yosello.com Reviews 52

1,3

Website gaf aan "vandaag besteld, morgen verstuurd". Niet alleen 6 weken moeten wachten voor zending Aquasplash ontvangen werd, werken doet het product totaal niet. Meer als Euro 18,- derhalve weggego... Toon meer

Pure oplichters. Zeggen toe verzending binnen een dag, duurde weken Als wilt retourneren moet je vragen om retourformulier. Dan vraagt men foto's te maken van het product (om te laten zien dat niet b... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Josello had hier een krultang voor…

Josello had hier een krultang voor mijn kleindochter besteld, en betaald. Maar dagen erna ,krijg ik een mail josello heeft u order geweigerd ,geld wordt teruggestort. Ik gauw ergens anders een nieuwe besteld .Want hij was voor haar verjaardag, na heel veel mailtjes sturen dat ik mijn geld terug wil.Krijg ik te horen kan niet mevr pakje is al in sorteercentrum. Toen brak mijn klomp.Het is door de whepschop geannuleerd, de volgende dag werd het
Inderdaad bezorgd, door DHL hij zegt hier klopt niets van ,en we hebben altyd de zelfde bezorger dus heeft het gelijk meegenomen omdat ik niet mobiel ben ivm styf been. Plus ook nog eens geen DHL point hebben zitten in onze omgeving. Nog heel veel gemaild bewijs opgestuurd van josello dat de krultang geannuleerd is en geld terug gestort.

Ik ben er nu klaar mee.
Wat kan ik doen om mijn geld terug te krijgen.

Met vriendelijke groet mevrouw van leeuwen.

Afgezet

Krultang besteld, deze kwam beschadigd aan. Foto's opgestuurd, vervolgens hoor je niets meer. De rechtsbijstand benaderd wat te doen. Nummer van Kamer van Koophandel bestaat niet. Dus gewoon afgezet. Wees gewaarschuwd. Niet bestellen op deze site.

26 januari 2021

Levering en service is werkelijk waardeloos

In december 2020 de Aqua Splash besteld nu eind januari 2021 nog steeds geen product ontvangen !!
Geld terug geclaimd maar ook daar hoor je weer niets van en duurt het allemaal belachelijk lang voordat er geantwoord wordt.
Ik wacht nog steeds op mijn geld dat moet worden terugestort !!!

Na 2 weken geleverd

Na 2 weken geleverd, beschadigd in de verpakking.
Krultang werkt niet, 0 krullen in t haar. En kan vervolgens niet teruggestuurd worden, omdat t niet in de originele verpakking zit.
Hoe origineel wil je t hebben, oplichters uit China!
Zelfs de verzendverpakking!

22 januari 2021

Kapot ontvangen

Ik heb een krultang besteld deze beschadigd ontvangen... Nu blijkt yosello niet thuis kan het product niet retourneren omdat het niet in de originele verpakking zit?.. hoe kan dit als je het moet open maken (zakje).
Ze geven geen reactie meer per mail.
Mensen koop niets bij dit bedrijf ze zijn niet te vertrouwen....

22 januari 2021

Helaas geen product ontvangen

Helaas geen product ontvangen. Meermaals contact per email gehad en steeds werd me verzocht om geduld te hebben. Inmiddels 1 maand verder en nog steeds niets ontvangen, verzocht om terugstorting van het aankoopbedrag maar nu wordt er niet meer gereageerd op mijn mail.

21 januari 2021

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Meerdere keren om een retourformulier gevraagd maar geen reactie.
Op hun site staat zo mooi niet tevreden binnen 30 dagen retour.
Nou mooi niet. Dat formulier sturen ze niet op.
W.Kok
Haarlem

19 januari 2021

Oplichters

Oplichters. Krultang besteld die niet naar behoren werkt. Als ik mail om het te retourneren, vragen ze om foto’s. Daarna geven ze aan dat het niet kan omdat het niet in de originele verpakking zit, terwijl dat niet waar is. En reageren niet meer. Oplichters.

19 januari 2021

Kapotte krultang

Heb een krultang besteld en ontvangen maar doet het niet zoals zou moeten. Mijn haar komt vast te zitten want hij blijft doordraaien, wat niet zou moeten.

Heb allemaal foto's gestuurd maar krijg geen retourformulier dus ook geen geld terug.
Oplichters zijn het.

18 januari 2021

Krultang

Drie weken geleden een krultang besteld. Deze kreeg ik drie dagen geleden binnen. Ik heb hem open gemaakt om te kijken. Nou krultang deed het niet. Ik vraag mij ook af als ik de eerste eigenaar wel was..kwa de doos en alles te zien. Ik heb een mail gedaan en foto's erbij gedaan. Want dat moest, nou ik krijg mijn geld niet terug. Bestel hier echt niks, want je krijgt je geld niet terug. Het zijn oplichters! Wat slecht dit zeg!

18 januari 2021

17 december 2 flesjes auqa Splash…

17 december 2 flesjes auqa Splash besteld nu 17 januari nog niet gehad,als je mailt krijg je steeds het zelfde antwoord dat het pakje in het sorteercentrum ligt,dit is niet waar zegt post.nl heb ook nooit een track en trace nummer gehad,dit klopt dus niet en ik ga er werk van maken dit is internet fraude zegt mijn bank dus bestel daar niks

17 januari 2021

Een krultang besteld

Een krultang besteld, betaald, is geleverd maar bij de buren. Maar buurvrouw zegt van niet. Schuld ligt bij DHL. Maar DHL kan alleen een onderzoek starten als Yosello daar DHL de opdracht voor heeft gegeven.
En daar gaat het MIS!!!
Verschillende keren met Yosello gemaild, want bellen kan niet. Maar yosello heeft waarschijnlijk mensen in dienst die niet kunnen lezen of het telefoon nummer niet kunnen vinden van DHL
Of je krijgt een standaard mailtje dat ik geduld moet hebben maar mijn pakket wordt bezorgd.
Klantenservice van NIKS!!!!!!
Ik zal hier NIETS meer bestellen!!

16 januari 2021

Pure oplichters

Pure oplichters. Zeggen toe verzending binnen een dag, duurde weken
Als wilt retourneren moet je vragen om retourformulier. Dan vraagt men foto's te maken van het product (om te laten zien dat niet beschadigd is). Als dat hebt gedaan, krijg je vervolgens antwoord dat niet meer kan worden geretourneerd omdat product niet meer 'origineel' zou zijn (was tot verzoek van maken van foto's zelfs niet uit verpakking geweest, omdat vanwege late levering niet meer nodig had). Als vraagt om uitleg wat dit betekent, krijg je geen enkele reactie meer. Pure oplichterij. Ga klacht indienen

16 januari 2021

Een keer nooit meer

Een keer nooit meer. Je krijgt geen contact met yosello. Ik heb diverse keren gevraagd om de beloofde track and trace code, nooit een antwoord gekregen. Ik heb het gevoel dat het artikel rechtstreeks uit China komt. Het duurde ruim 3 weken voor het aan kwam. De verpakking stelde niets voor. Als je beter kijkt zie je geen KVK nummer. Je kunt ze niet telefonisch bereiken. Dus mocht je besluiten iets te kopen wat zij aanbieden. Betaal liever iets meert en bestel het bij een betrouwbaar bedrijf.

15 januari 2021

Oplichters

Oplichters. Nooit bestellen bij dit bedrijf!
Het zijn dropshippers. Ze bestellen op jouw naam bij aliexpress. Kun je dus beter zelf daar bestellen dat is veel goedkoper.

14 januari 2021

Is dit jouw bedrijf?