld en betaald
helaas nooit wat ontvangen bij mail sturen steeds nietszeggende antwoorden waar ik niks aan had
Ik vroeg of ik mijn geld terug kon krijgen maar daar word niet op gereageerd
ik raad sterk af om bij deze winkel te kopen
het zijn oplichters

31 juli 2025

Wat ik kreeg ipv de koala met sensor

Wat ik kreeg ipv de koala met sensor , was een soort beer wat helemaal niet was wat ik besteld had. Het was een gewone beer zonder sensoren trok helemaal niet op de echte. Een schande... Ik heb ook meer dan 2 maanden moeten wachten

16 september 2025

SCAM: Koala met neuro motion technilogie

SCAM! Ik dacht een Koala knuffel met Neuromotion technologie te bestellen, zoals beschreven op de website. Na bijna twee maanden wachten op het product ontving ik vandaag niks meer dan een (lelijke) pluche Koala met niks anders dan watten erin.

Dit is een absolute scam

15 september 2025

Broek besteld

Broek besteld, 3maanden later ontvangen na wat boze mailtjes. Broek is niet mooi, wil retourneren. Bieden 10% korting. Ga ik niet mee accoord. Broek is niet mooi. Weer gemaild krijg nu 20% korting. Ik wil mijn volledige bedrag terug. Ze zeggen zelf dat retourneren duurder is dan de aankoop. €39,00

12 september 2025

Wacht al heel lang op bestelling

Wacht al heel lang op bestelling, mail gestuurd. Standaard antwoord terug van Maria.
Beroep gedaan op volledige geldteruggave, opnieuw dezelfde mail ontvangen.

Met deze oplichters niet mee in zee gaan !

11 september 2025

We bestelden 2 koala's

We bestelden 2 koala's, maar er is geen levering of deze blijft serieus uit.
Meerdere mails gestuurd, maar enkel op de 1e mail een reactie met antwoord "geduld". Op de andere mails echter geen respons meer. Track & trace blijft gewoon continu hangen op aangemeld, maar veranderd daarna niet meer. Komt er toch iets of niet, geen idee ...
Ondertussen contact genomen met nietbezorgd.nl.

2 september 2025

Nog niet eens 1 ster waard

Vorige maand een bestelling geplaatst die nooit geleverd is.
Bij contact krijg je alleen het vage antwoord dat "ze bezig zijn met het probleem".
Als je meer uitleg vraagt, krijg je geen reactie.
Ik heb inmiddels melding gemaakt bij nietbezorgd.nl

25 augustus 2025

Op 23-07 koala besteld en betaald

Op 23-07-2025 een koala besteld om cadeau aan iemand te geven. Vandaag 23-08-2025 nog steeds niks binnen. Mailtjes hebben geen enkel effect, stompzinnig antwoord retour. Track nr. werkt tot vandaag aan toe niet. Ik heb er de schijt in!!! Bericht voor Yoova; ik heb een bericht aan nietbezorgd verstuurd.

23 augustus 2025

BIJNA een Koaloo ai knuffel gekocht...

BIJNA een Koaloo ai knuffel gekocht...
Gelukkig niet!
Schijnt een grote scam te zijn, zag ik in een video op YouTube met de naam: Koaly AI Review: De grootste oplichterij met knuffels van 2025?

23 augustus 2025

Deze oplichters verdienen GEEN sterren!

Deze oplichters verdienen GEEN sterren!

Op 11/8/25 een Koaloo besteld n.a.v. een advertentie op Facebook.
De bestelbevestiging bevatte een track & trace code die gewoonweg NIET bestaat.
Er is tot op heden geen Koaloo bezorgd. Ik ben opgelicht!!

Trap er niet in. Het zijn oplichters!!

11 augustus 2025